Genemi sahte telif yedik. Hakkımı helal etmiyorum.

hocam tamam haklısınız kızmakta ama hakkımı helal etmiyorum ne ya:D başkasının hakkını çalıp sonra onun hakkı hukuku mu olur? çalıp sizi rahatsız eden bi kelime olabilir ama gerçek bu. eğer sizi rahatlatacaksa başkasının hakkını izinsiz almak diyeyim.

İşin içinde para oldukça rekabet artıyor white hat black hat bir şekilde insanlar islerini yürütüyor. Önceki gün 2 telif aldım ve biliyorum ki gerçek değil.kanali sildim devam. Yani bunlar oluyor olacak bitmez. ..sabırlı olalım bir şekilde yürüyecek islerimiz.

mobil mesaj

sizin anlama sorununuz var arkadaşlar anladım ben , ben size sahte telifden yola çıkarak konuşuyorum ama siz ne konulara giriyosunuz ben spam dan spam atan kişlere kendi içeriği gibi telif atan sahıslardan bahsediyorum , siz bana gelmiş helal haramdan bahsediyorsunuz tekrar sölüyorum aynı videoyu atıpda cekemeyen sahte telif atanlara sölüyorum bu açdıgım konudaki mesajım onlara bana vaaz vermeyin sahte telifle alakalı bişe varsa söleyin haramı hakkı hukuku bende kalsın.

arkadaşlar ben konuyu açmadım sizde görmediniz anlayan anladı mesajımı burda çok helal para kazanan arkadaşlar var onları tebrik ediyorum , konuyu başka yönlere çeken telif konusu ile alakalı yazmayan arkadaşlardan dolayı konu kilitlenebilirmi rica ediyorum [MENTION=9224]mNote[/MENTION] [MENTION=10039]bemonth[/MENTION]

öncellikle geçmiş olsun üstad bir kategoriye ne kadar cok yüklenilirse orada patlak oluyor burada devreye insanların daha cok kazanma hırsı giriyorki gözleri hiç bir şey görmüyor geçenlerde çalıştıgım diziden telif yedim adam ne yapmıs bak aynı diziyi çalısıyoruz kalkmış benim kanalı yapımcı firmanın twitter hesabına mesaj göndermiş dizi ile ilgili o kadar cok kansız varki diziyi ben çekmedim evet ama bugun basımıza gelen bir baskasınada gelebilir böle buyuk yapımcı firmaların kalkıp gmail hesabı alıpta telif atacaklarına hiç bir zaman inanmıyorum sana tavsiyem kıssas kıssas yap emin ol en üstlerde çıkan kişiler en cok izlenim alan kanalların sahipleri bunları yapıyor

Kendin hak yiyorsun ne hakkından bahsediyorsun değişik kardeş :)

Kesip biçmen birşey ifade etmez.Senin o videoda gram hakkın yok.Youtube zaten kanıtlayın diye ünlem veriyor.Sen kandırıyorsun o konuya hiç girmiyorum zatende.

Kesip biçmek çerçeve eklemekten kastın ne ? Kesmek istediğin saniyenin üzeirne gelip "S" tuşuna basıp çerçeveyi videoya sürüklemek ve render beklemekmi ? :)

öncellikle geçmiş olsun üstad bir kategoriye ne kadar cok yüklenilirse orada patlak oluyor burada devreye insanların daha cok kazanma hırsı giriyorki gözleri hiç bir şey görmüyor geçenlerde çalıştıgım diziden telif yedim adam ne yapmıs bak aynı diziyi çalısıyoruz kalkmış benim kanalı yapımcı firmanın twitter hesabına mesaj göndermiş dizi ile ilgili o kadar cok kansız varki diziyi ben çekmedim evet ama bugun basımıza gelen bir baskasınada gelebilir böle buyuk yapımcı firmaların kalkıp gmail hesabı alıpta telif atacaklarına hiç bir zaman inanmıyorum sana tavsiyem kıssas kıssas yap emin ol en üstlerde çıkan kişiler en cok izlenim alan kanalların sahipleri bunları yapıyor

hah bende onu diyorum işte ben hakkımı helal etmiyorum derken bunlardan bahsediyorum ama burdaki bazı zihniyetler beni yanlış anlıyor tşk yorumun için ben okadar profosyonel çalışıyorumki görsen özgün dersin bana göre kanalım kapanmaz , flag yemem , ama çekemeyenlerden dolayı çok sıkıntıdayız hepimiz.

Sıkıştın mı konuyu kapat. Bu forumun en nefret ettiğim özelliklerinden bir tanesi. madem gelen yanıtları çekemeyeceksiniz o halde, sağınızda solunuzda kim varsa bunları ona anlatın. milletin videosunu araklayıp sonra da buraya gelip hak hukuk bahsetmeyin. zaten ne kadar hak hukuk konusu varsa hepsi de hak yiyenler açıyor.

hah bende onu diyorum işte ben hakkımı helal etmiyorum derken bunlardan bahsediyorum ama burdaki bazı zihniyetler beni yanlış anlıyor tşk yorumun için ben okadar profosyonel çalışıyorumki görsen özgün dersin bana göre kanalım kapanmaz , flag yemem , ama çekemeyenlerden dolayı çok sıkıntıdayız hepimiz.

"Profesyonel"

sıkıştın mı konuyu kapat. Bu forumun en nefret ettiğim özelliklerinden bir tanesi. Madem gelen yanıtları çekemeyeceksiniz o halde, sağınızda solunuzda kim varsa bunları ona anlatın. Milletin videosunu araklayıp sonra da buraya gelip hak hukuk bahsetmeyin. Zaten ne kadar hak hukuk konusu varsa hepsi de hak yiyenler açıyor.

adamsın...!!!

sanki kendin videon neyin hakkını kime helal etmiyon kardeşim tabi sahte telifmi bilmiyorum sahte telif atılmaması gerekiyor ama konu başlığı çok yanlış

arkadaşlar gene sahte telif yedik galiba.
[email protected] mail adresi bu.
bu videoyu aldıgım kanal halen ayakta aylardır. egerki bu forumdaysa bizlerden en ufak bilgi yardım , taktik aldıysa eğer bu yardım severliğide bu şekilde kullanıyorsa hakkınızı helal etmeyin çünkü onları burdan ıslah edemeyiz ancak allaha havale edebilirz. kanalın linkini koymak istemiyorum belkide yanılıyorumdur o kanal sahibi değildir.

BEN HAKKIMI HELAL ETMİYORUM HERKİM YAPIYORSA BÖYLE ŞEYLERİ.

Not: Burda bir hikayem vardı yazdığım, ama insanlar okudukdan sonra can sıkdıklarından kaldırdım.

buyrun kanalı.

Cliff Lim - YouTube

geçmiş olsun sahte telifi hep bizim millet atıyo malesef

en güldüğüm konulardan biri oldu :D hem başkalarının videosunu kopyalıyon hemde hakkını helal etmiyorsun :D:D

helal olsun ...

Sıkıştın mı konuyu kapat. Bu forumun en nefret ettiğim özelliklerinden bir tanesi. madem gelen yanıtları çekemeyeceksiniz o halde, sağınızda solunuzda kim varsa bunları ona anlatın. milletin videosunu araklayıp sonra da buraya gelip hak hukuk bahsetmeyin. zaten ne kadar hak hukuk konusu varsa hepsi de hak yiyenler açıyor.

aynen abi sıkıştı adam tabi kapatın der.

dostum adam ol düzgün konuş benim hak yemem yememem seninle yada kişisel olarak ne alaksın var sen neden konuyu saptırıyorsun konu boyunca benim hahhımı hellalimi bırakın sahte telifcilere bakın diyoruz daha hala burda ahkam kesiyorsun ne sanıyorsunda kendini bana hak yiyorsun diyorsun senkimsin ki kim oldugunu sanıyorsun azını topla düzgün konuş yada durma benim konumun içinde.

aynen abi sıkıştı adam tabi kapatın der.
neden sıkışimki burdayım alakasız ve saygız konulardan kendimi muhattap etmediğimden dolayı konu kapatıyorum bana burda telifle alakalı yazılmıyor dini vaaz veriyolar.

Spam yapan birisinin telif şikayeti konusu açmasını doğru bulmuyorum.
haklı olabilirsin ama telif atan da spamcı olunca biraz beni geriyor hak yemeden kastım bu.

sanki kendin videon neyin hakkını kime helal etmiyon kardeşim tabi sahte telifmi bilmiyorum sahte telif atılmaması gerekiyor ama konu başlığı çok yanlış
dostum dedim ya ikimizde aynı videoyu atıyoruz ve adam kendiki izlensin die telif atıyor hakkımı helal etmediğim budur konumu iyi okuyun nedemek istediğimi anlarsınız.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri