Gerçekten Kazanabilir miyim?

• Kullanıcı bksr38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

bksr38

Kayıtlı Üye
Gerçekten güzel para kazanabilir miyim ?
Kendimi versem günlük 200-400 video yüklesem 3 ay sonra kaç lira kazanırım ortalama ? :)

Yardım ederseniz gerçekten çok teşekkürler :) .

Onu Google 'ye soracaksın, buradaki arkadaşlar muhasebe işine bakmıyor. "Gereksiz Konu"

böyle bişeyin cevabını kimse veremez.. insanlar kendilerinin bile kaç para alcağını kesin bilmiyo kazanç kesinleşmeden :) o kadar video atcan spamden kapancak kapanmıcak telifden gitcek 3.taraf vercek falan fistan bi sürü şey var.. çok büyük paralara ümitlenmeden yavaş yavaş başla kendini geliştirdikçe kendi yolunu bulursun zaten.. tavsiyem muslera06 nın konularını okumadan başlama :)

Kendini verip günlük 200-400 video yüklesen para kazanmayı bırak belki şirinleri bile görebilirsin :D

Hala işi çözemeyen arkadaşlar var maalesef. 300 - 400 video özgün mü olacak spammı onu belirt önce sonra kazanırmısın kazanamazsın bir tahminde bulunalım.

Şimdi sen 300 - 400 kopya video yüklersin 3 ay sonra kazanmaya başlayınca sevinirsin, ay sonu gelince kanalın gümler. Eğer o kadar zamanınız varsa özgün video yükleyin. En azından zamanın mahvolmaz ve uzun süreli bir çalışma olur.

4-5 ayda kopya videolar koyup 5-10 dolar kazanamayan arkadaşlarda var ben onlarada hayret ediyorum. O kadar beklenen sürede akıllı işler yapılırsa illaki kazanılır. Hem de riskiniz olmaz..

Çok video çok para değildir tamam çok kazandırabilir ama ne videoları atacağını bileceksin
ve spama yakalanmamayı becereceksin Her zaman az ve öz atarım

Kendini verip günlük 200-400 video yüklesen para kazanmayı bırak belki şirinleri bile görebilirsin :D

gargamel nasıl görüyor :D

günde 200 video nerden bulacaksan buldun diyelim kim izleyece 4 kanal günlük 20 video yeter 3 ayda 2bin lira alırsın adam gibi çalışırsan

Yazı tarzı değişmiş eskisi iyidi dikkat çekiyorduda :D

1m mi :eek: 3-5 geliyodur demi hocam karın tokluğuna :D

3-5 bıseyler kazanıyodur eşek degıl ya :D

10 dk once gözüm gibi baktıgım ve baya kazandıgım kanalım spamdan kapandı (sırf bu kanal icin vds aldım neden spama girdi cözemedim :confused: )üzüntüden sacmalıyorum :D

atacağın videoları bağlı kanal kopyalayıp kendine kanalına atarsan 10k videoyla bile aylık 10 dolar zor kazanırsın. ama 100 tane özgün ya da özgünleştirilmiş(kes biç birleştir vs) videoyla aylık 1000 dolar bile kazanabilirsin..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri