Gece Geldi Yine Biz Çıldırdık Bu kez 6GB Ram 30TL Ayda Sınırlı STOK!

hosunn

Yasaklanmış
Web sitesi
www.neonsunucu.com
Merhaba;

1GBps Upload hızı ile işlerinizi hemen bitirin ve kendinize zaman ayırın bu sunucular ile hızlı yükleme yapın.

STOKLAR GECICI SURELIGINE KAPATILMIŞTIR AÇILDIĞINDA BU KONUDAN DEVAM EDİLECEKTİR.

SERVERLERLER 30DK ICINDE TESLIM EDILIR.

6GB-VDS

Intel Xeon E5504
6 GB DDR3 Ram
300 GB HDD
1 Gbit Port (Sınırsız Trafik)
Türkiye Lokasyon
1 Gbit/s Firewall
30TL/Aylık Satın Al

3491159649.png

Extra IP Ücretleri;
+ 1 Adet IP Adresi : 3 TL / Aylık
+ Ekstra Disk: 2TL/GB
+ Ekstra Ram: 3TL/GB

VDS Sunucular Ortak Özellikleri;
+ Serverler maximum 30 Dakika içerisinde teslim edilir.
+ Upload/Download amacı ile Kullanılabilir.
+ Teknik Desteklerimiz Self Managed Olmakla beraber, Ticket sistemi ile bildirilmesi zorunludur.
+ Barındırılan her site içeriğinden kesinlik ile müşterilerimiz sorumludur.
+ VDS'lerde geri ödeme bulunmamaktadır.
+ VDS anahtar teslim biçiminde işletim sistemi ve sanallaştırma işlemleri yapılmış şekilde verilebilir.
+ Yedek alma sorumluluğu Müşteriye aittir.
+ VDS'lere format atma işlemi ücretsizdir. (Ayda 2 Kere)
+ Ödemelerinizi Banka Havalesi / EFT ve Kredi Kartı ve Paypal yolu ile yapabilirsiniz. (Kesintisiz ödeme şeklinde PAYPAL kabul edilmektedir)
+ VDS Sunucular Sanallaştırma işlemi yapılabilir.
+ Radyo kurulabilir.
+ Oyun Sunucu (KO-CS-MT2) olarak kullanılabilir.
+ Mevcut müşterilerimiz bu kampanyadan yararlanamaz. (Yeni Sipariş vermeleri gerekir)
+ Stoklar sınırlı sayıdadır.

NeonSunucu | İnternet Hizmetleri
web. NeonSunucu Internet Hizmetleri | VPS, VDS, Web Hosting, Fiziksel Server, Co-********, Server Barındırma, Dedicated Server, Reseller Hosting, Alan Adı, Domain, Domain Bayiliği, Alan Adı Bayiliği - Ana sayfa
email. [email protected]
skype. [email protected]
tel. 0539 660 3818 (C.tesi - Pazar ulaşılamaz)
YS. 2951 (Teyit)​

Ben Bi Adet Alayım Hocam Hem MT2 Server Kurmak Hemde Up/Down Yapmak İstiyorum...

Acaba Mt2 Server Kurulumunu Sizin Yapmanız Mümkünmüdür. :)

Vay arkadaş ya şansıma tukureyım adamalr 6gb ramlı 30tlye veriyor tüh keşke daha once yapsayınız şunları

Ben Bi Adet Alayım Hocam Hem MT2 Server Kurmak Hemde Up/Down Yapmak İstiyorum...

Acaba Mt2 Server Kurulumunu Sizin Yapmanız Mümkünmüdür. :)

Metin2 kurulumu yapılırsa 1-1.5 saat sonra teslim edilir skype adresimizi ekleyin.

Vay arkadaş ya şansıma tukureyım adamalr 6gb ramlı 30tlye veriyor tüh keşke daha once yapsayınız şunları

Hocam keşke önce bir bizim paketlere baksaydınız :)

Neonsunucu Internet Hizmetleri ile 1Gbps Sınırsız Trafik VDS Ler
www.neonsunucu.com 'da

www.neonsunucu.com

Metin2 kurulumu yapılırsa 1-1.5 saat sonra teslim edilir skype adresimizi ekleyin.

Hocam keşke önce bir bizim paketlere baksaydınız :)

Neonsunucu Internet Hizmetleri ile 1Gbps Sınırsız Trafik VDS Ler
www.neonsunucu.com 'da

www.neonsunucu.com

Hocam Kurulum Dediğim Oyunu İndirip Yüklemek Değil Bana Bir Server Yapamanızı İstiyorum :) Server Bana Ait Olacak Şekilde Olabilirmi Skypeyi Ekliyorum Hemen :)

dowload neden bu kadar düşük gözüküyor hocam?

Türkiye ip'si değil mi bunlar şaşırdım da fiyat süper umarım performansı da böyledir yorumlara göre ben de alabilirim :)

2 gün önce aldım keske daha önce olsaydı kampanya sizden alırdım öteki ay kısmetse almayı düsünüyorum kulanan arkadaslar yorum yaparlarsa bizde bilgi edinmiş oluruz

Türkiye ip'si değil mi bunlar şaşırdım da fiyat süper umarım performansı da böyledir yorumlara göre ben de alabilirim :)

Bekleriz son 3 adet stok kaldı hocam şikayet eden yok performans dan

2 gün önce aldım keske daha önce olsaydı kampanya sizden alırdım öteki ay kısmetse almayı düsünüyorum kulanan arkadaslar yorum yaparlarsa bizde bilgi edinmiş oluruz

Bekleriz kullanan müşterilerimiz iletişime geçerler elbet :)

donwload için güzel olurdu ama oradaki bilgileri geri kendi bilgisayarıma çekmek için yine kazınacağım için sistemin benim için anlamı kalmıyor.. hayırlı satışlar dilerim..

donwload için güzel olurdu ama oradaki bilgileri geri kendi bilgisayarıma çekmek için yine kazınacağım için sistemin benim için anlamı kalmıyor.. hayırlı satışlar dilerim..

Teşekkürler kendi sisteminize neden çekiyorsunuz onu anlamadım? render yapılabiliyor serverde editde yapılabiliyor.

Şu yüzden çekiyorum ben özgün çalışıyorum ve her proje dosyalarının elimde olması gerekli youtube'tan yada herhangi birinden bir flag telif vs aldığım zaman o dosyalara ihtiyacım olacak fakat bugün yüklediğim videoya 1 yıl sonra da telif gelebilir 1 ay sonrada yada hiçbir zaman gelmez her durumda proje dosyalarım bana lazım.. Sonuçta esasen benim olmayan bir PC bu iki gün sonra anlaşmamız bittiğinde mal gibi kalırım ortada :D Ayrıca 4K kalitesinde çalıştığım için muhtemelen disk alanı da yetmeyecektir.

Nedeni bu..

Şu yüzden çekiyorum ben özgün çalışıyorum ve her proje dosyalarının elimde olması gerekli youtube'tan yada herhangi birinden bir flag telif vs aldığım zaman o dosyalara ihtiyacım olacak fakat bugün yüklediğim videoya 1 yıl sonra da telif gelebilir 1 ay sonrada yada hiçbir zaman gelmez her durumda proje dosyalarım bana lazım.. Sonuçta esasen benim olmayan bir PC bu iki gün sonra anlaşmamız bittiğinde mal gibi kalırım ortada :D Ayrıca 4K kalitesinde çalıştığım için muhtemelen disk alanı da yetmeyecektir.

Nedeni bu..

Özgünlük konusunda birşey diyemeyiz ancak farklı disk alanı düzenlemelerimiz var ama dediğiniz gibi dosyaların sizde olması gerekliyse birşey yapamayız. Gelen müşterilerimizin hepsi memnun anlaşma yapılırsa vazgeçeceğinizi sanmam :)

1 adet reserve lütfen, bugün müsait zamanda size ulaşıcam

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri