Gençlerimiz Çok Güzel Yetişiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alsancakta oturan bira içen adama gelipde böyle bi soru sorarsan tabikide dalga geçerek cevap vererler. Kimseyi bişeyde savunduğum yok ama bu kliseye girerken papaza selamun aleykum demek gibi bişiy.

bunlar gezici işte geziyi savunuyor ya bazıları gezici tayfası bunlar

şimdi birisi çıksa 45 çocuğa tecavüz olayına girse bu konu siyasete kaydı dersiniz.Kimse cennete gitmek için birşey yapmak zorunda değil , olmadığı gibi başka birisinin bu konuda soru sorma hakkı yok.Sordu mu diyelim : Cevap olarak da ciddi birşey beklemesin.
Gezici bunlar gezici diye de konuyu saptırmayın.Saçma sapan konular da açmayın.Konu dışı resmen facebook timeline'i kadar saçmalaştı.

Sadece orada alkol alanlarla röportaj yapmış normal cevaplar.

Nerede kime sorduklarının hiç bir önemi yok. Yolda durup her geçen kişiye bu soruları sorsak, bunların %90nı gene buradakilerinin verdiği cevapları verir. Özellikle Okul ortamları gerçekten bo** sarmış durumda. Yaşım genç ama bu yeni nesile gerçekten çok acıyorum.

kimse inanmak zorunda değil.

Aklı başında olan bir insan inanır kendinde zorunluluk hisseder neden mi? kendi değerlendirmem

1. Kutsal kitap Allah tarafından yahudilere gönderilen tevrat nesillerdir yüz yıllardır var ve varlığını sürdürüyor rivayetlerde insanlar tarafından değiştirildiği de söyleniyor ama bilemeyiz. Sonuç olarak hala varlığını sürdüren yüz yıllardır var olan kitap. Kuran-ı Kerim dede bahsediliyor bu kitabın gerçekliğinden ayetlerle.

2. Hristiyanlık incil gene yüz yıllardır varlığını sürdüren Allah tarafından gönderilmiş kitaptır. Zaten böyle kutsal kitaplar olmasalar yüz yıllardır varlıklarını sürdüremezler ve dünyadada geniş bir kitle inanmaktadır ve yahudilik gibi buda dinimiz Kuran-ı Kerim dede yer almaktadır bahsedilmektedir.

3. Kuran-ı Kerim Türklerin çoğunluğunun Arapların çoğunluğunun inandığı ve Avrupada da bir kesimde de inanılan din işin tek şey yanı tarafsız değerlendirme de İncil ve Tevrat da Kuran-ı Kerim den bahsedilmiyor rivayetlere göre İncilde bahsediliyormuş ama sonradan insanlar tarafından değiştirilmiş. Yazılı somut bir şey yoktur. Ama tıpkı inandığımız dinin kitabı da yüz yıllardır günümüze gelmiştir ve günümüzde yaşadığımız sorunları sanki bu gün yazılmış gibi cevaplamaktadır.

Şimdi bunlara göre değerlendirme yapıldığın da insanın maymundan gelme falan olasılığı var mı yani? veya diğer teorilerin sadece teori bilimsel olarak kanıtlı bir şey yoktur. İşin ilginci de 3 kitapta zinayı hırsızlığı vb. şeyleri çoğu ortak şeyi yasaklamıştır. Kitaplar senin kötülüğünü mü istemiş? zina yapma demiş hırsızlık yapma demiş haram lokma yeme demiş alkol içme kumar oynama demiş şimdi kötülük nerede bu kitapta neden inanmayacaksın? İnsanlığın var oluşu İncil ile Kuran-ı Kerim de neredeyse bire birdir sadece melek isimleri değişik geçmektedir. Gerisini insan olan anlar yani :) inanmayan bu dünya da bilmiyorum ayağına yatıp günah işlemeyi kendi kişisel nefsine düşkün insanlardır.

Son düzenleme:
şimdi birisi çıksa 45 çocuğa tecavüz olayına girse bu konu siyasete kaydı dersiniz.Kimse cennete gitmek için birşey yapmak zorunda değil , olmadığı gibi başka birisinin bu konuda soru sorma hakkı yok.Sordu mu diyelim : Cevap olarak da ciddi birşey beklemesin.
Gezici bunlar gezici diye de konuyu saptırmayın.Saçma sapan konular da açmayın.Konu dışı resmen facebook timeline'i kadar saçmalaştı.

+1 sonuna kadar haklısın.Bu gün yaptıklarının hesabını veremeyenler geliyorlar böyle kendi halinde takılan adamların birasına takılıyorlar.

Modlar konuya el atmalı.

ne bekliyorsunuz ki abi? birisi de gezici demiş yahu ahahahahah :D biraz büyük bakın dünyaya, dünya küçük düşüncelerinizden çok daha çeşitliliği olan bi yer.
beraber yaşamayı ogrenmeden farklı düşünceleri anlamaya çalışmadan yaşamak hayvan sürüsünden farkımızın olmaması demektir.
bizler düşünebilen empati kurabilen farklı şekillerde duyguları değerlendirebilen KARMAŞIK DÜŞÜNEN canlılarız.

yani geziciyse nolmuş? ben de geziciyim? ee şimdi kotu birisi mi oldum? tamam yarın da başka birisi olayım ve çalıp çırpayım. sırf senin gorusunden oldugum için savunacak mısın beni şimdi de? işte bunun adı ikiyüzlülük..

Son düzenleme:
bunlar gezici işte geziyi savunuyor ya bazıları gezici tayfası bunlar

Biz insanları böyle dışlamaya devam ettikçe onlar daha uzak, daha fazla olacaklar. Düşün 2000 ler dede internet vardı. Bu kadar ateist yoktu. Acaba nefreti ayrılığı kim körükledi de bu insanlar hakikatten şaştı. Bu insanların ahiretinden bu yorumunla sen de sorumlu tutulmayacakmısın!

Pkk birşeyler yapar tüm kürtleri suçlarsınız, gezide birileri birşey yapar tüm gençleri suçlarsınız. Askerde birileri birşey yapar tüm hepsi ajan olur.

Tümden konuşup suçsuz insanları da işin içine çekip, sonra bunun vebalini ödemeyeceğini düşünüyorsan yanılırsın. Ne namazın, ne orucun kalır bu konulara dikkat edin.

Biz insanları böyle dışlamaya devam ettikçe onlar daha uzak, daha fazla olacaklar. Düşün 2000 ler dede internet vardı. Bu kadar ateist yoktu. Acaba nefreti ayrılığı kim körükledi de bu insanlar hakikatten şaştı. Bu insanların ahiretinden bu yorumunla sen de sorumlu tutulmayacakmısın!

Pkk birşeyler yapar tüm kürtleri suçlarsınız, gezide birileri birşey yapar tüm gençleri suçlarsınız. Askerde birileri birşey yapar tüm hepsi ajan olur.

Tümden konuşup suçsuz insanları da işin içine çekip, sonra bunun vebalini ödemeyeceğini düşünüyorsan yanılırsın. Ne namazın, ne orucun kalır bu konulara dikkat edin.

onlar bizden değil benim inancıma saygı göstermeyen insanı neden dışlamayacağım? neyden sorumlu tutulacağım ? ne demiş gezici ee bunlar kim ? gezici sonuç ne ? bu insanlar gezici ahirette bunlara gezici dedim diye sorumlu tutulacam
çoğul konuşma istersen kürtlere pkklı dediğimi ima ettiğin için ahirette sende sorumlu tutulacaksın
ateist olması onun seçimi bir şeyleri dalgaya alıp alay etmeleri de onların seçimi ;)

bunlar ilerde herşey olacak işte
doktor olup hayat kurtaracak
mühendis olcak
kimisi milletvekili olacak
kimisi öğretmen olup ders verecek
kimisi bi kurumun başında olacak
Allah yardımcıları ve yardımcımız olsun

ne bekliyorsunuz ki abi? birisi de gezici demiş yahu ahahahahah :D biraz büyük bakın dünyaya, dünya küçük düşüncelerinizden çok daha çeşitliliği olan bi yer.
beraber yaşamayı ogrenmeden farklı düşünceleri anlamaya çalışmadan yaşamak hayvan sürüsünden farkımızın olmaması demektir.
bizler düşünebilen empati kurabilen farklı şekillerde duyguları değerlendirebilen KARMAŞIK DÜŞÜNEN canlılarız.

yani geziciyse nolmuş? ben de geziciyim? ee şimdi kotu birisi mi oldum? tamam yarın da başka birisi olayım ve çalıp çırpayım. sırf senin gorusunden oldugum için savunacak mısın beni şimdi de? işte bunun adı ikiyüzlülük..

okumak diyorsun geçen açtığın tren konusunu unuttun galiba ;)

100 kişiden 70 i çıkıp polise taş atıp ortalığı yakıp yıkıyorsa kurunun yanında yaş da yanar haklarını savunabilirsin protesto yapabilirsin bunlar senin en doğal hakkın ama aç bi bak gezide ne olmuş dış cephelerin oyunlarına gelip ortalığı yakıp yıkanlar kim?
açın bakın paris de olan olaylara insanlar neden protesto yapıyor gençler şuan neden isyanda bir okuyun?
gezici olarak toplu kesimin ne yaptığını biliyoruz kendi ülkesini bile başka ülkere ispiyonlayan adamı ayırırım tabi o kişi benden olamaz
he yok şu yok bu demişin gezici arkadaşımda ateis arkadaşımda var merak etme her şeyin farkındayız

Bu Görüntüleri Normal Karşılayan, Verilen Cevapları Verilmesi Gereken Makul Cevaplarmış Gibi Gören Arkadaşlar;

Benim Bir Tane Evladım ve Bu Görüntüleri İzlerken Gelecekten, Gelecek Nesilden Endişe Duyuyorum. Sizler Bu Görüntülerin Vahametini Anlayamayacak Olgunlukta Değilsiniz veya İşinize Geldiği Gibi Anlıyorsunuz ama Sizlere Tek Duam ALLAH Size Bu Videodaki İnsanlar Gibi Evlat Vermesin. Bir Düşün ALLAH'a İnanmayan, Bir Dine Mensup Olmayan, Haramı, Zinayı Meşruymuş Gibi Gören Bir Kız Evladınız Olduğunu Düşün...

onlar bizden değil benim inancıma saygı göstermeyen insanı neden dışlamayacağım? neyden sorumlu tutulacağım ? ne demiş gezici ee bunlar kim ? gezici sonuç ne ? bu insanlar gezici ahirette bunlara gezici dedim diye sorumlu tutulacam
çoğul konuşma istersen kürtlere pkklı dediğimi ima ettiğin için ahirette sende sorumlu tutulacaksın
ateist olması onun seçimi bir şeyleri dalgaya alıp alay etmeleri de onların seçimi ;)

Neyse ahiret günün de onlarda layığını, bizler de layığını bulacağız. Borç meselesine gelince eğer hakkın bana geçtiyse hakkı olan binlerin yanına eklenirsin, sevabımız varsa öderiz ödeyemezsek vay halimize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri