Gelirli kanallarınız alınır.

• Kullanıcı moonlive
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

moonlive

Kayıtlı Üye
Günlük 75 kuruş 1 tl 2 tl 3 tl kanallarınız alınacaktır.

Kanal İçeriği :
Toplam İzlenme sayısı :
Hesabın Açılış Tarihi :
Kanalın Dili :
Toplam video sayısı :
Herhangi bir ihlali varsa belirtiniz :
Adsense engeli mevcut mu ? :
Aylık Getirisi :
Düşündüğünüz Fiyat :
Kanal hakkında eklemek istediğiniz şeyler :

Bu şablona uygun olarak bana kanallarınızı iletirseniz ; olumlu veya olumsuz dönüş yapabilirim.

Kanal İçeriği :
Toplam İzlenme sayısı :
Hesabın Açılış Tarihi :
Kanalın Dili :
Toplam video sayısı :
Aylık Getirisi :
Düşündüğünüz Fiyat :

Bu şablona uygun olarak bana kanallarınızı iletirseniz ; olumlu veya olumsuz dönüş yapabilirim.

Hocam Hayırlı Akşamlar...

http://www.ytpara.com/normal-kanal-alim-satim/45979-kanalimi-satiyorum.html

Dostum tamam youtube'da spamlarsin kanali eyvallahta. Konumun aynisini yazmak hatta basligi bile degistirmemekte neyin nesidir ?

Dostum tamam youtube'da spamlarsin kanali eyvallahta. Konumun aynisini yazmak hatta basligi bile degistirmemekte neyin nesidir ?

aynı konuyu kendisi de açabilir, kendisi de aynı şekilde ticaret yapmak isteyebilir.
Herhangi bir sorun yoktur.
İyi Forumlar

aynı konuyu kendisi de açabilir, kendisi de aynı şekilde ticaret yapmak isteyebilir.
Herhangi bir sorun yoktur.
İyi Forumlar

Ayni konuyu acmasi sorun degil zaten tabiki o da kanal satin alabilir ama konumu direk kopyalamasi hatta basligiyla kopyalamasi hos degil anlatabiliyor muyum ?

Ayni konuyu acmasi sorun degil zaten tabiki o da kanal satin alabilir ama konumu direk kopyalamasi hatta basligiyla kopyalamasi hos degil anlatabiliyor muyum ?

Israrla gereksiz bir olay için ticaret konuma alakasız mesajlardan dolayı uyarı cezası almanı talep ediyorum.

Bkz

Ld9g9G.png

[MENTION=10039]bemonth[/MENTION]

Kanal İçeriği :
Toplam İzlenme sayısı :
Hesabın Açılış Tarihi :
Kanalın Dili :
Toplam video sayısı :
Aylık Getirisi :
Düşündüğünüz Fiyat :

FreeDom Dusunursen teklif yapabilirim

[MENTION=13944]moonlive[/MENTION]
yöneticiği senden çok iyi biliyorum, daha önce yazdığım mesajlarıda.
Getirip karşıma alıntılar resimler çıkarma. Bunamadım. Senin konuna yazanlar konu dışı yorum yapanlardı burada arkadaşın konusunu direk alıntı yapman. Bir nevi söz hakkı doğmuş kendisine ve bende gerekli açıklamayı yaptım.
İmalı imalı beni oraya buraya etiketleyip alıntılar yapma. Gereken neyse yaparız zaten her zaman
İyi forumlar

[MENTION=13944]moonlive[/MENTION]
yöneticiği senden çok iyi biliyorum, daha önce yazdığım mesajlarıda.
Getirip karşıma alıntılar resimler çıkarma. Bunamadım. Senin konuna yazanlar konu dışı yorum yapanlardı burada arkadaşın konusunu direk alıntı yapman. Bir nevi söz hakkı doğmuş kendisine ve bende gerekli açıklamayı yaptım.
İmalı imalı beni oraya buraya etiketleyip alıntılar yapma. Gereken neyse yaparız zaten her zaman
İyi forumlar

32yA02.png

Forumda olmasına rağmen imla hataları ile dolu arkadaşa alıntı yaparak doğruları söyledim . Söz hakkı doğdu bana çünkü bir forum üyesi olarak rahatsız oldum olan bana olmus.

Ve konuya müdahil olmana rağmen yorum olarak sadece üstteki konu dışı özeldir diye vs vs yazmısın . Oraya lütfen daha düzgün yazsanız iyi olur yazabilirdiniz böylece diğer üyeler görüp yazılarını düzgün yazabilirdi.Facebook degil burası .

her neyse yönetici olmadım hayatımda olsamda senin gibi olamam doğrudur.

Ben yönetici olsam orada afrikada çocugun ölmesini bekleyip yemek isteyen akbabalar gibi avlayacagima. Üyenin mesajlarını silip gerekli seyleri söylerdim.Hemen ceza puanı vermezdim gereksiz yere her neyse mnote incelesin.

Son düzenleme:
yahu kardeşim nerede boş iş var orada sen. git başka işlerle uğraş. oraya buraya musallat olup durma. düşüncelerini pm ile adminlere iletirsin.
boşuna laf kalabalığı yapmaya gerek yok. Forum kuralları açık ve nettir.
Hiçbir kimsenin çıkarını gözetmeksizin, yada hiçbir kimseye ayrıcalık tanımadan, aynı zamanda herkesin yararına olacak şekilde davranış sergiliyoruz ve her gün bu forumda elimizden geldiğince herkes ile ilgilenmeye çalışıyoruz. Beğenmiyorsan adminlere şikayetini dile getirebilirsin.
Konu kilit.
İyi Forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri