💲 Gelirli Satılık Kanal 💲

• Kullanıcı MesutMesut
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı
Arkadaşlar ben burada aylık 100.000 TL - 200.000 TL kazandıran kanal satmıyorum. Zaten öyle bir şey olsa kanalı 70.000 TL ye satmam akıl karı değil. Ben burada kanalın ve içeriğin potansiyeli ve aylık kazançlarını paylaştım.

Şuanda para kazanması açık 70-80k aboneli kanallar dahi bu fiyatlara satılıyor. Kaldı ki aylık 2-4 bin TL kazandıran bir kanaldan söz ediyoruz ve sadece kanal satışı değil içerik paylaşımı ve bu içerikleri nasıl oluşturacağınızı da anlatacağım. Bunun değerini herkes anlamaz anlayanlar da zaten ciddiyetle yaklaşıp mesaj atıyorlar.

Kendini bilmez birkaç kişinin yapmış olduğu yorumlar ve açtıkları akılsızca konulara itibar etmek istemiyorum ama onlara da pabuç bırakacak değilim ağızlarının payını vermekten geri kalmam. (onlar kendilerini çok iyi biliyor)

Özetle kanal ile ilgili bilgileri konunun içeriğinde bulabilirsiniz gelir tablosunu da tüm şeffaflık ile paylaştım. Alana şimdiden hayırlı olsun.

BOL KAZANÇLAR...

hocam kanal linkini dm den alabilir miyim. kafama yatarsa ciddi alıcıyım

Kredi cekip alsammi son kurşunumu sıksammi diye dusunmuyor değilim aslinda, ama kanaldan korkuyorum acaba yarin kanalin para kazanmasini kapatirlarmi.

adam yazmıs arapca die okumuyormusun kanal dili ?

Valla ben okuyorumda galiba sen okuduğunu anlamıyorsun.
1. Kanal Dili : İngilizce yazmış Arapça değil
2. Kanal Dili ile içerikler İngilizce mi ayrı şeyler biraz kitap oku derim.

Kanal videolarını yapmak için gereken yeterlilikler ve en azından günlük ayırmak gereken zaman dilimini pm olarak atabilir misiniz? Bir de kanal kapanma ve pk durumunun bu kategoride nasıl olduğuna dair bilgi?

Kredi cekip alsammi son kurşunumu sıksammi diye dusunmuyor değilim aslinda, ama kanaldan korkuyorum acaba yarin kanalin para kazanmasini kapatirlarmi.

Pm ile geri dönüş sağlandı.

Valla ben okuyorumda galiba sen okuduğunu anlamıyorsun.
1. Kanal Dili : İngilizce yazmış Arapça değil
2. Kanal Dili ile içerikler İngilizce mi ayrı şeyler biraz kitap oku derim.

içerik dili ingilizce

Kanal videolarını yapmak için gereken yeterlilikler ve en azından günlük ayırmak gereken zaman dilimini pm olarak atabilir misiniz? Bir de kanal kapanma ve pk durumunun bu kategoride nasıl olduğuna dair bilgi?

Pm ile geri dönüş sağlandı.

[MENTION=24741]MesutMesut[/MENTION] Kanalın Ekim kazancı toplamı nedir? Son ay gelirinin 7 katı ödeme yapıp alabilirim düşünürseniz.

[MENTION=24741]MesutMesut[/MENTION] Kanalın Ekim kazancı toplamı nedir? Son ay gelirinin 7 katı ödeme yapıp alabilirim düşünürseniz.

Kazanç tablosunu ilk sayfada zaten paylaşmıştım. Ekim ayı kazancı 550 TL civarında ama ekim ayında video paylaşımı çok yapılmadı.

kaldı ki 2000 TL kazanç olsa dahi 7 katı ödeme 14.000 TL gibi çok komik bir rakam yapar. :D Bu fiyatalara 10k aboneli pk açık kanalları satıyorlar.

Teşekkürler...

Kazanç tablosunu ilk sayfada zaten paylaşmıştım. Ekim ayı kazancı 550 TL civarında ama ekim ayında video paylaşımı çok yapılmadı.

kaldı ki 2000 TL kazanç olsa dahi 7 katı ödeme 14.000 TL gibi çok komik bir rakam yapar. :D Bu fiyatalara 10k aboneli pk açık kanalları satıyorlar.

Teşekkürler...

Mesut hocam sizi foruma üye olduğum günden beri her ne kadar yüzyüze tanışmamış olsak da bilirim. Hatta yt'ye ilk başladığım zamanlarda sizi sık sık skype üzerinden taciz edip bilgi almışlığım bile var :D Bugüne kadar birçok kanal sattınız hatta kanal satış siteniz bile vardı diye hatırlıyorum. Ben o yüzden güven konusunda sizden yana sıkıntı çıkmayacağını biliyorum. Gelelim kanal hakkındaki soru ve görüşlerime. Kesinlikle kanal linki vs istemiyorum. Alacak olduğumuzda sürdürülebilir içerik mi? Biz yapabilirmiyiz? Merakımız bu yönde. Bazı olumsuz mesajların temelinde sanırım 70K TL yi riske atma korkusu ki şu zamanda birçok insan için büyük para (size ufaktır birşey diyemem :D ) Artı son olarak da fiyatta son oluru ne olur? Bunları aynen pm üzerinden de iletiyorum. Hayırlı forumlar.

Benim merak ettiğim bir şey var, her ay 8 9 bin tl getiren bi kanal kaça gider acaba? Kanal yabancı içerik bu arada?

Mesut hocam sizi foruma üye olduğum günden beri her ne kadar yüzyüze tanışmamış olsak da bilirim. Hatta yt'ye ilk başladığım zamanlarda sizi sık sık skype üzerinden taciz edip bilgi almışlığım bile var :D Bugüne kadar birçok kanal sattınız hatta kanal satış siteniz bile vardı diye hatırlıyorum. Ben o yüzden güven konusunda sizden yana sıkıntı çıkmayacağını biliyorum. Gelelim kanal hakkındaki soru ve görüşlerime. Kesinlikle kanal linki vs istemiyorum. Alacak olduğumuzda sürdürülebilir içerik mi? Biz yapabilirmiyiz? Merakımız bu yönde. Bazı olumsuz mesajların temelinde sanırım 70K TL yi riske atma korkusu ki şu zamanda birçok insan için büyük para (size ufaktır birşey diyemem :D ) Artı son olarak da fiyatta son oluru ne olur? Bunları aynen pm üzerinden de iletiyorum. Hayırlı forumlar.

Dönüş sağlandı.

Benim merak ettiğim bir şey var, her ay 8 9 bin tl getiren bi kanal kaça gider acaba? Kanal yabancı içerik bu arada?

Hocam onun için başka bir konu açsanız iyi olur.

BOL KAZANÇLAR...

Merhabalar hocam nisan ayinda 200 bin tl kazandirdigi donem kac video uzerinden bu gelir geldi ve bu videolar hala kanalda duruyor mu?

Merhabalar hocam nisan ayinda 200 bin tl kazandirdigi donem kac video uzerinden bu gelir geldi ve bu videolar hala kanalda duruyor mu?

25 video üzerinden bu para kazanıldı ve tüm videolar kanalda duruyor, hiçbir video silinmedi veya gizlenmedi ;)

NOT: 10 gün içinde 9,5 milyon izlenme ile kazanıldı.

BOL KAZANÇLAR...

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri