Aynen öyle 2 haftaya kadar 300+ ya dayanır hocam
İnanır mısın tek pm gelmedi![]()
ilk pm benden olsun ozaman
Hayırlı satışlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Aynen öyle 2 haftaya kadar 300+ ya dayanır hocam
uygun anı kolluyolardırAynen öyle 2 haftaya kadar 300+ ya dayanır hocam
1 yıldan fazla açık kanallarım var buna benzer ve aynı yüksek gelirli, telif atmıyor asıl kanal sahibi. Eşleşen bile gelmiyor. Kanal video sayısını şimdi güncelliyorumHayırlı satışlar.Telif gelmez yazmışsınız da nasıl bu kadar eminsiniz? İçeriğin sahibi vardır elbet telif göndermez göndermez sonra kafasına eser gönderir özgün kanal değil sonuçta..
Edit: Bir de video sayısını göremedim kaç video var kanalda?
Korkmaya gerek yok, bu kategori ile uğraşan birileri olduğunu sanmıyorumOrtalıkta condom gibi garip türde varlıklar varken parayı çıkarmak şans olur.
Korkmaya gerek yok, bu kategori ile uğraşan birileri olduğunu sanmıyorumBirde şuna inanıyorum, kimsenin ekmeği ile oynamayacaksın ki ekmeğinden olmayasın.
Evet şimdiden hayırlı olsun, hiç video güncellenmese 4 ayda parasını çıkarır fakat alan arkadaş benim gibi düzenli güncelleme yaparsa eğer 2 bilemedin en fazla 3. ayda parası cebindeArkadaşlada konustum. Kanal çok güzel gibi görünüyor. Alıcıya hayırlı olsun parasını 4 ayda cıkarır max
İçerik hakkında bilgi vermiyorum malesef hocamİçerik renderlı mı hocam ? Güzel kanal umarım başına bişey gelmez buraya satışa çıkıp da satılamayan kanallara nedense bişeyler oluyor umarım olmaz..
Kapanırsa aynı hale geri getirebilir arkadaş, çalışma mantığını zaten anlatacağım alan arkadaşa sözleşme ve ödeme yapıldıktan sonra.@ceyo konuya bekleniyorsunuz
hayırlı satışlar doktor. bu kanalı alan içeriğidemi almış oluyor kanal kapanırsa sıfırdan bu hale gelebilirmi
Hocam 3 ayda çıkartır zaten alacak arkadaş bu parayı![]()
3 ayda çıkaracağım diye bir şey var mı ? o zaman 2 ayda çıkarırsan bende kanalın parasının 1,5 katını ödemeni istiyorum diye madde ekleyeyim kabul eder misin, yani 3. ayda da çıkarırsın 3,5 ayda da veya 4. ay o senin kanalla ilgilenmene bağlı. Aynı şekilde devam edersen 3. ay garanti paran çıkıyor3 ayda çıkartacağımı garanti ediyorsanız yani paramı çıkartacağıma dair noterde sözleşme yaparsak almak istiyorum
Kredi kartına taksit varmı hocam?![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.