Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
[MENTION=14315]zekikaynak[/MENTION] abi mağdem o kadar seçicisin sende bendensin ozaman bişey bulursan haber verbu arada benim favorim gizem filmleri
![]()
Dallas Buyers Clubher gece gibi bu gece de ayaktayım ve yine izleyecek film arıyorum tırım tırım![]()
deli gibi sürekli film izlediğimden oldukça zor oluyor izlemediğim güzel film bulmak..
aksiyon, macera, fantastik, bilim kurgu, polisiye gibi bol aksiyon içeren türlerde, etkileyici ve sürekleyici bir hikayeye sahip olursa süper olurha birde en zoru var daha önce izlememiş olduğum
![]()
ne zamandır video atmıyorum diye gece oturmama kararımı delerek video çektim.
yarım saatlik bir oyun kaydı aldım. sonra sayfayı kapatırken yanlışlıkla kaydı sildim.
şuan çok fenayım.
bari film tavsiyesi yapayım.
stonehearst asylum.
film iyi gelmez git yat boşver
yok boş geçmemek adına arayan varsa diye yazdım.
benim izleyecek havam kalmadı, yatacağım şimdi.
hayırlı geceler.
Kapan 2007 izle | Korku Filmleri | Korku Filmi İzle | 2014 Korku Filmi bunu tavsiye ederimDallas Buyers Club
Konusu çok iyi küp'e benziyor biraz çok iyi tam sevdiğimden
fragmanı izle kalite ve gerilim 10 numara 5 yıldız 1 puanKonusu çok iyi küp'e benziyor biraz çok iyi tam sevdiğimden![]()
Ben direk filmi izlemeye başladımfragmanı izle kalite ve gerilim 10 numara 5 yıldız 1 puan![]()
Merhaba üstadım cümleten Allah rahatlık versinMerhabalar sayın gececiler nasılsınız nasıl gidiyor
Aranızda yazılımcı varmıdır? Gece gece kodlama yapan hata çıktığında çözümü bulacam diye kafayı sıyıranlar buradamı?
Buda gececilere özel konu olsun. Geceleri açılacak gündüzleri kilitlenecektir![]()
Güzel filmdi buda benzer bir filmfragmanı izle kalite ve gerilim 10 numara 5 yıldız 1 puan![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.