General Mobile Discovery Kullanıcıları İçin Kanalım :)

• Kullanıcı Braddleyy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube'daki En guzel Kanallar
hehe kardeşim bak nerden nereye karşılaşıyoruz :) inşallah tutar bizde kurtarırız paçayı :D

---------- Mesaj saat 13:27:17 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 13:26:49 civarında gönderildi. ----------

masaüstü arkaplanı :D

ahah görür görmez anladım zekice bir çözüm olmuş biraz fazla parlıyor ancak olur okadar :d

hmmm tam aradığım kanal dur bi spamlayayım oto bota baglayayımda hepsini çekeyim :):)

Şaka bir yana bu telefon tekolojisinden hiç anlamam anlayanlarada büyük bir saygı duyarım kolay gelsin başarılar.

edit: [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] hocam bu google ve facebook reklamlarını kapatınca to düşüyor diyorla bu dogrumu

hmmm tam aradığım kanal dur bi spamlayayım oto bota baglayayımda hepsini çekeyim :):)

Şaka bir yana bu telefon tekolojisinden hiç anlamam anlayanlarada büyük bir saygı duyarım kolay gelsin başarılar.

spamlamak serbest şimdilik kardeşim yalnız ileride meşur olursa kanalım telifi basarım :P

edit: [MENTION=3002]CyberTR[/MENTION] hocam bu google ve facebook reklamlarını kapatınca to düşüyor diyorla bu dogrumu

O reklamlardan zaten fazla bir ücret alamazsınız hiç gerek yok bence onun yerine belkide tbm'si yüksek bir reklam çıkacak?

sabırlı düzgün iş ypan her zaman kazanır,yolun açık üstad devam et böyle.

Bendede general mobile fenomen var.Şimdiklere göre külüstür sayılır ama idare ediyorum

Hocam kanaliniz cok iyi olmus hayirli kazanclar

Bencede hocam eliteye yönelin, kanal güzel tutmuş gibide görünüyor başarılar.

Bu discovery elite yeni çıktı alan veya alacak olan var mı? Lg g2 kullanıyorum,
g2 ile kıyaslayanlar daha iyi diyenler var, teoriktede öyle ama illa kullanmak gerek optimizasyon ayri olay.

Uzaydan 220 mil uzaklıktan Tapatalk ile gönderildi.

Bu discovery elite yeni çıktı alan veya alacak olan var mı? Lg g2 kullanıyorum,
g2 ile kıyaslayanlar daha iyi diyenler var, teoriktede öyle ama illa kullanmak gerek optimizasyon ayri olay.

bende g2 almayı planlıyorum hocam.Ama 16 gb 1500 lerde seyrediyor.8 gb lık alsam hafıza sıkıntısı olucak.Elitemi alsam g2 16 gb mı alsam çok kararsızım.Eğer elite kullanan arkadaslar varsa yorumlarını yazarlarsa çok memnun olurum.

bende g2 almayı planlıyorum hocam.Ama 16 gb 1500 lerde seyrediyor.8 gb lık alsam hafıza sıkıntısı olucak.Elitemi alsam g2 16 gb mı alsam çok kararsızım.Eğer elite kullanan arkadaslar varsa yorumlarını yazarlarsa çok memnun olurum.

Hocam g2 nin 16 ve 32 gb olarak 2 ayrı hafizali modeli var 16 da 8,5 gb arasi boş alan 32 de 24 gb alan oluyo (sistem dosyalari ve onceden yüklenen uygulumalar yüzünden) yani 8 ve 16 yok.Ben 32 gb 1485 e almıştım internet üzerinden yağ gibi akıyo cihaz :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri