Gelin Beyin Fırtınası Yapalım

E
  • Kullanıcı emre351210
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı
E

emre351210

Guest
Arkadaşalr lütfen konuyu kirletmeden kilitlettirmeden beyin fırtınası yapalım herkes fikrini söylesin iyi yada kötü .

malum buay zorlu bir ay oldu

1-Aybaşından itibaren kanalları kapatmaya başladılar
2-Kesinleşmelerde büyük kesintiler yaptılar yada hiç kesinleştirmediler
3-Adsenseye baglanan kanallarda reklam çıkarmamaya başladılar
4- Son olarakta adsenseye baglanan kanalları 2 gün içinde kapatmaya başladılar

şimdi bunların oluş sırasına göre sistem hatası olmadıgını düşünüyorum ben kendimce. Belki dogru belki yanlış bana kalırsa en başından planladılar ve istedikleri takır takır oldu.

Ama tabi buradaki sorunlardan biride bunların malum her yıl gibi yıl sonu temizliği mi kar marjı artırma çabalarımı yoksa google ın 2017 deki güncellemerinin spama karşı önleminin ilk adımları mı ?

sizler neler düşünüyorsunuz merak ediyorum ? oturup iyi yada kötü bir beyin fırtınası yapalım sonuçta hepimiz bu işte ekmek yiyoruz

Şu an konuşmak için erken. Ocak ayını hatta şubat ayını görmeden birşey demek zor. Çünkü geçici mi kalıcı bir algoritma güncellemesi olduğu tam belli değil. Şu aralar yapılabilecek en mantıklı şey; adsenseye kanal bağlamamak. Eğer bulabiliyorsanız iyi bir partnere geçmek en mantıklısı.

bence de şuan konuşmak için erken. yılbaşından sonra ocağın ilk haftasında bir daha deneyeceğiz şansımızı kapanırsa 11inden sonra deneyeceğiz. baktık yine kapandı o zaman kepenkleri kapatacağız adsensede partner bakacağız bulursak ne ala

konuyu açanı farklı biri bekliyordum şaşırdım açıkcası

öncelikle bu bahsedilenler Türkiye ye özgümüdür ? ABd, avrupa ülkeleri, vb. ne durumdadır.? bilen varmı.Cevap bulursak, sorunun cevaplarında ciddi bir eleme yapcaz bence...

Yapalım..
öncelikle her spammer bunları yaşıycağını bile bile bu işe girmiyormu yaptığı her kanaldn kesin ödeme alcam diye beklentisi olan spammer varmıdır ytpara`nın en iyi spammeri bile bu beklenti içersinde değildir..
Bu gibi sonuçlar yaşanılcak artarak hemde önemli olan burda bana göre ek işlere girilmesidir YT çok insanın ufkunu genişletti hele birde maddi yönden güzel gelirler elde edip kıyıya köşeye para ayıran arkadaşlar varsa yeni projelerin bir yerinden tutmasını öneririm. Hani vardır yaa ooo biz çok çok sonra işin için girdik zamanında bileydik dememek için..

Arkadaşalr lütfen konuyu kirletmeden kilitlettirmeden beyin fırtınası yapalım herkes fikrini söylesin iyi yada kötü .

malum buay zorlu bir ay oldu

1-Aybaşından itibaren kanalları kapatmaya başladılar
2-Kesinleşmelerde büyük kesintiler yaptılar yada hiç kesinleştirmediler
3-Adsenseye baglanan kanallarda reklam çıkarmamaya başladılar
4- Son olarakta adsenseye baglanan kanalları 2 gün içinde kapatmaya başladılar

şimdi bunların oluş sırasına göre sistem hatası olmadıgını düşünüyorum ben kendimce. Belki dogru belki yanlış bana kalırsa en başından planladılar ve istedikleri takır takır oldu.

Ama tabi buradaki sorunlardan biride bunların malum her yıl gibi yıl sonu temizliği mi kar marjı artırma çabalarımı yoksa google ın 2017 deki güncellemerinin spama karşı önleminin ilk adımları mı ?

sizler neler düşünüyorsunuz merak ediyorum ? oturup iyi yada kötü bir beyin fırtınası yapalım sonuçta hepimiz bu işte ekmek yiyoruz
Bence Ocak ayında düzelecek, Geçen sene sonunda da benzer problem vardı ve çoğu kişi panik yapmıştı haliyle. Yt nin spam yaptirmamasi demek kendi ayağına kurşun sıkmak demek yani kar oranında düşüş olacak haliyle. Ayrıca video ve kanal sayısıda düşeceğinden uzun vadede rakiplerinin güçlenmesine sebep olacaktır. Spami bitirme gibi bir hata yaparlarsa mecburen bu hatadan zamanla dönerler.
Diğer yandan Aralık ayında yt nin gidişatına bakarsak şunu demek istiyor: spazm kanal bağlamayın, kanalınızi kapatırım, olaki kanal kapanmazsa parasını istersem yedirmem, ona göre artık özgün çalışın..
iyide spama para yedirmeyeceksen zaten yedirmedin. Neden müsadere ettin?
Akla gelen tek şey bence genel bir temizlik,

benim kanalım kapanmadı ... varsa bu şekilde olan yazarsa sevinirim.
adsense ilk faktör olabilir ama çalışma sistemindende geçiyor sanırsam.

benim kanalım kapanmadı ... varsa bu şekilde olan yazarsa sevinirim.
adsense ilk faktör olabilir ama çalışma sistemindende geçiyor sanırsam.
Neye göre kapattığı neye göre kapamadigi anlaşılır gibi değil. Bence Google nin kendisini aldatmaya kalkan işlemlerı Google yemiyor. Günü gelince listeye alıp indiriyor

Neye göre kapattığı neye göre kapamadigi anlaşılır gibi değil. Bence Google nin kendisini aldatmaya kalkan işlemlerı Google yemiyor. Günü gelince listeye alıp indiriyor

7 aylık kanallarımda var ve hep aynı şekilde çalıştıgım için güvenliğimi korumaya çalışıyorum gmail,sunucu,çerez vs bunlar etken bi yerden yakaladımı kanalı zaten kapatıyor bildiklerimin değeri yok o yüzden fazla konuşmaya gerek duymuyorum.

Ha bu nankör Youtube siz spamcı kardeşlerin sayesinde büyüdü (tabi ki biraz mübalağa var) ama şimdi size göz açtırmıyor.

Aşağıya karaladığım basit grafik durumun özeti bence arkadaşlar.

Eskiden bu kadar özgün kanal yoktu. Zamanla özgün youtuberlar arttı, yapımcılar kendi kanallarını açtı derken, eskiden istemem yan cebime koy diyerekten spama göz yuman Youtube, özgün trafiği ve reklam geliri arttıkça spam musluğunu kısmaya başladı.

image.png

Ama sizi takdir ediyorum.
Her iki tarafta da çok parlak insanlar var.
Biri YT tarafında sürekli açık kapayıp önlem alan çalışanlar
Diğeri Spamcı kardeşler tarafında açık arayıp engel geçen gençler

:D

Genellikle kazanan kanallar kapatılıyor onu farkettim örneğin günlük 30 40 tl getiren adsense kanalları değilde 100 200 ler ve üst meblalar daha çok göze batıyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri