Genesis Mining - Ömür Boyu Gerçek Coin Mining Güvenilir Kazanç

[MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] firmayı araştırma imkanım olmadı başlangıç araştırmayı sizinle yapayım :) Şirket ne kadar süredir faal durumda?

Anladığım kadarıyla günlük sabit gelir diye bişey yok, o anki zorluğa bağlı olarak değişiyor. Peki bir ortalama yapacak olursak günlük 50TL kazanabilmek için ne kadarlık bir yatırım yapmamız gerekiyor ve bu yaptığımız yatırım ne kadar süre içerisinde roi oluyor?

Şu bitcoin nedir nasıl kullanılır amaç nedir falan filan birisinin forumda videolu anlatım yapması lazım. :) Yoksa ben bu işin mantığını çözemediğim sürece girmem bu işe..

Hocam bu olayı kavrayabilmen için okuma yapman lazım, video ile olacak iş değil çünkü. Önü arkası yok :)

En basit mantığı ile bilgisayarda yazılmış bir algoritmanın çözülmesi ile dijital para elde ediliyor. Bu algoritmayı ne kadar fazla çözersen o kadar fazla birim elde ediyorsun. Bunun içinde normal pc'lerden farklı olarak asic miner denilen cihazlar kullanılıyor. Bu birimleride gerçek paraya dönüştürebiliyorsun.

[MENTION=8561]nicomedya[/MENTION] firmayı araştırma imkanım olmadı başlangıç araştırmayı sizinle yapayım :) Şirket ne kadar süredir faal durumda?

Anladığım kadarıyla günlük sabit gelir diye bişey yok, o anki zorluğa bağlı olarak değişiyor. Peki bir ortalama yapacak olursak günlük 50TL kazanabilmek için ne kadarlık bir yatırım yapmamız gerekiyor ve bu yaptığımız yatırım ne kadar süre içerisinde roi oluyor?

Hocam bu olayı kavrayabilmen için okuma yapman lazım, video ile olacak iş değil çünkü. Önü arkası yok :)

En basit mantığı ile bilgisayarda yazılmış bir algoritmanın çözülmesi ile dijital para elde ediliyor. Bu algoritmayı ne kadar fazla çözersen o kadar fazla birim elde ediyorsun. Bunun içinde normal pc'lerden farklı olarak asic miner denilen cihazlar kullanılıyor. Bu birimleride gerçek paraya dönüştürebiliyorsun.

bu çözülmeye çalışan sonsuz algoritma ne peki hocam hep bunu merak etmişimdir. :o:confused:

1 Yıl civarı bu sektördeler buradada konuları var: https://bitcointalk.org/index.php?topic=602022.0

forumlardaki hesaplara göre bitcoin olarak aylık 72$ civarı deniyor 1TH ile yani 1TH 469$,ama ben tam anlayamadım para parça aldım ve hep böldüm bundan sonra 3 4 gün geçsin raporları koyacagım 3th var şuan litcoin ve dogecoin olarak.
TH/s başı 1.50$ bakım ve elektrik parası kesiyorlarmış acaba forumlarda okudugum 72$ aylık bu kesintiden sonramı yoksa bu kesintiyi hesaplamadnmı belirtmişler 3 4 gün daha geçsinde anlarız tam olarak..

aynen sabit gelir diye bişey yok, o anki zorluğa bağlı olarak ve kazdıgımız coin fiyatına göre değişiyor..

Son düzenleme:
Evet son kazanımlarımı paylaşıyorum son olarak sadece bitcoin 3Th/s çıkarımım
ve ortalama kazancım.

3Th/s ile
Sadece bitcoin olarak 0.01685505 buda ortalama 4.30$ civarı ortalama bir getiri yapıyor şuan ki bitcoin kuruna göre ,bitcoin 400$ seviyesine çıkarsa bu süre 4.5 aya kadar düşebilir.günlük getiride ortalama 10.50$ çıkar,
Ben şuan %50 bitcoin,%25 darcoin, %25 Dogecoin şeklinde üçünüde çıkarıcam acelem yok çünki ömür boyu kazanç var, cointellect ufak bir yatırımım vardı ordan gelenlede burdan hashrate alıp devam edicem,yani şuan kazanç olarak düşükte olsa ilersi için acelesi olmayanlar için düşünülebilecek saglam bir şirket..

---------- Spam Engelliyici 04:45 ---------- Önceki Mesaj 04:33 ----------

kısa bi araştırmadan sonra https://cex.io sitesini buldum cok fazla kar marjı vermesede ömürlük şirketler arasında diyebiliriz.
Cexio Nedir ? Nasıl Para Kazanılır. - Google Fan Webmaster Forum

https://www.youtube.com/watch?v=3x0sjzzsOZw

Bu siteyi biliyorum ama şuan CEX.IO Geçici Olarak Bulut Madencilik Hizmetini Durdurdu, yani durumu muammada biraz daha dikatli olalım 2014 konusunu vermişşin:)
CEX.IO Geçici Olarak Bulut Madencilik Hizmetini Durdurdu | Coinkolik - Kriptopara Haberleri
CEX.IO Geçici Olarak Bulut Madencilik Hizmetini Askıya Aldı
https://bitcointalk.org/index.php?topic=921814.0

BU siteden ortalama 1th/s ne kazanacagınızı hesaplayabilrisiniz : http://www.coinwarz.com/calculators...9700000&r=25.00000000&er=244.48000000&hc=0.00

Son düzenleme:
Sistemi sen öneriyosan gözüm kapalı girerim konu biraz karışık geldi biraz sade bişekilde nasıl bi yatırımla nekadar kazanıldığını söyleyebilirmsiin yada sointellectten farkı nedir :)

@nicomedya

3th/s için ne kadar yatırım yaptın hocam?
Yaklaşık 1400$ yapmış olması gerekiyor sistemde ki değerlere göre

Karışık işler bunlar hemen atlamamak lazım
konuda tek dikkatimi çeken şey ömürlük kelimesi oldu bu işlere uzun vadeli olarak bakmicaksın adamlar ne kadar şirkette olsa yarın iflas açıklarlar kaybolur giderler

Sistemi sen öneriyosan gözüm kapalı girerim konu biraz karışık geldi biraz sade bişekilde nasıl bi yatırımla nekadar kazanıldığını söyleyebilirmsiin yada sointellectten farkı nedir :)
cointellect farkı gerçek miting yapıyor yani sana dolar veya eura degil o gün ne kazdıysan zorluk derecesine göre onu veriyor bitcoin,dogecoin darkcoin bir ikitane daha var oto kazım yapıp hepsinide gücünü bölerek kazabiliyorsun
Saolsın kardeşim de uzun vadeli yani yatırım yapıp bekliyeceksin ben az az yatırım yapıp devam edicem.şuan kazancı şok az bitcoin 400$ çıkarsa çok rahatlatır yada altcoin kazıp ileride pahalanmasını beklemek gibi açıkcas % garantisi olmasada bence uzun vadede kazandıracak bir yatırım diye düşünüyorum.
[MENTION=8561]nicomedya[/MENTION]

3th/s için ne kadar yatırım yaptın hocam?

1400 civarı, aynen dedigin gibi sabit bir gelir yok ne kazıyorsan o anki zorluk derecesi ve kura baglı şuanki kurla bitcoin günde şurda hesabı var bakabilirsin hocam
http://www.coinwarz.com/calculators...9700000&r=25.00000000&er=244.48000000&hc=0.00
yanlız burda $2.98 günlük ortalama kazanç gösteriyor ama bu site bizedeen günlük th/s başı 1.50 dolar kesiyor o çıktıgında ortalama 1.40 ortalama kalıyor diyelim şimdilik ..
Yaklaşık 1400$ yapmış olması gerekiyor sistemde ki değerlere göre

Karışık işler bunlar hemen atlamamak lazım
konuda tek dikkatimi çeken şey ömürlük kelimesi oldu bu işlere uzun vadeli olarak bakmicaksın adamlar ne kadar şirkette olsa yarın iflas açıklarlar kaybolur giderler

dedigin miktarlarda yatırım yaptım ,ayrıca tabiki haklısın sabah akşam bu şirketi araştırsamda hakkında en ufak kötü birşey duymasamda büyük bir şirket olsada bende 1400$ sonra daha büyük degilde yavaş yavaş yatırım yapmaya karar verdim burdan gelen ve cointellect gelenlerle ufak ufak güç alıp devam edicem yanlız gerçekten köklü güvenilir bir şirket bir sorun oldugun ödeyememe gibi vs sözleşme iptali vs para iadesi var sözleşmelerrinde tabi hiçbirşeyin %100 garantisi olmaz o ayrı mesele..

Son düzenleme:
9 ayda roi yapıyor yanlış hesaplamadıysam..

Hocam onun yerine arbitraj işini araştırabilirsin istersen, kısa vadede daha karlı olabilirsin..

Eğer kendiniz makine alıp yatırım yapsanız eve ömürlük olur diyebiliriz ama roi süresi falan çok uzun geldi açıkçası.. Şirketin en az 10 sene açık kalması gerekecekki sermaye ile geleceğe yatırım olarak düşünülsün..

9 ayda roi yapıyor yanlış hesaplamadıysam..

Hocam onun yerine arbitraj işini araştırabilirsin istersen, kısa vadede daha karlı olabilirsin..

Eğer kendiniz makine alıp yatırım yapsanız eve ömürlük olur diyebiliriz ama roi süresi falan çok uzun geldi açıkçası.. Şirketin en az 10 sene açık kalması gerekecekki sermaye ile geleceğe yatırım olarak düşünülsün..

Haklısın ama evdede elektrik parası var ,hadi onu da geçtim kendi makinenle kazanç daha iyi olur tabide getirmesi dertmiş gümrük vs aslında hala araştırıyorum bakalım..roi süresi uzun haklısın ama kendimi üzmeyecek rakam yatırdım daha fazlasını şimdilik düşünmüyorum az az olabilir tabi:)

Haklısın ama evdede elektrik parası var ,hadi onu da geçtim kendi makinenle kazanç daha iyi olur tabide getirmesi dertmiş gümrük vs aslında hala araştırıyorum bakalım..roi süresi uzun haklısın ama kendimi üzmeyecek rakam yatırdım daha fazlasını şimdilik düşünmüyorum az az olabilir tabi:)

Manuel mining olayı hakkında tecrüben olursa ya da bu işi yapmaya karar verirdiğinde bizimle paylaşırsan sevinirim hocam.. Yakın dönemde bende araştıracağım bakalım nasıl oluyormuş :)

aslında zamanında bu işi araştırmıştım makinaları cok ucuz fiyatlara temin edilebiliyordu ama şuan ki piyasa nedir bilemiyorum özel kartlar satıyorlar ama uzun ve zor bir iş en önemlisi elektirik parası ne kadar gelecek şartlar ne olacak en büyük soru işareti bu eğerki elektirik cok fazla ucuk rakamlar gelmezse makinalarını temin etmek cok mantıklı olur

Şu an roi süresi 7.5 aya kadar düştü arkadaşlar bitcoin 350$ civarında sabitlenirseki ben inanıyorum 4.5 5 aya kadar düşecek ve ömür boyu kazanç.ayrıca dürüs saglam, yeri yurdu belli bir şirket ve günlük ne kazdıysan adresine yatıyor.
istediginiz an tel ile ulaşabiliyorsunuz şirket yetkililerine,aradım denedim:) bence connection vs yerine böyle dürüst saglam bir şirketle biraz da sabırla kafanız agrımsın.

Son düzenleme:
konuyu baltalamak gibi olmasın bi tecrübem var arkadasım
justbenpaid - adclıckexpress
wealth4allteam
bannersbroker
hepsi zamanında en sağlamlarıydı
uzak durun derim ben yaşadım yatırdım ve kaybettim ..

Enpara hesabıyla girsek kaçarlarsa chargeback yapsak nasıl olur

konuyu baltalamak gibi olmasın bi tecrübem var arkadasım
justbenpaid - adclıckexpress
wealth4allteam
bannersbroker
hepsi zamanında en sağlamlarıydı
uzak durun derim ben yaşadım yatırdım ve kaybettim ..

R10'dan bir hocamız bu işten çok iyi para kazanıyor, ödediğini çıkardı + kazancı dudak uçuklatacak kadar.(Yatırımı da bu işe göre dudak uçuklatacak kadar.) Genesis Mining'in öyle bir şey yapacağını sanmıyorum hocam.

Enpara hesabıyla girsek kaçarlarsa chargeback yapsak nasıl olur

3D ödeme yaptırıyor o yüzden ben genesis mining'e girmiyorum. Bildiğim kadarı ile 3D ödemelerde paraları geri alamıyoruz. (Yanlışım var ise düzeltin.)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri