Skype alabilirmiyim acaba?
Ozelden mesaj attim
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Ozelden mesaj attim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Skype alabilirmiyim acaba?
Ozelden mesaj attim
Senin yaşından 20 30 misli fazla vds kullanmıştırım bilip bilmeden atıp tutma benim vds sorunluydu seninki sorunsuz olabilir,render almayı senden ögrenecek degilim asıl mesele render degildi zaten kopmalar donmalar ve aşırı kasmalardı.aldıgım vds yükleme yapmıyorsa kasıyorsa tabiki şikayet edrim.şimdi mesaj attım vds verdigim arkadaşa al bak cevabı:ben de bu arkadaşımızdan aldım vds mi. başlarda ne kadar sorunla karşılaşsam da her defasında yardımcı olmak için elinden geleni yaptı. tamamen özverili, işine sağdık ve elinden gelenin fazlasını yapmak için çaba sarfeden bir satıcıdır kendisi. aldığım makinesinde en ufak kasma/donma/ takılma söz konusu değil. çok çok yüklenirsek belki. render meselesine gelirsek. render ayarlarından bihaber olan kullanıcılar tabi ki render hızından şikayetçi olurlar. onlar sadece şikayet etmeyi bilirler çünkü, asla kendi başlarına arayıp uğraşmazlar. bizim de render alışımızda problem vardı, frameler 3 er 3 er atlıyordu ama sonra noldu? işin derinine indik, kendi emeğimizle bazı şeyleri araştırıp sonunda sonuca ulaştık takır takır render ımızı almaya başladık. 1,5 gb lık dosyanın render ını yaklaşık 1 saatte alır olduk ki makinelerde ekran kartı olmamasına rağmen sırf cpu desteğiyle. siz daha bu şikayetlerle çok kafayı dağa taşa vurursunuz. biraz özveri, biraz sabır, biraz metanet ve inanç.
Senin yaşından 20 30 misli fazla vds kullanmıştırım bilip bilmeden atıp tutma benim vds sorunluydu seninki sorunsuz olabilir,render almayı senden ögrenecek degilim asıl mesele render degildi zaten kopmalar donmalar ve aşırı kasmalardı.aldıgım vds yükleme yapmıyorsa kasıyorsa tabiki şikayet edrim.şimdi mesaj attım vds verdigim arkadaşa al bak cevabı:
nicomedya:Ben devamlı sorun yaşamıştım vds de şuan durum nedir yükleme yapıyormu kitlenme vs oluyormu acaba son durum nedir yani
hocam yükleme hiç yapmıyor. anca indirme yapılıyor. 2 kanal açtım kullanılmıyor yükleme yapamayınca. rezil bi durum ya.
Not:Konu: sahibindende bu durumun biran evvel düzeltilmesini istiyorum
Konu baltalamak gibi olmasın ama Türkiye lokasyonlu sunucular up/down için uygun DEĞİLDİR.
Kardeşim çık aradan trafik yapma, yükleme yapmıyor diyorum sen polimik yaratmaya çalışıyorsun, buda sana son mesajım sıkıntı veriyorsun artık.yazık senin gibilere.önemli olan ne kadar, kaç kere kullandığın değil; doğru kullanıp kullanmadığındır. bunca tecrübene rağmen hiç bi şey öğrenemediysen sana " yazık " demekten başka bir şey gelmiyor içimden.
al bu da upload yapılabildiğinin ispatı. şimdi aldım ekran görüntüsünü, işleniyorda şu an video. http://imgim.com/4750incis370060.png
şimdi dersin " sende yükleniyor bizde yüklenmiyor "
evet, kişiye göre muamele yapıyor bu vds ler.
Senin yaşından 20 30 misli fazla vds kullanmıştırım bilip bilmeden atıp tutma benim vds sorunluydu seninki sorunsuz olabilir,render almayı senden ögrenecek degilim asıl mesele render degildi zaten kopmalar donmalar ve aşırı kasmalardı.aldıgım vds yükleme yapmıyorsa kasıyorsa tabiki şikayet edrim.şimdi mesaj attım vds verdigim arkadaşa al bak cevabı:
nicomedya:Ben devamlı sorun yaşamıştım vds de şuan durum nedir yükleme yapıyormu kitlenme vs oluyormu acaba son durum nedir yani
hocam yükleme hiç yapmıyor. anca indirme yapılıyor. 2 kanal açtım kullanılmıyor yükleme yapamayınca. rezil bi durum ya.
Not:Konu: sahibindende bu durumun biran evvel düzeltilmesini istiyorum
Konu baltalamak gibi olmasın ama Türkiye lokasyonlu sunucular up/down için uygun DEĞİLDİR.
haha 2 dakika önce alemlerin efendisi tribinde konuşuyodun şimdi yükleme yapıldığını görünce hemen geri vites. neden yükleme yapmadığını biliyorum ama senin gibi ayar yapmaktan bihaber olup sırf kan ve nefret kusan tiplere yardımcı olmak tarzım değil. hadi biraz daha karalamaya çalış sen firmayı, hadi gülüm.
Alemin tek efendisi vardır oda Allah Celle celaluhu dir,ben vites kullanmam sen kullanıyorsun o belli,senin bişey bildigin yok saçmalamaktan başka,sen önce kendine yardım et kardeşim,benim yardıma ihtiyacım yok,benim tarzlada işim olmaz sen önce kendin ol,kan ve nefret kusan ve bunu yaptıgından bihaber olan ve yardıma muhtaç olan sensin benim güzel kardeşim.
Dürüstlük, pahalı bir mülktür ; ''UCUZ'' insanlarda bulunmaz. başka lafa gerek yok.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.