Gececiler Topiği...

Durmak yok yola devam en güzelde gece çalışılıyor. Gececilere selam olsun ey ytpara ailesi.

Eyvallah kardeşim saolasın. :)

Nabıyon peki. :D Vakit öldürmemek lazım daha ev alacağız para lazım. :)
valla ben de bilmiyom naptığımı bi bakıyom sabah kaç gün oldu bi kanal açayım diyom tık yok açamıyom bi tembellik var , hocam sen eve geçtin ben daha pisilet alamadım :D

çok kötü birşey hocam çok zararlı.
1 yıldır erken yatıcam diyorum diyorum öyle hala diyorum. :)
bir işe falan başlamadan düzene girecek gibi de durmuyor.
ben çalışıyorum o yüzden çok zor dediğin gibi
Allah tan her zaman sabah erken kalkma gibi bir derdim yok işim gereği yoksa çoktan çıkartırlardı
ama bünye alışırsa gerçekten vazgeçmek zor oluyor

valla ben de bilmiyom naptığımı bi bakıyom sabah kaç gün oldu bi kanal açayım diyom tık yok açamıyom bi tembellik var , hocam sen eve geçtin ben daha pisilet alamadım :D

Şu arada bir kanalı onaylayıp bota bağladım kanal çekiyorum. :) Zor değil. Yapıştır arada. :) Evde hayalimiz ama arabadan sonra çok para koyamadım daha koyana kadar devam :)

Bugünüde sabah etmişiz. Ben hala gece sanıyom. Bu saatten sonra uyunmaz.. Herkese hayırlı sabahlar. Mesaiye devam.. :)

her sevda aslında bir vedadır. vedası olmayan kaç sevda var ki ? veda'nın bir adım ötesine geçelim gün gelir en çok seviyorum dediğiniz en büyük düşmanınız olur. zamanın da kendinizden sakındığınız kişiyi böcek gibi ezmek durum da kalırsınız.

https://www.youtube.com/watch?v=K52gbejQf9Y

[MENTION=15970]ilyas[/MENTION] hocam yine damardan yaptın muhabbeti gece gece.. :) Valla seni bilmemde benim içesim geldi birden..

[MENTION=7825]kkundakci[/MENTION] darlardayım damarlardayım Kenan :) Sıkıntılar çok yüksek. Huzur lazım bana o huzuru bulamadım bir türlü. Gelicem en yakın zamanda inşallah dostum..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri