Gelen Telife İtiraz Etmek

• Kullanıcı hepkazan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

hepkazan

Yasaklanmış
Diyelimki kanalimiza telif geldi sahte olmasından şüphe ediyoruz geri itirazda bulunduğumuz zaman ne gibi şeyler istiyor YouTube bizden ?
Ve diyelim itirazimiz reddedildi o zaman ne oluyor ?
İnanıyorum benim gibi korkudan teliflere itiraz etmeyip kabul eden kişi sayisi çoktur

ben bir kere gelen teklife red yaptım baktım video hesabımdan silinmiş ama telif te yememiştim.Fakat güzelim video silinmişti:)

adam benim kendi ellerimle hazırladığım videoya telif attı itiraz ettim kabul etmediler

youtube adam olmaz

Videonuz özgünse neden etmeyeceksiniz ki? Ama özgün değilse etmek kendi kanalınızı bile kapattırabilir. O yüzden korkan sizinde dediğiniz gibi çoktur.

Itiraz edersiniz, karşıdaki kişiye dava açması icin 10 gun sure verirler eger dava acmazsa karşıdaki yani sahte telif ise o video kanalınıza geri yüklenir ve telif ihtarınız kalkar. Benim bildiklerim bunlar.

2 defa itiraz ettim ikisinde de daha fazla bilgi yollayın diye saçma sapan cevaplar vererek kabul etmedi.formu doldurmuşum işte daha ne istiyorsun.adam bana form doldurarark sahte telif yolluyor, kontrol etmeden kabul ediyor biz kaldırmak için form doldurduğumuzda da ciddi bir iş yapıyormuş gibi saçmalıyor.

Videonuz özgünse neden etmeyeceksiniz ki? Ama özgün değilse etmek kendi kanalınızı bile kapattırabilir. O yüzden korkan sizinde dediğiniz gibi çoktur.

hocam adam benim 2 ay önce yüklediğim özgün videomu çalıp bana telif gönderiyor ve videom kaldırılıyor. ben 2 ay önce yüklemişim, o ise dün. böyle saçma bir şey olabilir mi? en azından video yüklenme tarihine bak. itiraz ettim, durumu izah ettim. sonuç ne olur sizce?

hocam adam benim 2 ay önce yüklediğim özgün videomu çalıp bana telif gönderiyor ve videom kaldırılıyor. ben 2 ay önce yüklemişim, o ise dün. böyle saçma bir şey olabilir mi? en azından video yüklenme tarihine bak. itiraz ettim, durumu izah ettim. sonuç ne olur sizce?

[MENTION=4347]daralll[/MENTION] arkadaşımızın dediği gibi olur bendede hep öyle diyorlar

Bunun ne olacağını youtube'den başka kimse bilemez.. Siz itirazınızı yapın bekleyin. Sonuçta sizin videonuz. Ama kanalda bu video hariç başka kopya içerikli videolar varsa kanal için sıkıntı olabilir.

Youtubeyi çözmek zor gerçekten durduk yere sahte telif yeniyor ama itiraz reddediliyor çok ilginç bi durum

Bunun ne olacağını youtube'den başka kimse bilemez.. Siz itirazınızı yapın bekleyin. Sonuçta sizin videonuz. Ama kanalda bu video hariç başka kopya içerikli videolar varsa kanal için sıkıntı olabilir.

Kanalda bir tane bile kopya veya çalıntı video yok. Hepsini ben oluşturuyorum. Bakalım artık umarım kötü bir sonuçla karşılaşmam.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri