Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
silip tekrar yükleyince aktif oluyor bende
Burayıda takip et aynı mevzu,kanıtlamak gerekiyor
http://www.ytpara.com/youtube-hakki...m-videoyu-youtube-nasil-kanitlayabiliriz.html
günde ortalama 5 6 bin izlenim alan videoyu nasıl siliyim elim varmıyor.
ben günde 50 dolar kazanan kanalı nasıl sildiysem öyle yada silme telif gelince youtube senin yerine yapar
hocam şimdiye kadar beyaz Show videolarından telif gelmedi telif yollamıyorlar 3. taraf yolluyorlar. birde kanalım iki ihtarlı ):
1 haftada 1.3 K abone 450 K izlenim alan kanal dün gece önce böyle oldu videolar. Daha sonra gelen telifleri sayamadımbende tamamen sildim videoları para kazanma devre dısı kalırsa üzüntün bi kaç kat artabilir
![]()
bendede çıktı dün gece yapabileceğin hiç bişey yok sadece izlenim ve abone kasarsın yada aynı video yu başka kanala yükle videonun başlangıcına büyük harfle yenisi filan çıktı tıklayın filan yaz
bu durumun çözümü yok maalesef. silip yüklersenizde hitler gider. geçmiş olsun kardeş.
Valla yunus,benim cok videomun basina geldi bu,yuksek izlenim aldi para kazanmasi kapatildi ve hergunde 2-5 bin herneyse izlenim aliyordu.Ne yaptim sildim videolari geri yukledim gene bi baya izlenime cikana kadar kazandirdi bana ve bunu her bana para kaznamayi kapattiginda yaptim taki video guncelligini kaybedene kadar.Sende boyle yap kara kara dusunecegine..Zaten su an kazandirmiyor var geri yukle ne kazandirsa kardir kazandirmazsada kaybedecegin bisey yok.
Beklenen oldu ve Youtube silahlarını kuşanıp video temizliğine başladı
Takip ettiğimiz kadarıyla herkese ''3.taraf içerik eşleme'' uyarısı, telif ihtarı ve topluluk kuralları ihlali uyarısı yağıyor. yanı sıra videonuz ''Dünya Genelinde Engellendi'' veya ''Sesi Kapatıldı'' gibi yaptırımlar da cabası..
Bunların dışında kuralsız hiç bir kuralsız video kalmasın diye insanların kendi kaydı olan videolara da ''Bu video senin çekimin ise ispat et'' uyarıları göndermeye başladı.
Dünya genelinde çok sıkı şekilde uygulamaya konulan ''Telif Yasaları'' Youtube'yi iyice köşeye sıkıştırdı, Youtube de gelen ihtarların gereğini yapmazsa bunun bedelini ağır ödeyeceğini biliyor.
Acımasızca başlatılan bu temizlik harekatının aynen ve hızlanarak devam edeceğini unutmayalım.. Muslera'nın da dediği gibi ''bu daha küçük bir başlangıç''
İşler zora girdi, herkese kolaylıklar dileriz.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.