Geceye kadar düşen Sayfa To. Sorun Bulundu

• Kullanıcı Mtkn58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Mtkn58

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar benim de başıma gelen ve birçok arkadaşımızın başına gelen bir sorundan bahsetmek istiyorum. Umarım daha önce konusu açılmamıştır. Eğer açıldıysa konum silinebilir. Aradım ama tam bulamadım.

Sabah bir uyanıyorsunuz bakıyorsunuz ki Sayfa To: %30 larda. Tbm sabit. Sayfa bgbg 20 tl bile olmuş. Gece olana kadar Sayfa To: %5 e kadar bile düşüyordu.

E bu insanlar gece reklama tıklıyor gündüz tıklamıyor muydu ? Bir ton efsaneler üretildi zamanında ve halen üretilir bunun hakkında. Cevabı ise bir kaç hafta önce fark ettim. Bugün bir arkadaşında kafası karışınca dedim en iyisi konu açayım.

Sorun Adsense Saat Dilimini Türkiye Saatine göre ayarlamanızdan kaynaklanıyor :) Bize verilecek para Adsense'nin kendi saati üzerinden hesaplanıyor. Saat dilimini ona göre ayarlarsanız daha sağlıklı sonuçlar alırsınız.

w1txj.png

(Ben halen Türkiye Saatini kullanıyorum nedenini bilmeksizin :)

Ama neden Türkiye Saati yapınca Sayfa To %35 lere kadar bile çıkabiliyor onu anlayamadım. Bir düşünmek lazım hiç şu an bu saatte ona kafa yormadım açıkcası ) O konuda aydınlatabilecek varsa güzel olur.

Ben de diyorum ya arkadaş gece izleyenler reklama tıklıyor. Öğlen izleyenler tıklamıyor mu :)

Gece ABD daha fazla izliyor bence mesele bu..Ama senin dediğin şey hakkında bir fikrim yok ayrıca ne fark eder ya devam en iyi sonuç gece zaten gece ortalama alındığında sağlıklı sonucu alırsın.

Şimdi tbm 0,68 sabah bakıcam 0,10 larda sürünüyor..Ayrıca dedğni uygulayacağım bakalım

Gece ABD daha fazla izliyor bence mesele bu..Ama senin dediğin şey hakkında bir fikrim yok ayrıca ne fark eder ya devam en iyi sonuç gece zaten gece ortalama alındığında sağlıklı sonucu alırsın.

Benim kanalımdaki videoların hepsi tr içerikli. İzleyenler içerisinde ABD'nin oranı %1 bile değildir. ABD ile alakası olduğunu hiç sanmıyorum. İlla Abd reklama tıklıyor Türkler tıklamıyor mevzusuna çekilmesin yani :)

Edit: Derdim arkadaşların aklındaki soru işaretleri kalksın. Çünkü ben bile diyordum heralde gece tüm reklamlar çıkıyor çıkıyor sabaha kadar bitiyor. Değişik değişik şeyler uyguluyordum. Konuda yazdığım gibi bir ton efsane vardı bunun hakkında :)

Ya hocam hangisinin olması gerekir kanalım ilk defa 0.03e dustu dedım ne oluyor foruma bı gırdım senın konun ? su anda tr de duruyor ne yapmam gerekli ?

---------- Mesaj saat 03:34:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:47:44 civarında gönderildi. ----------

Ve su andada adsense kafayi kirmis durumda, tiklari saymiyor bugun birsey var adsensede sanki

LG G2 Cihazımdan Gönderildi.

alakası yok hocam ...orda diğeri tıklı bile olsa ortalama yine aynı olacak.yükselme olmaz.sonuçta tbm ortalama gösteren bir değer.hiç bir güne 0.6 da başladığımı görmemiştim ona da şahit oldum.en rezil başlangıcı yaptım bu gece.

Ya hocam hangisinin olması gerekir kanalım ilk defa 0.03e dustu dedım ne oluyor foruma bı gırdım senın konun ? su anda tr de duruyor ne yapmam gerekli ?

---------- Mesaj saat 03:34:39 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 02:47:44 civarında gönderildi. ----------

Ve su andada adsense kafayi kirmis durumda, tiklari saymiyor bugun birsey var adsensede sanki

LG G2 Cihazımdan Gönderildi.

Ben Türkiye saatini kullanıyorum. Gün içinde durumlar nasıl diye. Gece sorun çıkıyor o kadar.
Tbm'nin düşük olmasını başka şeyler etkiler. Bu sadece Sayfa To yanlış yansıyordu onun bir çözümü bir nebi. Alacağın para Faturalandırma Saati dikkate alınarak hesaplanacak.

Sayfa to %5'lere düşüyor demişsin de %3 üzeri hiç olmadı keşke %5'e düşse :D

Sayfa to %5'lere düşüyor demişsin de %3 üzeri hiç olmadı keşke %5'e düşse :D
O sizin genel durum ile alakalı valla )) Ama yinede sabah fazla olduğunu görüp geceye doğru hiç bir artış yaşamadan düştüğünü fark etmişsinizdir. Sabah %3 olsa gece %1 olsa 3 katlık düşüş demektir bu. Bende sabah %30 a yakın gün bitimi %8-9 falan

%35 To hiç görmedim ama geceleri %4-5 sabahları %3-2 finalde %1 :D
Benim gibi günü %8 %9 to ile kapatanların yaşayacağı bir durum zaten )))
Ama sen bile 4 katlık düşüşten bahsediyorsun. Yüzde olarak bakacaksın işe . %400 azalmış ne kadar çok gözüktü birden demi )

kardeş yabancı çalışıyosan doğru bi oran bu. yabancılar burda geceyken örn abd de sabah. adamlar sabah izliyor videoyu tutupda gece kalkıp video izleyecek halleri yok. ama tr de özellikle gece izlenen videolar var o ayrı mesele.

Bende genelde geceleri %1 falan oluyor, akşama doğru %2-3 arası oluyor.

kardeş yabancı çalışıyosan doğru bi oran bu. yabancılar burda geceyken örn abd de sabah. adamlar sabah izliyor videoyu tutupda gece kalkıp video izleyecek halleri yok. ama tr de özellikle gece izlenen videolar var o ayrı mesele.
Hayır yabancı çalışmıyorum. Abd %0.6 yani bu mu etki edecek :)

w230b.png

Bende genelde geceleri %1 falan oluyor, akşama doğru %2-3 arası oluyor.

Yabancı içerik mi ? Birde adsense saat dilimi nedir ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri