Gazze'de KATLİAM Var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fanitter

Yasaklanmış
Gazze'de katliam var herkes bir dua okusun hiç değilse ve israil mallarını lütfen almayın bunlar sizin evinize yiyecek içecek olarak gazze'ye bomba olarak gidiyor.

BsJXpz7CQAAbX4Z.jpg:large

Kardeşim sen özgürsün -

ALLAH yardımcıları olsun...

Biz burda ünlemle uğraşırken kardeşlerimiz ise .
Allah onlarında bizimde yardımcımız olsun . Bunların hesabı tek tek sorulacak bizlere . Kardeşin acı çekerken sen nerdeydin denecek . Bakalım ne diyebileceğiz .

Birisi israil abd mallarını listelese heryere yaysak almasak şu itlerden

Bundan yıllar önce gazetecilerin, İsrail Devleti’nin o günkü başbakanı Şimon Perez’e “Kur’an-ı Kerim, sizin devletinizin yıkılacağından haber veriyor.” diye hatırlattıklarında, Perez şu cevabı vermişti:
“Kur’an’ın bahsettiği Müslümanlar gelsin, düşünürüz.” (Tercüman Gazetesi, Ergun Göze, 1986)

İşte adamlar bunu bildikleri için Müslümanlarla uğraşıyorlar. Bizim birlik olmamızı istemiyorlar.

Ama
"Onlar ağızlarıyla Allah'ın nûrunu söndürmek istiyorlar. Halbuki kâfirler istemeseler de Allah nurunu tamamlayacaktır."(Saff, 61/8)

Şimdi Şu İsrail Sitelerini Hackleyesim Geldi Gerçekten Ağlamak Üzereyim Biz Burda Rahatça Herşeyimizi Yaparken Adamların Kafasına Bomba Yağıyor Allah Yar Ve Yardımcıları Olsun Anneme Söylim Gazzedeki Müslüman Kardeşlerimiz için kuran okuttursun Yarın arkadaşlar halinize şükredin ve bu videoyu izleyin şahsen ben ağladım o an oraya gidip insanları canım pahasına kurtarasım geldi şuan da da ağlıyorum . şuan kimse onların umrunda değil biz toplum olarak bencilin tekiyiz anca youtubeden para kazanmayı düşünürüz fakat bu insanın yerinde olsanız öyle değil durum tamamıyla farklı olur https://www.facebook.com/photo.php?v=474408049279072&set=vb.430453163674561&type=2&theater

Son düzenleme:
Arkadaşlar bu boykotla falan olcak iş değil.Bunlar boş işler.Müslümanlar ne zaman düşmanlarından daha güçlü olursa ve de birlik olurlarsa o zaman dünya onlara dar gelecek.Konuşmaktan başka da bir şey yapamıyoruz.Bu durumdan da acayip utanıyorum, sıkılıyorum.Ama durum bu.Allah tüm müslümanların yardımcısı olsun.

Kim nasıl isterse öyle yorumlayabilir özellikle Doğu Türkistan ve Türkmenelinde olan katliamlara susup Filistin'e bir şey olduğunda ortalığı ayağa kaldıranlar;

1-Yıllarca ASALA terör örgütü 50 den fazla diplomatımızı katletti, ASALA'nın eğitim gördüğü kamplar Filistinlilerin kontrol ettiği Bekaa vadisindeydi.

2-PKK'nın ilk elemanlarının yetiştirildiği kamplar da Bekaa vadisindeydi.

3-Osmanlıyı İngilizlerle birlikte bölgeden çıkaranlar da Filistinlilerdir.

4-PKK'lı Selahattin Demirtaş, "Biz Filistin'in özgürlüğünü görmek isteriz" deyince Haniye'de, "Biz de Diyarbakır'ın özgür olmasını görmek isteriz" diye karşılık verdi.

5-Kıbrıstaki soydaşlarımızı korumak için adada bulunan Türk Ordusuna ''İŞGALCİ'' diyen Yaser Arafat kurbağasıdır.

6-''Ermeni Soykırımı'' yalanını tanımayan ender ülkelerden biri İsraildir.

Liste uzar gider...

Unutmadan gereken bir husus Yahudi İsrail hep kazanacak Müslüman Araplar hep kaybedecek, hatta Müslümanların kaybetmesi için İsrail'e bile gerek yok mezhepler yeter. Bknz. Irak

Son düzenleme:
Kim nasıl isterse öyle yorumlayabilir özellikle Doğu Türkistan ve Türkmenelinde olan katliamlara susup Filistin'e bir şey olduğunda ortalığı ayağa kaldıranlar;

Liste uzar gider...

Unutmadan gereken bir husus Yahudi İsrail hep kazanacak Müslüman Araplar hep kaybedecek, hatta Müslümanların kaybetmesi için İsrail'e bile gerek yok mezhepler yeter. Bknz. Irak

Sanırım koyu milliyetçisiniz . Buda yanlış . Türkistanda şehit olanca , Çeçensitan'da şehit olanda , Suriye'de , Filistin'de , Irakta ... şehit olanlarda benim kardeşimdir . Bu bakış açısı çok yanlış hocam .
Saygılar

1-Yıllarca ASALA terör örgütü 50 den fazla diplomatımızı katletti, ASALA'nın eğitim gördüğü kamplar Filistinlilerin kontrol ettiği Bekaa vadisindeydi.

2-PKK'nın ilk elemanlarının yetiştirildiği kamplar da Bekaa vadisindeydi.

3-Osmanlıyı İngilizlerle birlikte bölgeden çıkaranlar da Filistinlilerdir.

4-PKK'lı Selahattin Demirtaş, "Biz Filistin'in özgürlüğünü görmek isteriz" deyince Haniye'de, "Biz de Diyarbakır'ın özgür olmasını görmek isteriz" diye karşılık verdi.

5-Kıbrıstaki soydaşlarımızı korumak için adada bulunan Türk Ordusuna ''İŞGALCİ'' diyen Yaser Arafat kurbağasıdır.

6-''Ermeni Soykırımı'' yalanını tanımayan ender ülkelerden biri İsraildir.

Liste uzar gider...

Hocam bu savaşta kesinlikle kim nasıl algılıyosa algılasın Filistin sütten çıkmış kaşık değil ve İsrail'de..
Kim suçsuz dersen Tel Aviv'de ölen Filistin'de ölen siviller, çocuklar bunlar suçsuz..

Hocam bu savaşta kesinlikle kim nasıl algılıyosa algılasın Filistin sütten çıkmış kaşık değil ve İsrail'de..
Kim suçsuz dersen Tel Aviv'de ölen Filistin'de ölen siviller, çocuklar bunlar suçsuz..

Hocam siz bunu ciddi yazdığınızı düşünmüyorum ? Bana israilde ölen 5 tane sivil gösterin Allah rızası için İsrail dediğin ülke değilmidir Bizim gemimize saldırıp sivillere ateş açıp öldüren elinizi vicdanınıza koyun artık.

Tek masun varsa burda Filistindir bomba yağıyor bomba evleri yok yemek yiyecek Taciz var Kadınlara eğer sizin vicdanınıza bunları görüp Hala böyle düşünüyorsa diyecek birşey yok

BsGEl2oCMAAo33_.jpg:large

Hocam siz bunu ciddi yazdığınızı düşünmüyorum ? Bana israilde ölen 5 tane sivil gösterin Allah rızası için İsrail dediğin ülke değilmidir Bizim gemimize saldırıp sivillere ateş açıp öldüren elinizi vicdanınıza koyun artık.

Tek masun varsa burda Filistindir bomba yağıyor bomba evleri yok yemek yiyecek Taciz var Kadınlara eğer sizin vicdanınıza bunları görüp Hala böyle düşünüyorsa diyecek birşey yok

Daha geçen gün 4 tane İsrailli genç öldürüldü atılan roketleri zaten bizim medya pek vermez. Mavi Marmara olayında adamlar zaten gelmeyin diye defalarca uyardı oraya gitmelerine bunları bile bile izin verenlerde hiç mi suç yok?

Daha geçen gün 4 tane İsrailli genç öldürüldü atılan roketleri zaten bizim medya pek vermez. Mavi Marmara olayında adamlar zaten gelmeyin diye defalarca uyardı oraya gitmelerine bunları bile bile izin verenlerde hiç mi suç yok?

İsrail'in Filistin'e saldırmasını etik bulacak adam az kaldı . Ne izni arkadaşım . Onlar orda bizim kardeşimizi öldürüyorsa bizim kardeşlerimizde onlara yardıma gider . İzinde almaz . Olay bu

Gemi olayında (mavi marmara) israil defalarca uyardı yine de gitti bizimkiler sonra havadan uyardılar gelmeyin biz ulaştırırız erzakları dediler defalarca ama bizimkiler itiraz edip savaşmaya kalkınca karşılık verdiler gerisi zaten belli yine söylüyorum bi savaşta tek taraf değil her zaman 2 taraf da suçludur.

Gemi olayında (mavi marmara) israil defalarca uyardı yine de gitti bizimkiler sonra havadan uyardılar gelmeyin biz ulaştırırız erzakları dediler defalarca ama bizimkiler itiraz edip savaşmaya kalkınca karşılık verdiler gerisi zaten belli yine söylüyorum bi savaşta tek taraf değil her zaman 2 taraf da suçludur.

Ulaştırmak mı ? İnanıyor musun buna cidden ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri