GeForce Experience Yardım

• Kullanıcı haylaz661
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

haylaz661

Kayıtlı Üye
öncelikle herkese hayırlı formlar konuyu yanlış yere açtıysam öncelikle özür dilerim. arkadaşlar oyun videoları çekiyorum GeForce Experience kullanıyorum ama program 10-11 dk kayıt yapıyor sonrasında kayıt yapmaya devam etsede ikinci bir video oluşturarak devam ediyor mesela 13 dk bir oyun videosu çektiğimde 10-11 dklık bir video 1-2 dk lık başka bir video oluşuyor sanırım ayarlarda sıkıntı var 15-20 dk lık bir videoyu aralıksız tek video halinde kaydetme konusunda yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

oyun oynarken tuşlardan pause kısa yoluna basıyor olmayasın hocam farketmeden?başlatma,durdurma,devam ettirme filan hep kısayol tuşlarıyla biliyosun.farketmeden basılabilecek bişey yani...

oyun oynarken tuşlardan pause kısa yoluna basıyor olmayasın hocam farketmeden?başlatma,durdurma,devam ettirme filan hep kısayol tuşlarıyla biliyosun.farketmeden basılabilecek bişey yani...

hocam şimdi baktımda manuel kayıt yapıyorum pause tuş ayarını göremedim canlı yayında var durdur devam et filan ondada alt+f7 filan tuşlarına basmak lazım oyun oynarken bu şekilde bi komut yapılandırması zaten yok

canlı yayın yapmadım hiç ama dükkandaki pcde kullanıyorum bu yazılımı,oyun ve masaüstü kayıtları çok yaptım bende.tuşları hatırlayamadım şimdi ama klavyede kısayol tuşu vardı diye hatırlıyorum hocam pause için.müşteri geldiginde durduruyordum,sonra kaldıgım yerden devam ediyordum.

canlı yayın yapmadım hiç ama dükkandaki pcde kullanıyorum bu yazılımı,oyun ve masaüstü kayıtları çok yaptım bende.tuşları hatırlayamadım şimdi ama klavyede kısayol tuşu vardı diye hatırlıyorum hocam pause için.müşteri geldiginde durduruyordum,sonra kaldıgım yerden devam ediyordum.

hocam oyunu açtım şimdi hiçbir tuşa dokunmadım 13 dk kaydetti 13. dkdan sonra başka video oluşturup kayıta devam etti

demekki sebebi farklı hocam,o degilmiş.bu pcde yok o pragmam,incelemek gerek ayarlarını.bagzı programlarda mesela her video x boyutda olsun filan gibi ayarlar var,öyle bişeyde olabilir belki.

demekki sebebi farklı hocam,o degilmiş.bu pcde yok o pragmam,incelemek gerek ayarlarını.bagzı programlarda mesela her video x boyutda olsun filan gibi ayarlar var,öyle bişeyde olabilir belki.

hocam siz öyle değince videoların gb larını inceledim 3,80 gb olunca 2. video oluşturuyor program ama ayarlarda ya 20 dk yada 7,5gb diye ayarlı

yok mu yardımcı olacak... yada profesyonel 1080p kayıt yapan bi program önerisinde bulunacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri