Gaziosmapaşa Şanzelize Cafe Tanıtım Filmi

hızlı yaşayan hızlı ölür. boş işler

bu videoları görmemiş sayıyıorum kendimi rusya sanzelize hariç :D :D :D

ekşideki mekan yorumları efsane:

"bir gün ne ayak diye gideceğim de tanıtım filmine denk gelirim diye korkuyorum"

"cola'nn su gibi aktığı yer "

'' 5 seneden beri apaçiyim. allah izin verirse önümüzdeki sene şanzelizeye gidip hacı olmak istiyorum. ''

'' çalınacağını biliyor millet, montunu çıkaran yok . ''

'' 1 erkeğe 5 erkek düşen mekan.''

"sen benim yanımdaki erkeğe mi bakıyorsun ?" diye kavga çıkabilecek nadir mekanlardan..

"iyi haber; her erkeğe ortalama 1 kız düşmekte
kötü haber; her erkeğe aynı kız düşmekte"

"ygs'ye gaziosmanpaşada girecektim,sırf bu? or.spu çocukları yüzünden girmedim, tekrar hazırlanıyorum."

altıma edicem gülmekden hahaha ne yorumlar gelmiş ya:D

ama bence elit bir ortam tam bir apaçi eğitim merkezi gibi:D

tüm kekoların toplandığı mekan :D

Hocam Rusya'daki gece aleminin de tek farki kizlarin cok guzel olmasi. Rus erkeklerinin de cogunun eglence anlayisi ilk 10 dakikada sarhos olmak :) Gece klubune cok da ozensiz giderler her ne hikmetse, Turkiye'da oyle yerlerolsa erkekler dakika basi kiyafet degistirirler kizlara iyi gorunmek icin :)

Yalnız aşağıdaki videoya bak adamlar ne partiler veriyor biz hala şanzelize :D :D

NOT : Youtube'dan çok para kazanıp ve bekar olup böyle ortamları seven arkadaşlar bilet alabilirler şu an 300 dolarlık olan en ucuz bilet bitmiş ben baktım 500 dolarlıklardan var ama :D isteyen VIP da alabilir 1200 dolar sanırım :D Mart'ın 27,28,29 tarihlerinde 2015'in partisi :D

https://www.youtube.com/watch?v=3TlJWoM69ww

Hocam Ultra'da da is yok. Hep pazarlama taktikleri bunlar. Yas ortalamasi 13'tu bu seneye kadar, baktilar gelenlerin %70 i ergen ve icip icip siziyorlar, bu sene yas sinirini 18'e aldilar. Egercok isterseniz buraya gelmeyi, Ultra'nin oldugu tarihlerde neredeyse tum South Beach hotellerinde pool party'ler oluyor, hem dsha guzel bi ortam hem de Ultra'daKi neredeyse tum lineup bu pool party'lerde sahne aliyor :)

arkadaslar ayıp oluyo keko meko,orda dans edenlerden bırıde benım :P

şanzelize alaatin özgün youtuberlerden

Tek kelimeyle müthis,mutlaka gidip gezilmesi gereken bir mekan

Avrupa baskenti Istanbulumuza yakisan bir barinak acmis belediye

2.videonun sonuna ''Yönetmen;Volkan Harman'' yazmis eleman.

İnsan ziyanlığı desem ağır mı kaçar? Doğru insanlardan özür diliyorum

Valla ben oraya giren kızların cesaretine hayran kaldım cidden sabah akşam yürek yiyolar heralde

Edit: Şu klibi izledim red wedding koymuşlar başa elim ayağım titredi ağlayasım geldi ; ciddiyim
http://youtu.be/tesK4sxGWz8
Tapatalktan yollandı.

Son düzenleme:
Çok eski gündem videolarını ısıtıp önümüze koymasan keşke. :)

Hocam Rusya'daki gece aleminin de tek farki kizlarin cok guzel olmasi. Rus erkeklerinin de cogunun eglence anlayisi ilk 10 dakikada sarhos olmak :) Gece klubune cok da ozensiz giderler her ne hikmetse, Turkiye'da oyle yerlerolsa erkekler dakika basi kiyafet degistirirler kizlara iyi gorunmek icin :)

Hocam Ultra'da da is yok. Hep pazarlama taktikleri bunlar. Yas ortalamasi 13'tu bu seneye kadar, baktilar gelenlerin %70 i ergen ve icip icip siziyorlar, bu sene yas sinirini 18'e aldilar. Egercok isterseniz buraya gelmeyi, Ultra'nin oldugu tarihlerde neredeyse tum South Beach hotellerinde pool party'ler oluyor, hem dsha guzel bi ortam hem de Ultra'daKi neredeyse tum lineup bu pool party'lerde sahne aliyor :)

valla hocam keşke o kadar param olsa da herhangi birine gidebilsem :D ama yok maalesef eğer bir gün para basacak kadar kazanırsam o zaman giderim tabii neden olmasın :D

Türkiye ne kadar güzel gelişiyor eğlence yerleri bakımından :D

Neresinde bu yer gaziosmanpaşa'nın bende bayrampaşa'dayım.
Merak ettim şimdi..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri