Gece Gece 18 Kanal Gitti

• Kullanıcı AntiBiyotiK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

AntiBiyotiK

Yasaklanmış
selam arkadaşlar kanalları kapanan oldumu spamdan aynı anda 18 kanalın kapanış maili geldi sanıyorum spamdan olsa gerek hepsinde topluluk kuralı ve tekrarlanarak vs yazıyor.

Banada oluyor abi haftada 1 düzenli olarak aynı saat aynı saniyede 3-5 kanal gidiyor.Kategoriye bağlı sanırım.

deme öyle :) bunu kaldıracak gücüm kalmadı :/

bot kullanıyorum aynı anda 1 kanala giriyorum açtıklarım arasında 10 gün 15 gün süreleri var günlük de 3 / 4 kanal yaparım nasıl kapandı anlamadım mailleri satın alıyorum ama pc den manueller duruyor bottaki atılanlarda sıkıntı var biranda 18 mail birden geldi anlamsız yere 5 tanesi bugüne yapıldı ip çerez için 3 tane program kullanıyorum hani o kanalları yakalaması başka bişe farklı adsense ve kanalları yakalaması başka bişe

bot kullanıyorum aynı anda 1 kanala giriyorum açtıklarım arasında 10 gün 15 gün süreleri var günlük de 3 / 4 kanal yaparım nasıl kapandı anlamadım mailleri satın alıyorum ama pc den manueller duruyor bottaki atılanlarda sıkıntı var biranda 18 mail birden geldi anlamsız yere 5 tanesi bugüne yapıldı ip çerez için 3 tane program kullanıyorum hani o kanalları yakalaması başka bişe farklı adsense ve kanalları yakalaması başka bişe

1 kanal yüzünden gitmiş olabilir en son yaptıklarını bir düşün istersen

Benimde gündüz 12 tane patladı

Edit: Belki önemli olabilir topluluktan kapanan kanala itiraz ettikten kısa bir süre sonra patladı.

selam arkadaşlar kanalları kapanan oldumu spamdan aynı anda 18 kanalın kapanış maili geldi sanıyorum spamdan olsa gerek hepsinde topluluk kuralı ve tekrarlanarak vs yazıyor.

kapanan kanalların açılış tarihi aynımıydı ve hepsi bota bağlı ve içine videolar yüklümüydü ?

Benimde gündüz 12 tane patladı

Edit: Belki önemli olabilir topluluktan kapanan kanala itiraz ettikten kısa bir süre sonra patladı.

kanala itiraz ettim ama 6 aylık kanala geldi ona ettim ve o kanal duruyor.

---------- Spam Engelliyici 17:38 ---------- Önceki Mesaj 17:36 ----------

kapanan kanalların açılış tarihi aynımıydı ve hepsi bota bağlı ve içine videolar yüklümüydü ?

yok farkılı 15 günlük bir mazileri var ama 3 yada 5 tanesi bugün açıldı ben 1 satt öncesine video aıyordum botta hata yaptım ve 100 video çekdim 96 cı videoda kanal spamdan gitmiş o anda diğerleride gitmiş bota baglı değillerdi ilişkilerini kesmiştim.

---------- Spam Engelliyici 17:39 ---------- Önceki Mesaj 17:38 ----------

1 kanal yüzünden gitmiş olabilir en son yaptıklarını bir düşün istersen

onu nasıl bulabilirizki zatende önemi yok ama bundan sonra bot olayını bitirdim ben bitti bitti bitti , toplu kıyımda da bot sıkıntımız vardı gene var sanıyorum birşeyleri zorlamamak gerek.

tek token mi kullanıyorsun ?

evet kendi mailimden ortak degil.
hocam sebebini sen de biliyorsun ozaman toplu kapanmaların tek sebebi tek token kullanmaktır bu şekilde 1000 kanal yap son günlerde yaptığın bir kanal yakalanırsa 1000 kanalıda süpürürler bu böyledir her kanal için bir client oluştur başın ağrımasın

Geçmiş olsun 2 gün önce de 25 kanalım patladı. Ama benimki bottan fazla yüklemeden dolayı oldu sanırım.

hocam sebebini sen de biliyorsun ozaman toplu kapanmaların tek sebebi tek token kullanmaktır bu şekilde 1000 kanal yap son günlerde yaptığın bir kanal yakalanırsa 1000 kanalıda süpürürler bu böyledir her kanal için bir client oluştur başın ağrımasın

bot bitmiştir manul 3 kanal bana yeter hemde 68kb hızla yapıcam vds de değil :)

Konu sahibi arkadaş eğer benim botumu kullanıyorsan yaz destekden kanallarını inceleyim client dışında yaptığın hata varsa yönlendireyim. Tabi bot hayatın sona erdiyse birşey diyemem.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri