Gececiler Topiği...

Ahali hayırlı geceler. Gecenin bu vaktinde ne yaparsınız. Hangi projenin hayalini kuruyorsunuz. :)

Allahım.. sınırda ülke toprağında ülke toprağından uzak bizler için nöbet tutan canını siper eden tüm yiğitlere karşı silah sıkmak isteyen kötülük düşünenleri helak et...
Bu gemi gider.. iyi sabahlar

Yıl olmuş 2017. Dizinin ilk bölümü 1960 yılında oynamış. Vay arkadaş istikrar diye ben buna derim :)
The Nature Of Things

web adsense de bu aralar kafayı yedi gerekçesiz ban atıyor :D hadi hayırlısı

Güne başladık az sonra kanallar kontrol edilcek kazançlar gözden geçirilcek sıkıntısı olmayanlar güzel bir kahvaltı yapıp yeni projeler düşüncek.
Azcık birikimi olanlar yeni işler düşünüyor
kiminin kafasına özgün yavaş yavaş yerleşirken kimi spamda devrim yapıyor
kiminin elinde 30 vds varken kimi 150 mb dosyayı atmanın mücadelesini vericek
Yarın ödemeler hesaplara geçicek kimi beklediğini alıcak kimi hayel kırıklıkları

Allahtan şeker gibi ev sahibim var adam kirayı almaya gelirken kapıyı bile utana sıkıla çalıyor ayarlıyabildinmi diyor yok abi diyorum tamam ayarlarsın takma kafana diyor..

iyi şeylerde oluyor hani atlamamak lazım diye yazdım..
He birde her gün içinden bu taga yazmazssan olmazmı diyen arkadaşlar sizide seviyorum
Günaydın.. YTpara

Kendimi Haydar Baş gibi hissettim.. Bir haber kanalında izlemiştim ne barajı iktidara yürüyoruz diye bağarıyordu

Bende spama başlarken ne 10 kanalı 50-100 kanal diyordum sonuç itibariyle elimde 1 kanal var. onuda açık tutuyorum olurda telif gelirse anında içerikleri silerim diye..

Yine sabahladık Herhangi bir mucize olmadı yine fakirim ve biraz daha borçlu. Biraz daha yorgun.
Yine gececiler topiğine yine saat 07:00 - ila 07:30 arası yazıyorum bir gün bir admin görücek forumu günlük gibi kullanıyon diyip ban atıcak ya hayırlısı
Edit dün tek kanal demiştim oda banlandı..

Yine sabahladık Herhangi bir mucize olmadı yine fakirim ve biraz daha borçlu. Biraz daha yorgun.
Yine gececiler topiğine yine saat 07:00 - ila 07:30 arası yazıyorum bir gün bir admin görücek forumu günlük gibi kullanıyon diyip ban atıcak ya hayırlısı
Edit dün tek kanal demiştim oda banlandı..

yalniz degilsin kardesim

Canı sıkılan varsa gelsin dertleşelim
12310490_1512593175701863_2278627978719230135_n.jpg

Bugün. Ağar işssizlikten saçma sapan işlerle uğraştım. Dünya genelinde kendi kaynaklarımdan 6 dilde Türkçe ile 7 dilde kaç tv show , kac dizi, vs.. gibi tv programı çıktığını saydım.. Sabah saat 11 den şu saate kadar çıkan içerik sayısı 237

Lütfen şu espiriyi yapmayın :)
https://www.youtube.com/watch?v=xzfaYSCNhbA

Bugün. Ağar işssizlikten saçma sapan işlerle uğraştım. Dünya genelinde kendi kaynaklarımdan 6 dilde Türkçe ile 7 dilde kaç tv show , kac dizi, vs.. gibi tv programı çıktığını saydım.. Sabah saat 11 den şu saate kadar çıkan içerik sayısı 237

Lütfen şu espiriyi yapmayın :)
https://www.youtube.com/watch?v=xzfaYSCNhbA

Serkan kardeş anladığım kadarı ile sizinde benim gibi tek gelir kaynağınız youtube Youtube altın çağını yasar iken bende malesef küpü dolduramayanlar arasındayım Bu adsense darbesınden sonra bazı arkadasların yazdığı gıbi partner darbesıde olursa bende artık kredı kartını dahı odeyemez hale geleceığım Ama benim bu yaşa kadar kesın olarak öğrendım bir bilgi var ise bir kapı kapanırsa Cenabı Allah başka bir kapı açar olmassa gıdıp fabrıkada çalısırız sağlık olsun Öte yandan ben 37 den fazla işi gırıp cıkmıs biri olarak(9 yasından beri çalsıyorum ınsan yetım olunca hayatın acımasız yuzunu erken yasta görüyorsun) hiç bir para kazandıran elamanın ben patron tarafından işten atıldığını görmedım Bizler bir kazanıyorsak onlara on kazandırıyoruz Ben hep bu hecker olayından suphelenıyorum ruslar gercekten bir ülke ekonomısını canladıracak kadar vurgun yapmışlar 2. olarakda yani lütfen yanlıs anlamaylım bende sizler gıbıyım çok adsense çok kanal açılması bu işi çok kişinin yapmasının işleri bu hale getirdiğini düşünüyorum Uzun lafın kısası kısmetde ne varsa kaşıkda o çıkar

Kredi notum çok düşükmüş şöyle bildiğiniz 1500tl kredi verip 12 ay taksit yapan birileri varmı.. 1800 geri ödemeli gibi. Her ay 150 şeklinde

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri