Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
addme fast gibi anında görüntülenme satan site veya sistem arıyorum.video başı 3-4 k izlenim süresi yeterlidir.
Bu işi sitelerden yapmanızı önermem, hepsinin ip adresleri youtube tarafından karalisteye alınmıştır. Ya 301 de takılırsınız ya da kanalınız kapatılır en iyisi şahsi organik hit satan biri bulmak o da bulunmuyor işte bende arıyorum 2 gündür![]()
Hocam güncel diziler için düşünüyorum ,ya da başka videolar için.zaten kanallar uzun vadeli olmayacak , organik 3-4 k satan bulsam işimi görür.
1k 20 tl den satarız %100 organik![]()
Şaka mı gerçek mi?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
şaka tabi ki, 50 lira versen de olmazçünkü yasak bizim satış yapmamız
valla satan biryerler var var da biz bulamıyoz bende isterim çizgi filmlerim için ama nerdee![]()
1k 20 tl den satarız %100 organik![]()
Su an 301 i geçti mi video?ben suan bi izlenimciyi deniyorum 50k aldım bakalım .video silinmezse forumda komisyonuna satıs yaparım
5 6 yerden denedim hepsinde video silindi
ben suan bi izlenimciyi deniyorum 50k aldım bakalım .video silinmezse forumda komisyonuna satıs yaparım
5 6 yerden denedim hepsinde video silindi
Su an 301 i geçti mi video?
pm atar mısın izlenim satın aldığın yeri?
Video silindi derken videoya uyari mi geldi kanal mi uctu yoksa gelen izlenimler videodan mi silindi?
izlenim satanların hepsi 301 i gecirtiyor zaten. ama 2 3 gün sonra youtube izlenim aldıgını anlayıp video yu siliyor.
1 aydır bu böyle. son güncelleme mafetti sahte izlenim olayını
bu aralar 301 e de takılı kalıyor bazı videolar.izlenim satanların hepsi 301 i gecirtiyor zaten. ama 2 3 gün sonra youtube izlenim aldıgını anlayıp video yu siliyor.
1 aydır bu böyle. son güncelleme mafetti sahte izlenim olayını
Farklı ipden gelen izlenimleri nasıl anlayıp siler yt onu anlamiyorum bende. Izlenimi nasil gonderiyorlar acaba mevzu bu proxy mi bot mu insan mi vs vs
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.