gelirini belgelemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

çılgınytci

Yasaklanmış
merhaba
arkadaşlar dün gece babam vefat etti bazı şeyler için para lazım kısa vadede öğrenciyim yapı krediyi aradım küçük bir miktar gelir belgeleyebilirsen isteğin miktarı verebiliriz dediler , bir yolu var mı acaba bunun . veya biri bana hemen gelir belgeleyebilir mi (parasını versem)yoksa belli bir süremi geçmesi gerekiyor.
ve belli bi süre forum giremeceğim bilen veya yardımcı olabilicek kişi mesaj atarsa çok sevinirim

merhaba
arkadaşlar dün gece babam vefat etti bazı şeyler için para lazım kısa vadede öğrenciyim yapı krediyi aradım küçük bir miktar gelir belgeleyebilirsen isteğin miktarı verebiliriz dediler , bir yolu var mı acaba bunun . veya biri bana hemen gelir belgeleyebilir mi (parasını versem)yoksa belli bir süremi geçmesi gerekiyor.
ve belli bi süre forum giremeceğim bilen veya yardımcı olabilicek kişi mesaj atarsa çok sevinirim

Başın Sağolsun Kardeşim. Tanıdık İşletme Sahibi Varsa Bugünden Sigorta Girişi Yapsın. Yarın Tarihli Bir Maaş yazısı Alıp Bankaya Verebilirsin...

merhaba

Kredimi çekmek istiyosun. Anladığım o. Gelir belgelemen lazım. Tabi düzenli olarak göstermen lazım. Sigortan olmadığı için sorun olabilir. Hesaplarına her ay düzenli ödeme alıyormusun? Bu gelir göstergesi olabilir. Ama kredi için yeterli değildir. Mevcut şartlarda krediyi alamazsınız.

---------- Spam Engelliyici 13:17 ---------- Önceki Mesaj 13:17 ----------

Başın Sağolsun Kardeşim. Tanıdık İşletme Sahibi Varsa Bugünden Sigorta Girişi Yapsın. Yarın Tarihli Bir Maaş yazısı Alıp Bankaya Verebilirsin...

1 ayı falan geçmesi lazım ama ben 3 ay olarak biliyorum.

Başın sağolsun hocam.

Gelir belgelemek ile bitmiyor, 6 ay bir firmada sigortalı çalışman gerekiyor.

Bu arada başınız sağolsun.

Basiniz sagolsun, Allah rahmet eylesin.

Eskiden söyle birsey oluyordu, calisilan bi yerde kagit yazdiklarinda su kisi bize su maas ile calisiyor diye, buna istinaden ben kredi almistim. Asgari ücret gösterildigi icin kredi almaya maas tutari yetmiyordu ve Banka biraz yüksek aylikli olacak sekilde yazili kagit ile bana kredi vermisti.(2010) Fakat calismadiginiz ve ögrenci oldugunuz icin böyle bir belge verilebilir mi ve onaylanir mi bilmiyorum. Allah yardimciniz olsun.

Gelir belgelemek ile bitmiyor, 6 ay bir firmada sigortalı çalışman gerekiyor.

Bu arada başınız sağolsun.

Şöyle bir durum var. Garanti bankası için konuşuyorum. Son 3 ay maaş ödemesi açıklaması adı altında ödeme alırsan. Maaşına bakarak 10 bine yakın veriyorlar. Her banka için geçerlimi bilmiyorum. Ama maaş müşterisi olarak olursa daha erken verirler.

Başın sağolsun allah yardımcınız olsun hocam.

Ev kredisi çekerken 2 günlük bir maaş yazısı ile hallediliyor.Fakat ihtiyaç kredisi için vs. bir zaman gereklimi bilmiyorum

başın sağolsun.bankalar için gelir belgelemek o kadar kolay değildir.
en başta sigortalı olmak zorundasın.sigortasız gelir belgeleyemezsin.
sigortalıyken bile sahte gelir belgesi ibra etmek yakalandığında kötü sonuçlar doğurur.
ben bir kere yapmıştım,anlaşılmamıştı ama sigortalıydım.
ilk baktıkları şey sigorta oluyor.

Başın sağolsun kardeş Allah rahmet eylesin. Ne kadara ihtiyacın var özelden yazar mısın. Gerçi forumda çok daha iyi gelirli arkadaşlar var yardım edebileceğim birşey varsa mesajını bekliyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri