geçersiz tıktan Uk adsense gitti

aokancelik

Kayıtlı Üye
Sa arkadaşlar başka forumlardada denk geldim bugün baya bi geçersiz tıktan giden adsenseler olmuş sabah uyandığıma pişman oldum benimde en ufak bot izlenme abone vs olmayan düzenli geliri olan kanalın adsensesi geçersiz tıktan kapanmış olan kanala oldu allahtan son ödemeyi almıştık 2 gün önce tek tesellim o oldu aynı şekilde bugün sorun yaşayan oldumu acaba ?

Aynı sorunu ben de yaşadım. Bugün geçersiz tıktan kapanmış. Herhangi bi bot vs kullanmadım. İtirazda bulundum ama hesapta herhangi bi kısıtlama yoktur diye cevap geldi. Bilmiyorum, umarım düzelir.

Aynı durum bende de var. Hatta kullanmadığım bir adsenseydi

Hiç kullanmadığım adsense geçersiz etkinlikten gitmiş.. adsense önemsizde içindeki kanalda kapandı. Bunun bir çözümü var mı adsenseyi degistirmenin, kanalı kurtarmanın.

Sa arkadaşlar başka forumlardada denk geldim bugün baya bi geçersiz tıktan giden adsenseler olmuş sabah uyandığıma pişman oldum benimde en ufak bot izlenme abone vs olmayan düzenli geliri olan kanalın adsensesi geçersiz tıktan kapanmış olan kanala oldu allahtan son ödemeyi almıştık 2 gün önce tek tesellim o oldu aynı şekilde bugün sorun yaşayan oldumu acaba ?

Pini nerden temin etmiştiniz hocam?

En iyisi TR adsense
Yurtdısında hep aynı adreste gözüken adsense doğrulamalarını google botları anlayıp direkt ban atıyorlar

Aynen gecersiz trafik ingiliz adsense kapandi bagli kanal da hic oldu

benimde giden bi hesap vardı bu sabah,demekki genel kıyımmış.ilginç...ytden çevirme,web adsense idi benimki.yt kanalı boş,zaten baglıda degildi onay işi çıktıktan sonra webe çevirmiştim.içinde 1 tane site vardı,en az 8 aydır ne siteye ugradım ne girip adsense hesabına baktım.sabah mail gelmiş sahte tıklamadan gitti diye....

Bu nasıl iştir ya, teyzemim özgün kanalı var 2 yıla yakındır videolari editleyip yüklüyorum kazançlı kanal full özgün yani , uk adsense Ban yemiş böyle saçma iş mi olur arkadaş :mad: yok mu çözümü acaba

Bu nasıl iştir ya, teyzemim özgün kanalı var 2 yıla yakındır videolari editleyip yüklüyorum kazançlı kanal full özgün yani , uk adsense Ban yemiş böyle saçma iş mi olur arkadaş :mad: yok mu çözümü acaba

Kanal özgündü madem keşke tr adsenseye bağlamış olsaydınız yazık olmuş.Adreslerden sıkıntı oluyor olabilir.

Adsense pişmanlıktır ne yazik ki ....
NOT: Altarnatif sormayın bilmiyorum.

Çok canımız yandı zamanında yıldırdı Adsense...

Bugünkü adsense banlarının sebebini öğrendim
2 Nedenden ötürü adsenseler banlanmış

Birincisi; Adsenseleri pinlerken, forumlarda pin hizmeti verenlerden adres temin edilmiş, Herkese aynı adres verildiği için burdan google yetkilileri bir tarama yapmış, filtreye takılan hesapları banlamışlar
İkincisi; Klasik yöntem, Birden çok adsense hesabı açan kişiler, ip çerez gibi işlemlere dikkat etmeden birden fazla hesap açtıkları için, Adsense hesapları multi olarak tespit edilmiş. Ki ip değiştirsenizde çerezleri temizlesenizde yinede multi adsense açarsanız yakalanırsınız.
Kullandığınız işletim sistemi, Kullandığınız tarayıcı, Tarayıcıda kullanılan eklentiler, Ses kartınız, Ekran kartınız, Monitörünüzün ekran çözünürlüğü, Yani birçok detay kaydediliyor, İp adresi değiştirmeniz ve çerezleri silmeniz artık multi olmanızı çıkartamayacaktır. Pinterest çalıştığım için biliyorum

Üçüncü bir neden daha var;
Aynı kurtarma mail, aynı telefonun birçok hesapta olması

Son düzenleme:
Pinlemeden sonra adresi değiştirmiş miydi kapanan arkadaşlar?

o bence bişiyi değiştirmez, tüm kayıtlar log olarak tutuluyor botlar tarafından, bu log geçmişinden isteseler yine banlarlar çok basit onlar için.

bu arada Youtube harici, web site çalışıp web adsensesi banlanan varmı (spam yapmayan normal blog tarzı site)

o bence bişiyi değiştirmez, tüm kayıtlar log olarak tutuluyor botlar tarafından, bu log geçmişinden isteseler yine banlarlar çok basit onlar için.

bu arada Youtube harici, web site çalışıp web adsensesi banlanan varmı (spam yapmayan normal blog tarzı site)

Belli olmaz hocam, kimsenin bir şey bildiği yok akıl yürütüyoruz

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri