AntiBiyotiK
Yasaklanmış
Not: kısaca bir hikayemi anlatıcam size , zamanında teknik servis işi ile uğraşıyordum evlere servise gittiğimde kurduğum elektronik ürünlerin yanında değişik malzemeler satardım , parça fiyatı 10 lira ise zengin ve işi bilmediklerinden dolayı , 100 liraya satardım. ayda 6,000 liraya kadar kazanırdım 2 sene öncesinden bahsediyorum yt girmeden önce , ama işim gereğide hep bu alemdeydim , neyse uzatmadan şunu söylim kazandıgım paralardan araba dahil ne istedimse aldım yedim gezdim, benimle çalışan arkadaşlarımda aynı durumdaydı , gel zaman git zaman paranın bereketinin olmadıgını fark ettik alakasız borçlar, yersiz hastalıklar, ve arkası kesilmeyen ihtiyaclar , sonra dahada para kazanmak için buseferde 200 lira demeye başladık müşterilere , insanlar nekadar teredüt te etse alıyorlardı bilmediklerinden anlamadıklarından , ama ne yapsak ne etsek para elimizde kalmıyordu bir zaman sonra rakiplerimiz çıktı işlerimiz düşmeye işciler işi bırakmaya başladı , buna bende dahil olmak üzere. şu anda o arkadaşlarımla halen konuşuyoruz telefonda ne onlarda ev araba kaldı nede bende hepsi 4 ay içinde uçtu gitti ve nasıl gittiğinin farkına bile ailecek farkına varmadık , şu anda borcum yok tasam yok derdim yok , çünkü hak yemiyorum , çünkü ah almıyorum , ve 1000 liraya bile kiram dahil geçinebilirim belki , şimdi niye anlattın diyenler varsa eğer onuda söylim , belki birisi bu sektörde kazanmayı hak yemeyle karıştıran birisi okurda ramazan ayında , evine para diye saydıgı ahı ***ürüp yemez ,yedirmez diyerekten yazdım.
dostum konu benim anlattıgım olay değil bu anlattıgım samimiyetimi ve yapılan hataları anlatmak senin burda kaile alacagın bölüm telif bölümü kimse kendini sütten çıkmış akk kaşık sanmasın rica ediyorum.