Gelirli Anahtar Teslim Kanal Siparişi Alınır .

• Kullanıcı yhyl38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşla Problem Çözülmüştür, Kötü index almasın tüm yorumlarım kaldırıldı..

Son düzenleme:
Aldığım kanala baktım analytics'den içler acısı durumda. Bende para iadesi talep ediyorum.

cevap dahi vermiyor skype açık amacın ney artık iyi düşünmeyi bırakıcam

İyi düşünecek bir şey kalmadı zaten bu akşam netice bekliyoruz.Ha gelmedi mi yarın ben giderim savcılığa suç duyurusunda bulunurum , yedirmem yani ben 100 lirayı kimse kusura bakmasın o parayı kazanıcaz diye anamız ağlıyor.

İyi düşünecek bir şey kalmadı zaten bu akşam netice bekliyoruz.Ha gelmedi mi yarın ben giderim savcılığa suç duyurusunda bulunurum , yedirmem yani ben 100 lirayı kimse kusura bakmasın o parayı kazanıcaz diye anamız ağlıyor.

aynen katılıyorum.

Şuanda skypta arkadaşlara yazıyorum bilgilendirme yapıyorum

Son düzenleme:
Banada yarın ödeme yapacağını söyledi , ödemem geldiğinde bende yorumları kaldırır , kanalı geri teslim eder helalleşirim...

Arkadaşlar şimdi çıkmam lazım lütfen ileri geri yorum yapmayın herkesin mağduriyetini gidereceğimden şüpheniz olmasn iyi akşmlar

skype tan konuştum [MENTION=11469]yhyl38[/MENTION] ile MN partnere bağlı bir kanal verdi bana içinde 40 $ falan var en azından magduriyetimi gidermeye çalıştı bakalım ne olacak

Skypeden de cevap vermiyor arkadaş, bari dedim kanal ver bize mağduriyet gider ? Ama açık skype yazmıyorda

Bugün bana iade yapacaktı arkadaş ama piyasada yok kendisi

Merhaba Arkadaşlar.

Konu takibimdedir.Arkadaşla günlük görüşmekteyim.Toplam kanal alan kişi sayısı 14'dür.Bu kişilerin 6 tanesi ile iade konusunda anlaşılmış ve iadeleri yapılmış durumdadır.Kendisin bana dediği paypal hesabına yeni bir kredi kartı ekleyip kalan kişilerinde iadesi yapacagımdır.
Bu durumda mağdur olan arkadaşların biraz daha sabırlı olması gerekmetedir.Tüm mağdur arkadaşların iadsesi yapalacagına inanmaktayım.Sizden ricam arkadaşla irtibat kuramayanlar bana bildirsin elimden geldigince iade konusunda yardımcı olmaya çalışırım.Lütfen konu altında farklı yorumlar yapmayın bir şekilde iadeleri yapmaya çalışıyor arkadaş, samimiyetine inanıyorum.Biraz sabır arkadaşlar...
Saygılar...

Son düzenleme:
Arkadaş iade işlemini yaptı ödememi gönderdi kendisine teşekkür ediyor hakkımı helal ediyorum , umarım diğer arkadaşlarında mağduriyeti giderilir.
İlgilerinden ötürü forum yönetiminede ayrıca teşekkür ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri