Gecenin Anlamına Uygun Proje Hakkında Düşünceleriniz !!!

Düşünce çok güzel, amaç yardım. Allah kabul etsin inşAllah.

Lâkin ben de ufak birşey ekleyeyim;

"Ülkemizde her 60.000 kişiye 1 hastane düşerken, her 300 kişiye 1 camii düşmektedir."

Bu tarz yardımlar çok ama çok daha mantıklı yerlere kullanılabilir.

Arkadaslar Beytullah kardeş gönlünden gecmis ve böyle bir seye on ayak olmak istemiş. Konuyla ilgili farklı düşünenler olabilir. Farklı düşünen arkadaslar da bu ve benzeri konular açarak farklı yardım organizasyonlarina öncülük edebilirler. Onların açtıkları konulara da bu gereksiz su gereksiz gibilerinden yazı yazılmamalı bu konuya da... Bu isler hayır işleridir, olumsuz ifadeler gören insanlar soğuyor.

Teşeşkkür ederim düşünceniz için...Allah razı olsun

istanbulda yasıyorum ve inanın kendi mahallemde 2 tane cami oldugu halde cuma vakitlerinde namaz kılıcak yer bulamayıp yagmurun altında kıldıgımı biliyorum

Toplanan parayı camiye yatırmak yerine yardıma ihtiyacı olan insanlara ulaştırabilirsiniz, cami yaptırmak hayat kurtarmaz ama toplanan para ile onlarca hayat kurtulur, insanlar rahatlar.Paranız boşa gitmesin, yazık olur.

Bakın ne güzel söylemişsiniz. Demek ki buna bi' düzenleme getirilmesi gerekiyor.

Cuma namazı farz bizler için biliyorsunuz, bu yüzden kalabalık oluyor. Demek ki yapıldığında büyük yapılmalı 10 tane ufak yapılıp masraf yapılana kadar.

Gerçi bizim ülkemizde ne düzenliki adam gibi ibadetimizi yapabilelim öyle değil mi?

hocam iste asıl sorunda o maddiyat olsa zaten daha genis bir cami insa edilir fakat imkan olmadıgı icin bu sekilde para toplanıp vs yapıldıgı için biraz küçük oluyo. 10 tane ufak yapılana kadar 1 büyük yapılsın demissiniz ama büyük caminin fiyatı 20tl küçük caminin ise 5tl olsa suan ki imkanlar 5tl yi zor karsıladıgı için küçük yapılıyor büyük çami yapalım desek bu millet 10 sene boyunca para toplayıp bi camimi yapıcak 10 sene boyunca nerde namaz kılınıcak ? ama küçük ve maliyeti az olan daha hızlı bi sekilde tamamlanıyor yetmesede bi süre idare ediyor umarım açıklayıcı olmustur

hocam iste asıl sorunda o maddiyat olsa zaten daha genis bir cami insa edilir fakat imkan olmadıgı icin bu sekilde para toplanıp vs yapıldıgı için biraz küçük oluyo. 10 tane ufak yapılana kadar 1 büyük yapılsın demissiniz ama büyük caminin fiyatı 20tl küçük caminin ise 5tl olsa suan ki imkanlar 5tl yi zor karsıladıgı için küçük yapılıyor büyük çami yapalım desek bu millet 10 sene boyunca para toplayıp bi camimi yapıcak 10 sene boyunca nerde namaz kılınıcak ? ama küçük ve maliyeti az olan daha hızlı bi sekilde tamamlanıyor yetmesede bi süre idare ediyor umarım açıklayıcı olmustur

Hocam biz kendi köyümüze camii yaptırırken başta duran kişilerdik.

1 cami yaptırırken para toplamak zor oluyor diye birşey yok.

Türkiye'de kaç tane Camii inşaası derneği var biliyor musunuz?

Gerçektende düzen gerekli, neyse bu konuya yorum yapmayacağım hocam.

Bizim millet önündekiyle cebelleşip durduğu için 1 milim ilerleme kaydedemiyor zaten.

Tartışma çıkartacak mesajlar silinmiştir.İyi forumlar...

Arkadaşlar : Hani bazı arkadaşlar diyorlar ya diyanete 2 dilekçe tak diye cami yapılır diye onu sordum bugün yetkililere 15 defa başvuru yapmışlar sadece ilçe müftülüğünden cumada para toplamak için 10 adet merkezi camiler için izin vermişler ondada 5.500 TL toplanmış....

Bunlarda caminin Resimleri :

BU GÜZEL CAMİNİN ŞUANLIK WC SİDE ŞU :

Tartışma çıkartacak mesajları sildim.Arkadaşlar hayır için açılmış bir başlık.O yüzden tartışmalardan dolayı kilitlemek istemiyorum.Ancak kredinizi tartışmalarla sonuna kadar kullanmakta ısrar ediyorsunuz.Yapmayın.Mübarek günlerde hayırlı işler için tartışmanın gereği yok.İyi forumlar.Allah bağış yapanların sadakalarını kabul etsin.Hayırlara vesile olsun inşallah.Görüşlerinizi lütfen kimseyi kırmadan belirtin.İyi forumlar.

Şimdi tartışma çıkartacak mesajları yine siliyorum.Ve iyi niyetiniz için teşekkür ediyorum.Müsaadenizle teklifinizi bu mesajda duyuru şeklinde yazıyorum.

Arkadaşlar konudaki cami ile ilgili ankarada oturan ve doğrudan dilekçe gönderebilecek olanlar lütfen Throck nickli üyemize ulaşsın.Özel mesaj yoluyla anlaşırsanız cami konusunda size bir dilekçe verecek ve bunu iletmeniz gereken yerleri size bildirecek.Yardımcı olmak isteyen arkadaşlar kendisine ulaşabilir.İyi forumlar...

ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA: konuyu yeni gördüm ve inanın mesajların hepsini de okudum sayılır. beyto33 kardeşim bir yardım konusu açmış hayırlı bir adım atmış,Throck kardeşim de başka bir fikir söylemiş oda hayırlı bir şey yapmış,ama sonrasın da olmaması gereken şeyler yazıldığını görddüm. ( kişisel fikrim ): kardeşlerim tartışmanıza ve birbirinize kötü sözler söylemeniz çok üzücü.... bu gün beyto 33 kardeşim bir camii için yardım kampanyası oluşturmuş yardım edelim ... yarın Throck kardeşim başka bir yardım kampanyası açar onada yardım edelim ... biz bir aileyiz.. inanıyorum ki bu aile bir arada olursa camiiyede yeter.. insana da yeter,,

ARKADAŞLAR HEPİNİZE MERHABA: konuyu yeni gördüm ve inanın mesajların hepsini de okudum sayılır. beyto33 kardeşim bir yardım konusu açmış hayırlı bir adım atmış,Throck kardeşim de başka bir fikir söylemiş oda hayırlı bir şey yapmış,ama sonrasın da olmaması gereken şeyler yazıldığını görddüm. ( kişisel fikrim ): kardeşlerim tartışmanıza ve birbirinize kötü sözler söylemeniz çok üzücü.... bu gün beyto 33 kardeşim bir camii için yardım kampanyası oluşturmuş yardım edelim ... yarın Throck kardeşim başka bir yardım kampanyası açar onada yardım edelim ... biz bir aileyiz.. inanıyorum ki bu aile bir arada olursa camiiyede yeter.. insana da yeter,,

Allah razı olsun güzel fikirleriniz için teşekkür ederm mehmet hocam

bu gün beyto 33 kardeşim bir camii için yardım kampanyası oluşturmuş yardım edelim ... yarın Throck kardeşim başka bir yardım kampanyası açar onada yardım edelim

Aklimdan gecenleri yazmissin. Forumda sanki bir suru yardim basligi acilmis, kimse ilgilenmemis gibi bir hava olusmus. Gonullu yardim yapiliyor, kimseye zorla dayatma yapilmiyor. Eger talep olursa, camiiye x lira veren, yardima muhtac birisine y lira vermekten kendini esirgemez. Karsilik beklenmez ancak hayir icin harcanan paralar hem maddi hem manevi olarak fazlasi ile geri gelir.

Arkadaşlar şuan itibariyle 186 TL para oldu...Gönderenlerden,göndermek isteyip gönderemeyenlerden Allah razı olsun....

BesimCatalkaya - 5 TL
Copyright - 9 TL
İSİMSİZ - 50 TL
FUAT DOĞAN -10 TL
ALPARSLAN FİKRİ - 20 TL
M.ALİ DOĞAN - 24 TL
İSİMSİZ - 50 TL

arkadaşlar şugün yardım yapacam- felan gün yapıcam diyenler konu aktif bilginiz olsun....

arkadaşlar yarıdm yapmak isteyenlerr yapsın yarın paypal dan felan ödemeyi isticem ilgililere duyrulur

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri