Gazi - Şehit - Engelli -Yetim olan veya Çocuğu iseniz Ücretsiz VDS

VDSMerkezi

NETDC.NET
Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.netdc.net
Gazi - Engelli olan veya Şehit ,Yetim ve bunlardan birinin Çocuğu iseniz ve bunu belgeleyebiliyorsanız ( Gazi yada Gazi yakını kimlik kartı , Şehit Yakını kimlik kartı Engelliler derneği kimlik kartı Kaymakamlık Engelli Kimlik kartı Valilik Engelli Kimlik kartı ) ibraz edenlere stoklarımız oldukça vds vericem.

NOT: Kimlikler kesinlikle acıklanmayacaktır.

Ücretsiz sunucu sağlamanız çok iyi bir davranış. İyi akşamlar

Öncelikle arkadasimizi bu onurlu hareketinden ötürü tebrik ediyorum.

Ayni durumdaki 2 kisiyede tarafimdan ayni arkadastan istedikleri vds memnuniyetle saglanacaktir.

Adamsın
Ben 10 yaşından beri babasız yetim büyüdüm ama ihtiyacı olanlara ver benim çok şükür ihtiyacım yok şuan

Gazi - Engelli olan veya Şehit ,Yetim ve bunlardan birinin Çocuğu iseniz ve bunu belgeleyebiliyorsanız ( Gazi yada Gazi yakını kimlik kartı , Şehit Yakını kimlik kartı Engelliler derneği kimlik kartı Kaymakamlık Engelli Kimlik kartı Valilik Engelli Kimlik kartı ) ibraz edenlere stoklarımız oldukça vds vericem.

NOT: Kimlikler kesinlikle acıklanmayacaktır.

Bende bir engelliyim çok şükür 3-5 birşey kazanıp alıyorum vdsimi ama yaptığın bu iş için teşekkür ediyorum ve seninle gurur duyuyorum

Kendiliğinden, vicdani olarak yaptığın bu davranışın hepimize örnek oldu. Teşekkürler arkadaşım..

İşte Canım Anadolu halkının tipik bir örneği... :) Vicdanı hür, aklı hür...

Teşekkür ederim Bu güzel davranışın İçin Rabbim Bol kazançlar versin size

Herkeze çok çok teşekkür ederim, elimizden geldiğince ufakta olsa bir şeyler yapmak istedik.
Bununla sınırlıda kalmıyoruz çok yakında günde 5 adet veya 10 adet onaylı mail dağıtımıda olacak inşallah.

Allah razi olsun sizden. Çok güzel bir davranış

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi gazi çocugu olarak tebrik ederim hocam sizi. Çok güzel bi davranış ve kampanya yaptınız. Allah sizden razı olsun. Vds istemiyorum hocam çok şükür durumum iyi, inşallah gerçek ihtiyaç sahiplerine gider.
Screenshots_2015-08-07-14-12-59089999.png

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri