gelioo.com'a rakip gidiyoo.org

yav bende sandım devlet verdi 10m dolar verdi arkadaşlar öyle bir yorum atıyosunuz ki yanlış yönlediriyorsunuz kaosa sürüklemeyin lütfen olayları

Çok detaylı takip etmedim ama bunların devletle bir alakaları alışverişi olmuş mu? Ben göremedim

Sanırım bir kaç yıldır çalışma yapıyorlarmış. Yerli arama motorunun öneminden bahseden bakan konuşmasından sonra iştahları kabarıp hortladılar diye tahmin ediyorum.

Tahminimce de 10 milyon dolar harcadık, biz bunu yapabiliriz vs diyerek de devletten destek bekliyorlar.

" Zararlı içerikli sitelerden kullanıcıyı koruyacak tarama ve uyarı sistemleri geliştirilmektedir. Böylelikle tamamen güvenli bir internet kullanımı sağlanacaktır. Geliyoo’nun amaçlarından biride Türk halkının internet ortamında güvenliğini korumak ve gerçek bilginin kısıtlanmadan kullanıcıya ulaştırılmasını sağlamak. Devletin her kademesinin bu veri, bilgi, birikim ve tecrübeyi en iyi şekilde değerlendireceğine inanıyoruz. "
olmamış hocam para koparma oyunu [MENTION=11620]era[/MENTION] açıkladı olayı öyle bir yorumlar atıyorlarki sanıyorsun devletl 10m doları verdi bunlara bunlarda bunu yaptı

Cumhurbaşkanına mektuplar 10 yıl çalışmalar felan yemiyor artık millet. İnternetin gözü seveyim insanlar artık cahil değil :)

mektup kısmının subdomainli urlsini görünce arama motorundan çok yalama motoru olduğu kanısına vardım :)

logo da çalıntı, ona bari uğraşsaydınız be insafsızlar.

logo 1
logo 2

Bunlar varya kansızın en önde gideni, o kadar adiler ki eticaret geliyo adresinde güya e ticaret scripti satıyorlar. Üç beş tane kıytırık referans koymuşlar hepsi presta alt yapısına ait.

Ya çıldıracağım gece vakti, sinirden duvarı yumruklayacağım. Bu memlekette Milleti kazıklayıp milletin parasını böyle çar çur etmek ne kadar kolay. Haram zıkkım olsun kansız ********ler.

Ya gerçekten bu site devletin bahsettiği sitemi :D Sabah gördüğümde gülmekten öldüm. Birde o haber vb. kısımları yok mu :D Allah akıl fikir versin :D

Galiba siz olayı yanlış anladınız. Ben size özet geçeyim. 2 tane çok ileri zeka arkadaş devletin yerli arama motoru çağrısından hemen sonra 15$'a hazır script alıyor kuruyor daha sonra iha haber ajansından tanıtım yazısı alıyor. Diğer tüm siteler de bu haberi yayınlıyor. Olayın devletle alakası yok.

Aynen, alınan scripte şudur.
https://algoprog.com/google-search-script-demo/

Arkadaşlar bu arama motoru bahsi geçen devletin desteklediği arama motoru değil. Adamlar yapılan açıklamanın ardından tanıtım yazısı ile iyide ses getirdiler valla. Dün haberini yapan birçok bilmiş teknoloji sitesi düzeltme yayınladı. Scripti incelemeyi akıl etmişler ama fena tufaya düştüler. Zaten an itibariyle iyide ziyaretçi çekmişlerdir tebrik ederim. 😊 Ayrıca sağ tıkla öğeyi denetle demeyi hepimiz biliyoruzda bu işi denetleyenler bilmiyor dimi. Okadar basitti.
Kosgeb desteği alıyoruz mülakattaki yetkili BGA Rework makinesi ile ilgili okadar teknik soru sorduki şaşırdım. Bukadar gömmeyin milleti.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri