Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
gunde 10 20 izlenime zor cıkarır hocam parasını![]()
bizde iade için arkadaşı bekliyoruz zaten dünden beri
gecmis olsun hocam valla
arkadaslar,konu sahibi arkadas öyle bir insan olmadigini kanaatindeyim.kimse bu kadar kul hakkina girmez.ben cocugumun rizkindan kesipde verdim bu parayi,ki diger arkadaslarda öyle,gelir insallah ama ben birazdaha bekleyelim diyorum tam 1 ay bekleyin adam 1 ay cikarmazsa dedi cünkü su an 1 hafta oldu 1 lira bile gelmedi o ayrida.
bu söyleyecegim yanlış anlaşılmasın,konuda ismi geçen arkadaş için söylemiyorum ama fazla iyimser bi yaklaşım olmuş.insanlar işin bu tarafına bakmıyor.şimdi seni dolandırıp paranı alıp gittimi.bitti...gerisini düşünmüyorlar.kul hakkı nedir filan diye düşünen pek kalmadı artık.umarım konu sahibi arkadaş bian önce gelir,insanların zararını karşılar.
100 tl kimse ölmez ama o para için insanları kandırmaya değermi ayrıca ismi soyismi bile belli gelip konuya yardımcı olmazsa hırsız diye konu açıp index aldırırızSoğuk sularınız benden eğer içmeniz gereken durum olursa
bu söyleyecegim yanlış anlaşılmasın,konuda ismi geçen arkadaş için söylemiyorum ama fazla iyimser bi yaklaşım olmuş.insanlar işin bu tarafına bakmıyor.şimdi seni dolandırıp paranı alıp gittimi.bitti...gerisini düşünmüyorlar.kul hakkı nedir filan diye düşünen pek kalmadı artık.umarım konu sahibi arkadaş bian önce gelir,insanların zararını karşılar.
cihazlara bak cepten görüntülenmeyse normal.Sanırım işler beklediği gibi gitmedi kötü zanda bulunmak istemiyorum umarım geri döner mazeretini bildirir ve iadelerimizi yapar , erdemli bir insana yakışan budur...
Yalnız beyler şöyle bir durumda var , şu an adsense tıkları saymıyor benim kanal 1 haftalık mesela durum bu :
5.600 DK izlenime 0.04 $ normal değil herhalde ?
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.