Gemileri Yaktım - Evlenyorum

SerkanYurtsever

Yasaklanmış
Cümletten selamlar...
Hepimizin küçükken sözleri vardır. Evlendiğimde çocuklarımı hiç dövmiycem . Evlenirsem annemi babamı ezmiycem Ben evlenmiycem hatta hatta hedeflediğimiz evlilikler vardır benim kaderim sensin dediğimiz mahallenin kızı sınıfdaki-okuldaki arkadaşınız iş yerinizdeki çalışma arkadaşınız. Büyüdükce anlıyor insan bu işlerin kısmet işi olduğunu.

Böylesi hayellerle yaşar insan umutlara tutunur zamanında bazıları için yaptıgınız muzurlukları hatırlarsınız kiminiz kör kütük sarhoş olup gülünç duruma düşmüş kiminiz kolunuzu kesip ömür boyu kalıcak izler bırakmıssınızdır kiminiz büyük fedakarlıklar yapıp ortada kalmıssınızdır..

Benimde küçüklüğümde kendime verdiğim sözdür ben 30 yaşından önce evlenmiycegim sözü yaş 37 oldu zaman geçmeden evlenmek gerekli insan evin içersinde koşucak ağladıgında sizin koşucagınız bir çocuk istiyor onca yiğen gördükten sonra bunları daha çok istiyor...

2012 yılında tanıştım bende kısmetimle henüz tanışmamızın 2. ayıydıki büyük bir trafik kazası geçirdi ölücekmi yaşıycakmı diye düşlerken insan onun senin kısmeti oldugunu aklına dahi getiremiyorsun.. Kaza çok büyüktü traji komik derlerya işte öyle TIR çarpıyor bindiği minubuse mınubusun en arka koltugunda otururken arkadan çarpıyor ön koltuğa kadar fırlıyor akabinde kalıcı hasarlar hiç bir doktorun çözumu yok bununla yasamaı ögrenceksin dediği VERTİGO hastalığı .. Hastalıktan dolayı çalısamıycak durumda artık interneti ögretiyorsunuz düşünsenize MAUS nedir bilmeyen birine Youtube işini site işlerini ardından dailymotion işlerini öğreticeksiniz. Yüzünüzü kara çıkartmıyor. Bazı konularda sizi bile geçiyor

Benim yarım bu işte demeye başlıyorsunuz zaman geçtikce. Fakat ortada bir sorun var daha önce bir evlilik geçirmiş cocuklu biri bununla boğusuyorsunuz ailenize çevrenize kabullendırmeye çalısıyosunuz işte büyük mücadele burda başlıyor sonunda ikna edilmesi gerekenlerin en başta gelenlerini ikna ediyorsunuz. Fakat kimse size destek olmuycak düğün yok kimse duymadan bir nikahla 2 şahitle planlıyorsunuz hayat zor ama sevgi sagı var üstesinden gelebilirim diyorsunuz gemileri yakıyorsunuz dönüş yok çünkü seviyorsunuzdur.. Bu uğurdda 37 yılınızı geçirdiğiniz istanbuldan ailenizden kopuyor kiracılığı çoktan unutmuş biri olarak kiracılığa dönüyorsunuz işte sevginin engüzel yanı Emek başlıyor.. Yüce Rabbim herkezi sevdiği ile bütünleştirsin.. okudugunuz için teşekkürler.. İçimden geldi yazmak...

Not: Değerli Dostum kardesim [MENTION=12529]SameT[/MENTION] ssana olan borcumu bir süre daha erteliycem saygılar..

Hayırlı olsun hocam. Helal olsun size sevginin önüne hiçbirşeyin geçmesine izin vermeyip çabalamışsınız. hikayenizden çok etkilendim.
Saygılar.

Hayırlısı olsun üstad. Okudum tamamını yazının ve anladım da olan biten herşeyi. Fakat takdir etmek sana duyulabilecek en büyük saygıdır diye düşünüyorum. Çünkü bir insanın düzenini başka bir kişi için değiştirmesi bence verilen en radikal ve en cesur kararlardan birtanesi. 4 yıl geçmiş zaten üstünden, sanırım artık bir çok şeyi de aşmışsınızdır. Şimdiden mutluluklar dilerim

vay be diyesim geldi ne adammışsın sen be inş daima mutlu olursunuz

Hayirli olsun hocam. Allah mutlu mesut etsin ins. Bizimde yas 32 oldu biz napacaz bakalim bekliyoruz daha 😊

cesaretine hayran kaldım resmen Başından sonuna kadar hikaye tadında okudum yazdıklarınızı.Bir insanla ömrünü birleştirmek belkide dünyanın en zor işidir.birde başarırsan bu zorlugu senden mutlu/mesut kimse olmaz.umarım mutlu mesut bir hayat sürersiniz.eskilerin dediği gibi ''Allah bir yastıkta kocatsın''.

etkileyici bir hikayen varmış hakikaten herkes sizin yaptığınızı yapamaz mutlu mesut olursunuz inşallah yakında çocuk haberini de duymak isteriz:)

Hayırlı uğurlu olsun hocam. Yalnız yazı çok iyi giderken o son bıraktığın nota anlam veremedim. Keza samete özel mesaj da atabilirdin. :)

Cümletten selamlar...
Hepimizin küçükken sözleri vardır. Evlendiğimde çocuklarımı hiç dövmiycem . Evlenirsem annemi babamı ezmiycem Ben evlenmiycem hatta hatta hedeflediğimiz evlilikler vardır benim kaderim sensin dediğimiz mahallenin kızı sınıfdaki-okuldaki arkadaşınız iş yerinizdeki çalışma arkadaşınız. Büyüdükce anlıyor insan bu işlerin kısmet işi olduğunu.

Böylesi hayellerle yaşar insan umutlara tutunur zamanında bazıları için yaptıgınız muzurlukları hatırlarsınız kiminiz kör kütük sarhoş olup gülünç duruma düşmüş kiminiz kolunuzu kesip ömür boyu kalıcak izler bırakmıssınızdır kiminiz büyük fedakarlıklar yapıp ortada kalmıssınızdır..

Benimde küçüklüğümde kendime verdiğim sözdür ben 30 yaşından önce evlenmiycegim sözü yaş 37 oldu zaman geçmeden evlenmek gerekli insan evin içersinde koşucak ağladıgında sizin koşucagınız bir çocuk istiyor onca yiğen gördükten sonra bunları daha çok istiyor...

2012 yılında tanıştım bende kısmetimle henüz tanışmamızın 2. ayıydıki büyük bir trafik kazası geçirdi ölücekmi yaşıycakmı diye düşlerken insan onun senin kısmeti oldugunu aklına dahi getiremiyorsun.. Kaza çok büyüktü traji komik derlerya işte öyle TIR çarpıyor bindiği minubuse mınubusun en arka koltugunda otururken arkadan çarpıyor ön koltuğa kadar fırlıyor akabinde kalıcı hasarlar hiç bir doktorun çözumu yok bununla yasamaı ögrenceksin dediği VERTİGO hastalığı .. Hastalıktan dolayı çalısamıycak durumda artık interneti ögretiyorsunuz düşünsenize MAUS nedir bilmeyen birine Youtube işini site işlerini ardından dailymotion işlerini öğreticeksiniz. Yüzünüzü kara çıkartmıyor. Bazı konularda sizi bile geçiyor

Benim yarım bu işte demeye başlıyorsunuz zaman geçtikce. Fakat ortada bir sorun var daha önce bir evlilik geçirmiş cocuklu biri bununla boğusuyorsunuz ailenize çevrenize kabullendırmeye çalısıyosunuz işte büyük mücadele burda başlıyor sonunda ikna edilmesi gerekenlerin en başta gelenlerini ikna ediyorsunuz. Fakat kimse size destek olmuycak düğün yok kimse duymadan bir nikahla 2 şahitle planlıyorsunuz hayat zor ama sevgi sagı var üstesinden gelebilirim diyorsunuz gemileri yakıyorsunuz dönüş yok çünkü seviyorsunuzdur.. Bu uğurdda 37 yılınızı geçirdiğiniz istanbuldan ailenizden kopuyor kiracılığı çoktan unutmuş biri olarak kiracılığa dönüyorsunuz işte sevginin engüzel yanı Emek başlıyor.. Yüce Rabbim herkezi sevdiği ile bütünleştirsin.. okudugunuz için teşekkürler.. İçimden geldi yazmak...

Not: Değerli Dostum kardesim [MENTION=12529]SameT[/MENTION] ssana olan borcumu bir süre daha erteliycem saygılar..

hayırlı olsun hocam allah mesut etsin , bir yastıkta kocayın inşallah :)

Allah gönlünüze göre versin, gönlünüzden geçeni önününüze sersin,Rabbim yardımcınız olsun inşAllah :)

Hayırlı olsun hocam, çektiğiniz sıkıntıların yerine Allah size mükafat olarak güzel günler gösterecektir.. Ömür boyu mutluluklar..

Mutluluklar Davetiyeyi paylaşın burdan bizde gelir bi gmail yada kanal felan veririz düğün hediyesi

Canın sağolsun abi senin. Borç dediğin nedir ki. Ufak bi düğün hediyemiz olsun. Allah mutlu mesut etsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri