Geçersiz izlenimden para kazanması kapandı

• Kullanıcı mhmtdrn0
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
hayır hocam izlenim bittikten 2 gün sonra açtım amacım para kazanmak değil henüz. şimdilik kanalımı geliştirmeye çalışyorum.
ayrıca 2 videonunda para kazanması bile açık değildi

YT yakalamış işte, izlenim almak için sürekli konu açıyordun.
İzlenim aldığın kişi yada kişiler işlerini sağlam yapmıyorlar demekki.
YT'de sahte izlenimi yakalamış vede kapatmış, illaki Reklam tıklanması gerekmez $ sönmesi için.
Sahte tık der ama reklam tıkı olmasına gerek yok, illaki Sahte izlenimden kanalın $ simgesi söndü demez.
Ya geçersiz etkinlik der yada gerçersiz tık.
Sanada oto mesaj Geçersiz Tık düşmüş.
Olay bu kadar basit.

Sana tavsiyem eğer özgün başlıyorsan, kendi başına sıfırdan izlenim almalısın.
Kolaya kaçıp birilerinden izlenim çekme, hakkınla üst sıralara çıkmaya çalış, emeğinle biryerlere gel.

hocam çok haklısında beni yaptığım video türü başka yapanlarda var adamların 3milyon abonesi var en azından 100 200 bile izlensem tamam ama sıfırda kalıyor kimse izlemiyor okadarvideo attm kimse izlemiyor indexlemek için tek yol izlenim gibi gelmişti ama şimdi yabancı sosyal medyayı kullanıyorum bakalım olacak inş sıfırdan başlıyorum

hangi firmalardan almıştın hocam pm atarmısın acaba

eskiler boşuna dememiş bir musibet bin nasihatten evladır,
izlenim almayın diye daha önce defalarca yazan oldu ama bizim milletimiz uyanıkya birden para kazanacak. Ben spam çalışıyorum spam kanalıma bile izlenim almıyorumki siz gidip özgün kanala nasıl cesaret edip izlenim alıyorsun yürek yediniz sanırım.
Geçmiş olsun yapacak bişey yok bundan sonra bedava verseler almazsınız.

Tüm büyük ve büyümekte olan kanallar izlenme alıyorlar, bu yolda çok çok özel ve aranan bir içerik yapmıyorsanız bu iş izlenme almaktan geçiyor malesef. Adwords kullanmak yine bütçesi kısıtlı olan biri için gereksiz çatır çatır para harcatıyor. Siz en iyisi izlenme aldığınız yerleri deneyerek bulun. Ucuza kaçmayın, satıcının yorumlarını okuyun.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri