Genemi sahte telif yedik. Hakkımı helal etmiyorum.

Not: kısaca bir hikayemi anlatıcam size , zamanında teknik servis işi ile uğraşıyordum evlere servise gittiğimde kurduğum elektronik ürünlerin yanında değişik malzemeler satardım , parça fiyatı 10 lira ise zengin ve işi bilmediklerinden dolayı , 100 liraya satardım. ayda 6,000 liraya kadar kazanırdım 2 sene öncesinden bahsediyorum yt girmeden önce , ama işim gereğide hep bu alemdeydim , neyse uzatmadan şunu söylim kazandıgım paralardan araba dahil ne istedimse aldım yedim gezdim, benimle çalışan arkadaşlarımda aynı durumdaydı , gel zaman git zaman paranın bereketinin olmadıgını fark ettik alakasız borçlar, yersiz hastalıklar, ve arkası kesilmeyen ihtiyaclar , sonra dahada para kazanmak için buseferde 200 lira demeye başladık müşterilere , insanlar nekadar teredüt te etse alıyorlardı bilmediklerinden anlamadıklarından , ama ne yapsak ne etsek para elimizde kalmıyordu bir zaman sonra rakiplerimiz çıktı işlerimiz düşmeye işciler işi bırakmaya başladı , buna bende dahil olmak üzere. şu anda o arkadaşlarımla halen konuşuyoruz telefonda ne onlarda ev araba kaldı nede bende hepsi 4 ay içinde uçtu gitti ve nasıl gittiğinin farkına bile ailecek farkına varmadık , şu anda borcum yok tasam yok derdim yok , çünkü hak yemiyorum , çünkü ah almıyorum , ve 1000 liraya bile kiram dahil geçinebilirim belki , şimdi niye anlattın diyenler varsa eğer onuda söylim , belki birisi bu sektörde kazanmayı hak yemeyle karıştıran birisi okurda ramazan ayında , evine para diye saydıgı ahı ***ürüp yemez ,yedirmez diyerekten yazdım.

dostum konu benim anlattıgım olay değil bu anlattıgım samimiyetimi ve yapılan hataları anlatmak senin burda kaile alacagın bölüm telif bölümü kimse kendini sütten çıkmış akk kaşık sanmasın rica ediyorum.

dostum konu benim anlattıgım olay değil bu anlattıgım samimiyetimi ve yapılan hataları anlatmak senin burda kaile alacagın bölüm telif bölümü kimse kendini sütten çıkmış akk kaşık sanmasın rica ediyorum.

kardeşim ben sna bu konuda bişi demiyorum ama yazdıkların hoş değil geçte olsa birşeylerin farkına varmana sevindim reklam olmasın ama sen bir kaç kişiye yardım et hayır işle de üstündeki uğursuzluk ahlar azalsın :) kolay gelsin yoksa 2 yakan bir araya gelmicek gibi kardeşim

yaptığın yanlısı görmüssün benıde çok kazıkladılar anlayınca allaha havale ettım ben o zamanlar örmede çalısıyordum 4tane likralı makıne bakıyordum 8 saat sırtımdan ter eksik olmazdı 3-4 defa atlet değiştirdimi bilirim benım emek vererek alın terı dökerek kazandığım parayı benı kazıklayarak alanları hep allaha havale ettım ama şimdi bende emek vermedığım halde video kopyalarak haksız kazanc elde edıyorum videonun gercek sahıplerının hakkını yıyıyorum onlarda benı allaha havale ederlerse ?
ememek vererek çalışmak heleki agır işlerde çalışmak çok zor benim servis işimde öyleydi ben açıklamak istemiyorum ama işim bazen okadar kötüydüki insanlıkdan çıkıyordum ama gene sana da söylim burda spam yaparak yapılan işe sahte telifle sanki kendi videosu gibi sahiplenmeleri canımısı sıkıyor daha dün mod lardan kanal ifşa edildi mail ifşa edildi ben sadece bana atılan dan değil genelinden konuşuyorum yukardaki yazılarıma iyi ve dikattle okuyunuz , aynı zamanda emin olmadıgımıda söledim bu kanalın sahibimi diye ama neden aaylardır milyon izlenen değilde 3 haftalık kanala geliyor buda bir soru işareti .

dün ilk defa özgün videolarimin oldugun premium kanaldan otamatik telif attim
sonra pisman oldum hepsini geri cektim.
atma sebebim ise uyanik arkadasimiz 5-10 eleman toplayip flaglama derdinde
ama olsun yine ramazan günü para kazanmasi filan gitmesin.

Sahte telif hepimizin dert yandigi birsey. Yapanı gosterseler bir kaşık suda boğariz forumca. Ama ''hakkımi helal etmiyorum'' çok acayip kaçmış hakikaten. Yani ortada bir hak yok çünkü. Eğer spam yapıyorsak bu adilerle savasacaz ama hakkımi helal etmiyorum diyemezsiniz. Çünkü siz ikincil kişi olarak sahte telifi atan üçüncül kişi olayın içindesiniz. Videonun sahibi ortada yok birincil kişi.

kardeşim ben sna bu konuda bişi demiyorum ama yazdıkların hoş değil geçte olsa birşeylerin farkına varmana sevindim reklam olmasın ama sen bir kaç kişiye yardım et hayır işle de üstündeki uğursuzluk ahlar azalsın :) kolay gelsin yoksa 2 yakan bir araya gelmicek gibi kardeşim

dostum gene sen konunun yanlış yerinden okuyorsun ve yorumluyorsun , ben bana atılan telifde kanal açıklamadım yada hakaret etmedim genel olarak bunları yapanlara dedim , beni unut dostum günahımı sevabımı bana bırakın siz konudaki sahtekarlara dönün.

Bugün bende sahte telif yedim.Bitmiyor adi herifler.İflah olmazsınız inşallah.

Sahte telif hepimizin dert yandigi birsey. Yapanı gosterseler bir kaşık suda boğariz forumca. Ama ''hakkımi helal etmiyorum'' çok acayip kaçmış hakikaten. Yani ortada bir hak yok çünkü. Eğer spam yapıyorsak bu adilerle savasacaz ama hakkımi helal etmiyorum diyemezsiniz. Çünkü siz ikincil kişi olarak sahte telifi atan üçüncül kişi olayın içindesiniz. Videonun sahibi ortada yok birincil kişi.

videoyu almış birisi atmış ona ait değil , bende almışım atmışım hit video oldugundan güncel video oldugundan tabi , şimdi o arkadaş uzun zaman izletmiş halada öyle duruyor , bana telif gelmiş , hemde alt alta videolarımız ben bu videoyu kesmişim eklemişim , gereken işlemleri yapmışım belli bir seviyeye gelmiş ve telif yemişim sahte oldugunu düşünerek ben gene söylüyorum HAKKIMI HELAL etmiyorum , çünkü senden video sahibi olmadan bana bunu yapamassın spamcı isen eğer.

videoyu almış birisi atmış ona ait değil , bende almışım atmışım hit video oldugundan güncel video oldugundan tabi , şimdi o arkadaş uzun zaman izletmiş halada öyle duruyor , bana telif gelmiş , hemde alt alta videolarımız ben bu videoyu kesmişim eklemişim , gereken işlemleri yapmışım belli bir seviyeye gelmiş ve telif yemişim sahte oldugunu düşünerek ben gene söylüyorum HAKKIMI HELAL etmiyorum , çünkü senden video sahibi olmadan bana bunu yapamassın spamcı isen eğer.

Geçmiş olsun, sözlerimi yanlış anlamayın lütfen. Ortada kazancı olan bir videonuz var ve hakkı olmayan biri bunu elinizden alıyor. Bunu anlayabiliyorum.
Benim demek istediklerim bir realist olarak.

Aynı mail p.tesise 1 videoma telif ihtarı göndermişti. Aynı video farklı kanallarda vardı ama ne tesadüftür ilk sayfada çıkan 1-2 kanalın videoları hala aktifti...

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar Warner Bros tan çektiğinizi bu dünyada hiç bir şeyden çekmediniz bırakın şu şirketin filmlerini :) en tehlikeli kategori bunların zaten sahte gerçek hepsini yersiniz sonuçta farklı arayışlara girseniz? hep üzülüyorsunuz çünkü

sen alakn olmayan konularda ön yargılı konuşma bence ordaki hikayede yapılan yanlış ifade ediliyor anlamadıgına görede kafandaki zihniyet başka yönde hakkını ne sana ne de forumdan ne de dünyadan birine vermiceğimi anlaman ve bilmen lazım gereksiz ve alakasız yazma dostum.

hak yedim diyen konu da sensin hocam, ben değil.

Allah'a vereceksin hesabını.

He çizgifilimin bütün hakları sana ait müziğini görselini seslendirmelerinin paraısnı sen verip çizgifilmi veya filmi sen yaptın.Youtubeye yükledin " Hakkınla " para kazandın birisi senin videonu yükledi ve hakkını helal etmiyorsun ?

Güldürmeyin hocam :)

Bu arada sormayı unuttum pardon,Hangi hakkınızı ?

hak yedim diyen konu da sensin hocam, ben değil.

Allah'a vereceksin hesabını.

bence sen yt işini bırak git vaaz ver bir yerlerde , günahımla , sevabımla çok ilgilendiğine göre vardır sende birşeyler. gerçi şimdi sana göre sen günahsız tertemiz bir kulsundur ama hadi neyse. forumda senin tarzın insanlardan dolayı konuyla alakasız konu baltalayanlardan dolayı , konu açmaktan korkar olduk. koca konumdaki telifi braktın geldin bana vaaz verdin anlamakda güçlük çekiyorum.

He çizgifilimin bütün hakları sana ait müziğini görselini seslendirmelerinin paraısnı sen verip çizgifilmi veya filmi sen yaptın.Youtubeye yükledin " Hakkınla " para kazandın birisi senin videonu yükledi ve hakkını helal etmiyorsun ?

Güldürmeyin hocam :)

Bu arada sormayı unuttum pardon,Hangi hakkınızı ?

bu mesajı yazarken hanki yazıyı okudun bilmem ama benim konumdaki yazıyı okumadıgına eminim dostum , neden dersen eğer konumda anlattım zaten hakkımın oldugu yeri , tom ve jerry videosu oldugunu varsayalım ki değil. Varsayalımki sen tom ve jerry videosu izle başlığında videoyu attın dolar işaretini yaktın , 3 aydır izletiyorsun bende aynı videodan aldım ama atarken hep ünlem oluyor çerçeve ekledim , kestim , biçtim ekledim vs vs ünlem dolar yaktım videoyu , o yükleyenlerden biri geldi sana , benim attığım izlensin diye , sahte telif attılar ve o gece gündüz uğraştıgın , emek verdiğin onun olmayan ama onun muş gibi sahiplenen , şahıslar yüzünden videonun kaldırılması kanalın çöp olması işte ben bunu '' HELAL'' etmiyorum dostum umarım anlamışsındır. konuyu okursan tekrardan yazılarımı genel olarak ve sahte telifcilere yazdım gerçeklerine değil. ama sen sahte telifcilere dürüst ve hakları vard diye savunuyorsan o ayrı.

arkadaşlar Warner Bros tan çektiğinizi bu dünyada hiç bir şeyden çekmediniz bırakın şu şirketin filmlerini :) en tehlikeli kategori bunların zaten sahte gerçek hepsini yersiniz sonuçta farklı arayışlara girseniz? hep üzülüyorsunuz çünkü

aynen senin düşüncen deyim. zaten işimde olmuyor büyük firmalarlırın videoları ile , ama bu sahte telifciler çok can sıkmaya başladı sadece.

bu mesajı yazarken hanki yazıyı okudun bilmem ama benim konumdaki yazıyı okumadıgına eminim dostum , neden dersen eğer konumda anlattım zaten hakkımın oldugu yeri , tom ve jerry videosu oldugunu varsayalım ki değil. Varsayalımki sen tom ve jerry videosu izle başlığında videoyu attın dolar işaretini yaktın , 3 aydır izletiyorsun bende aynı videodan aldım ama atarken hep ünlem oluyor çerçeve ekledim , kestim , biçtim ekledim vs vs ünlem dolar yaktım videoyu , o yükleyenlerden biri geldi sana , benim attığım izlensin diye , sahte telif attılar ve o gece gündüz uğraştıgın , emek verdiğin onun olmayan ama onun muş gibi sahiplenen , şahıslar yüzünden videonun kaldırılması kanalın çöp olması işte ben bunu '' HELAL'' etmiyorum dostum umarım anlamışsındır. konuyu okursan tekrardan yazılarımı genel olarak ve sahte telifcilere yazdım gerçeklerine değil. ama sen sahte telifcilere dürüst ve hakları vard diye savunuyorsan o ayrı.

Kesip biçmen birşey ifade etmez.Senin o videoda gram hakkın yok.Youtube zaten kanıtlayın diye ünlem veriyor.Sen kandırıyorsun o konuya hiç girmiyorum zatende.

Kesip biçmek çerçeve eklemekten kastın ne ? Kesmek istediğin saniyenin üzeirne gelip "S" tuşuna basıp çerçeveyi videoya sürüklemek ve render beklemekmi ? :)

Kendin hak yiyorsun ne hakkından bahsediyorsun değişik kardeş :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri