Geliştirme.org - Bedava 4000 Saat Tamamlama ve Organik YouTube İzlenme Sistemi

• Kullanıcı wisex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Yeni Başlayanlar Rehberi
lbthnsmskl nick üye oldum umarım başarılı olur hemen kapanmaz :)

hocam üye oldum ama anlamadığım şey video mesela 2dk ama 600sn sürekli ilerliyor yani video bitse bile diğer videoya geçmesi normalde gerek ama youtube rasgele video çıkarıyor karşımıza

clanu5 nickiyle üye oldum

hocam üye oldum ama anlamadığım şey video mesela 2dk ama 600sn sürekli ilerliyor yani video bitse bile diğer videoya geçmesi normalde gerek ama youtube rasgele video çıkarıyor karşımıza

clanu5 nickiyle üye oldum

Sistem her videoyu sabit 10 DK izliyor. Amaç 4000 saati doldurmak hocam sistemde.

Hocam sistemde sıkıntı olan şey direk linke girmesi yani geliştirme.org dan geldiği aşikar ileride sıkıntı çıkarmasın

Emeğine sağlık sistem şu halı ile de iş yapabilir böyle bir sistem ile uğraşmak zordur yani ileride o özelliği eklerim ileride şunu da koyarım olmuyor siz aramalardan izlenim atmak için al ayrı bir sistem kurmanız gerekiyor bana göre yada ana sayfadan genede emeğine sağlık kolay gelsin

site güzel , videoları ekledik ama izleme gelmiyo yaw ??

Konu sahibi arkadaşa hayranlığım artıyor harika işler yapıyor. Buna da destek olmak amacı ile üye olacağım.

---------- Spam Engelliyici 10:56 ---------- Önceki Mesaj 10:54 ----------

Bu arada TakoPlay kullanıcı ismi ile üye olduğumu da ekleyeyim.

asdew23 nicki ile üye oldum. Güzel bir sistem. Başarılarınızın devamını diliyorum.

radyoneu niki ile üye oldum güzel bir sistem inşallah devam eder ve kocaman bir site olur

Konu sahibi arkadaşa hayranlığım artıyor harika işler yapıyor. Buna da destek olmak amacı ile üye olacağım.Bu arada TakoPlay kullanıcı ismi ile üye olduğumu da ekleyeyim.

radyoneu niki ile üye oldum güzel bir sistem inşallah devam eder ve kocaman bir site olur

hayırlı olsun üye olup bakacağım

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum :)

Video slotunu dolduran 10 kullanıcıya 100'er puan ve 15 video slotu hediye edilecek.

bu tip sistemlerin pek çalıştığını düşünmüyorum umarım başarılı olur

privet ile kayıt oldum hediye puan istiyorum teşekkürler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri