Bu da powered by Google
Ne kadar da arama motoru yapıcı bir milletiz.
İnsanlar içlerindeki arama motoru yapma aşkını isteğini arzusunu keşfetti bugün
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
olmamış hocam para koparma oyunu [MENTION=11620]era[/MENTION] açıkladı olayı öyle bir yorumlar atıyorlarki sanıyorsun devletl 10m doları verdi bunlara bunlarda bunu yaptıÇok detaylı takip etmedim ama bunların devletle bir alakaları alışverişi olmuş mu? Ben göremedim
Sanırım bir kaç yıldır çalışma yapıyorlarmış. Yerli arama motorunun öneminden bahseden bakan konuşmasından sonra iştahları kabarıp hortladılar diye tahmin ediyorum.
Tahminimce de 10 milyon dolar harcadık, biz bunu yapabiliriz vs diyerek de devletten destek bekliyorlar.
" Zararlı içerikli sitelerden kullanıcıyı koruyacak tarama ve uyarı sistemleri geliştirilmektedir. Böylelikle tamamen güvenli bir internet kullanımı sağlanacaktır. Geliyoonun amaçlarından biride Türk halkının internet ortamında güvenliğini korumak ve gerçek bilginin kısıtlanmadan kullanıcıya ulaştırılmasını sağlamak. Devletin her kademesinin bu veri, bilgi, birikim ve tecrübeyi en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyoruz. "
yav bende sandım devlet verdi 10m dolar verdi arkadaşlar öyle bir yorum atıyosunuz ki yanlış yönlediriyorsunuz kaosa sürüklemeyin lütfen olayları
valla bizim forumun %90sını olayı yanlış anladıysa soytarı medya kim bilir olayı nereye getirirÖyle bir şey yok ama amaçları para koparmak belliUmarım inanmazlar bunlara
Yerli arama motoru açmak isteyen arkadaşlar; https://algoprog.com/google-search-script bu siteye giriyor 15$ veriyor sizinde yerli arama motorunuz oluyor![]()
Cumhurbaşkanına mektuplar 10 yıl çalışmalar felan yemiyor artık millet. İnternetin gözü seveyim insanlar artık cahil değil![]()
Galiba siz olayı yanlış anladınız. Ben size özet geçeyim. 2 tane çok ileri zeka arkadaş devletin yerli arama motoru çağrısından hemen sonra 15$'a hazır script alıyor kuruyor daha sonra iha haber ajansından tanıtım yazısı alıyor. Diğer tüm siteler de bu haberi yayınlıyor. Olayın devletle alakası yok.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.