gelirde bir anormallik var

kaantalha

Kayıtlı Üye
Web sitesi
hizlizayiflamayontemlerim.blogspot.com.tr
uzun zamandır gelirlerin adsenseden ürünler>>içerik barındırıcıları için adsense kısmına giderek bakıldığını bilmiyordum. Forumda bir mesajda gördüm girip bir bakayım dedim ve aşağıdaki gelir ile karşılaştım.

o resimde toplam kazançta 7 günde 30 tl kazandığımı söylüyor ama benim gerçekte kazandığım para 7 günde 15 tl bile değildir. bu nasıl oluyor diye birde size sorayım dedim.

Benim bir tane blog sitem var acaba oradan gelen parayla ytdan gelen parayı karıştırıp mı gösteriyor diyorum. Bir diğer düşüncemde acemilik zamanlarımda bir tane yt kanalı açmıştım. Kanalı düzgün bağlayamadım böylece gelir görünüyo ama para adsense hesabına yansımıyor mu diye de düşünüyorum.

sizce bu olay nedir?

http://hizliresim.com/4ZzlRY

Edit: yukarıda yazdıklarımı anlamayanlar burayı okusun.

youtube analyticsden ocak ayı (bu ay) gelirimi hesapladım kazancım bu ay toplam en fazla 20 tl görünüyor. ama adsense hesabına girip yukarıdaki resme baktığımda sadece son 7 günde bile 30 tl kazanmışım. bende doğal olarak diyorum ki bu aradaki kazanç nereden geliyor

Son düzenleme:
evet kazanmışım ama benim aslında öyle bir kazancım yok :D durum ne nasıl anlayabiliriz acaba?

---------- Spam Engelliyici 03:01 ---------- Önceki Mesaj 03:00 ----------

hocam tamamda adsense gelirine yansımıyor bu para

nasıl yansımıyo kardeş , attığın link adsense sayfası

youtube kanalına bakarakmı soyluyorsun?

toplam kazançta 7 günde 30 tl kazandığımı söylüyor ama benim gerçekte kazandığım para 7 günde 15 tl bile değildir

toplam kazançta 7 günde 30 tl kazandığımı söylüyor ama benim gerçekte kazandığım para 7 günde 15 tl bile değildir

youtube analtik 2 gün geriden gelir ayrıca dolar da 2 tl değil 2.30 tl bu duruma göre bir yanlış gözükmüyor bol kazançlar

nasıl yansımıyo kardeş , attığın link adsense sayfası

hocam biliyorum adsense sayfası ama benim hiç günlük 4 tl lik bir kazancım olmadı ki :D eğer bu gelir gerçekse 1 haftada 30 tl kazanıyorsam 1 ayda 120 tl kazanmam lazım ben yıllardır hiç ödeme almadım :D

aynen hocam

youtube analtik 2 gün geriden gelir ayrıca dolar da 2 tl değil 2.30 tl bu duruma göre bir yanlış gözükmüyor bol kazançlar

hocam ya ben kafayı yedim gece gece beynim durdu yada sizlere söylemek istediklerimi aktaramıyorum :D

Wowowowo dur orada.otuz mu tl ? Ben aylık otuz kazanamıyorum nasıl yapıyorsunuz yaa :( sağol kardeş konu için uykumu açtın valla

benım yenı adsense tum zamanlar 200tl kesınlesen 1.200 +%1000 kesıntı yapmıs bu nasıl oluyor bılen duyan varsa acıklasın :D

benım yenı adsense tum zamanlar 200tl kesınlesen 1.200 +%1000 kesıntı yapmıs bu nasıl oluyor bılen duyan varsa acıklasın :D

Hocam sen kafayımı yedin bu adamın konusuna yazılır mı? Bu kardeşimiz şimdi krallık ilan edebilir yada intiharın eşiğine gelebilir.nasıl bir kafa yaşıyor şaşırdım ben.adamın kafasını kurcalama o kadar :D

ya şu artı olayı bi bana denk gelmedi geçenlerde bi +50tl oldu bidaha tık yok :D
kendi paramın kesinleşmesinden önce hep acaba fazladan kesinleşen oldumu diye bakıyorum :D :D :D

Wowowowo dur orada.otuz mu tl ? Ben aylık otuz kazanamıyorum nasıl yapıyorsunuz yaa :( sağol kardeş konu için uykumu açtın valla

hocam normalde bende kanamıyorum adsense benle dalga geçiyo kimse inanmıyo sen inan bari bana :D

hiç birşey anlamadım :) 200 tl kazanmışsın üstüne 1200 tl mi verdi noldu :(:):confused::rolleyes:

Hocam sen kafayımı yedin bu adamın konusuna yazılır mı? Bu kardeşimiz şimdi krallık ilan edebilir yada intiharın eşiğine gelebilir.nasıl bir kafa yaşıyor şaşırdım ben.adamın kafasını kurcalama o kadar :D

aynen öyle be kardeşim :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri