E
emre351210
Guest
Arkadaşalr lütfen konuyu kirletmeden kilitlettirmeden beyin fırtınası yapalım herkes fikrini söylesin iyi yada kötü .
malum buay zorlu bir ay oldu
1-Aybaşından itibaren kanalları kapatmaya başladılar
2-Kesinleşmelerde büyük kesintiler yaptılar yada hiç kesinleştirmediler
3-Adsenseye baglanan kanallarda reklam çıkarmamaya başladılar
4- Son olarakta adsenseye baglanan kanalları 2 gün içinde kapatmaya başladılar
şimdi bunların oluş sırasına göre sistem hatası olmadıgını düşünüyorum ben kendimce. Belki dogru belki yanlış bana kalırsa en başından planladılar ve istedikleri takır takır oldu.
Ama tabi buradaki sorunlardan biride bunların malum her yıl gibi yıl sonu temizliği mi kar marjı artırma çabalarımı yoksa google ın 2017 deki güncellemerinin spama karşı önleminin ilk adımları mı ?
sizler neler düşünüyorsunuz merak ediyorum ? oturup iyi yada kötü bir beyin fırtınası yapalım sonuçta hepimiz bu işte ekmek yiyoruz
malum buay zorlu bir ay oldu
1-Aybaşından itibaren kanalları kapatmaya başladılar
2-Kesinleşmelerde büyük kesintiler yaptılar yada hiç kesinleştirmediler
3-Adsenseye baglanan kanallarda reklam çıkarmamaya başladılar
4- Son olarakta adsenseye baglanan kanalları 2 gün içinde kapatmaya başladılar
şimdi bunların oluş sırasına göre sistem hatası olmadıgını düşünüyorum ben kendimce. Belki dogru belki yanlış bana kalırsa en başından planladılar ve istedikleri takır takır oldu.
Ama tabi buradaki sorunlardan biride bunların malum her yıl gibi yıl sonu temizliği mi kar marjı artırma çabalarımı yoksa google ın 2017 deki güncellemerinin spama karşı önleminin ilk adımları mı ?
sizler neler düşünüyorsunuz merak ediyorum ? oturup iyi yada kötü bir beyin fırtınası yapalım sonuçta hepimiz bu işte ekmek yiyoruz