AntiBiyotiK
Yasaklanmış
selam arkadaşlar kanalları kapanan oldumu spamdan aynı anda 18 kanalın kapanış maili geldi sanıyorum spamdan olsa gerek hepsinde topluluk kuralı ve tekrarlanarak vs yazıyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bot kullanıyorum aynı anda 1 kanala giriyorum açtıklarım arasında 10 gün 15 gün süreleri var günlük de 3 / 4 kanal yaparım nasıl kapandı anlamadım mailleri satın alıyorum ama pc den manueller duruyor bottaki atılanlarda sıkıntı var biranda 18 mail birden geldi anlamsız yere 5 tanesi bugüne yapıldı ip çerez için 3 tane program kullanıyorum hani o kanalları yakalaması başka bişe farklı adsense ve kanalları yakalaması başka bişe
selam arkadaşlar kanalları kapanan oldumu spamdan aynı anda 18 kanalın kapanış maili geldi sanıyorum spamdan olsa gerek hepsinde topluluk kuralı ve tekrarlanarak vs yazıyor.
Benimde gündüz 12 tane patladı
Edit: Belki önemli olabilir topluluktan kapanan kanala itiraz ettikten kısa bir süre sonra patladı.
kapanan kanalların açılış tarihi aynımıydı ve hepsi bota bağlı ve içine videolar yüklümüydü ?
1 kanal yüzünden gitmiş olabilir en son yaptıklarını bir düşün istersen
tek token mi kullanıyorsun ?bot kullanıyorum aynı anda 1 kanala giriyorum açtıklarım arasında 10 gün 15 gün süreleri var günlük de 3 / 4 kanal yaparım nasıl kapandı anlamadım mailleri satın alıyorum ama pc den manueller duruyor bottaki atılanlarda sıkıntı var biranda 18 mail birden geldi anlamsız yere 5 tanesi bugüne yapıldı ip çerez için 3 tane program kullanıyorum hani o kanalları yakalaması başka bişe farklı adsense ve kanalları yakalaması başka bişe
tek token mi kullanıyorsun ?
hocam sebebini sen de biliyorsun ozaman toplu kapanmaların tek sebebi tek token kullanmaktır bu şekilde 1000 kanal yap son günlerde yaptığın bir kanal yakalanırsa 1000 kanalıda süpürürler bu böyledir her kanal için bir client oluştur başın ağrımasınevet kendi mailimden ortak degil.
hocam sebebini sen de biliyorsun ozaman toplu kapanmaların tek sebebi tek token kullanmaktır bu şekilde 1000 kanal yap son günlerde yaptığın bir kanal yakalanırsa 1000 kanalıda süpürürler bu böyledir her kanal için bir client oluştur başın ağrımasın
bot niye bitsin hocam piyasada ki bütün botlar çoklu client idye izin veriyor o şekilde çalışbot bitmiştir manul 3 kanal bana yeter hemde 68kb hızla yapıcam vds de değil![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.