neyse.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Google yanlış kartı oynadı sahte flg atan şeref yoksunları için önlem almalıydı.gerçi onların arkasından edilen küfürlerle çin setti noktayla virgül gibi kalır.
Samimi olmadığınız insanlar ile kurduğunuz iletişim de hitap şeklinize dikkat edin arkadaşlar. Tanımadığınız kişilere 'Delikanlı' vs laflar ile seslenmek doğru değildir.
herkesin uslubuna dikkat etmesi gerek tabi.
spam değil manuel kaliteli video yüklerim 3 yıldır tek hesap ile ev parası kazandım emek yoksa para yok dostum
Moderatör gelmiş lafı kesmiş. Israrla tartışma çıkarmaya çalışmayın beyfendi.
spam değil manuel kaliteli video yüklerim 3 yıldır tek hesap ile ev parası kazandım emek yoksa para yok dostum
sahte flg atanlar milletin emeği üzerinde yaşayan asalak sürüsü ama yeni dönem de onlara yer yok kazanamayınca ona buna flg atmakla niye uğraşsınlar ? önemli bir bölümü bırakacaktır, bırakıyordur....
kesinlikle bende eminim çoluk çocuk olmadığından. ama maalesef çocuk zekasına sahip oldukları için yapıyorlar. bu yüzden çoluk çocuk diyoruzSen öyle zannet o flagı atanların çoluk çocuk olduklarını mı zannediyosun? Bu flag işinin arkasında profesyonel çalışan insanlar olduğundan adım gibi eminim.
partnerler böyle devam ederse, adsenseler banlanmaya devam ederse spam hala devam mı etmiş oluyor? daha yeni başlıyoruz diyen arkadaşlar neyin kafasında?
Screenshot by Lightshot ben yeni başliyorum dur bi bismillah![]()
tekrar yazmaya gerek kalmadıson yoruma kadar okuyup sonra yorum yapayım dedim ama zaten yazmak istediklerimi yazmışsın. Yüzlerce spam adsensesi banlandı. milyonlarca dollarlar quizde kaldı partnerler artk kafasına göre iş yapıyor kapananı zaten vermiyor bu durumda halen spam bitmedi yeni başladı ne demek? Ben yeni adsense açtım eskiden kanal gitti mi diye kontrol ediyordum şimdi adsenseye F5 yapıyoruz. ve daha 2 ay sonra pini gelirse pinli adsense olacak oda banlanmazsa tabi. 2.5 ay sonra banlandığında 3 aylık emek herşey boşa gitmiş olacak. bu bitmemiş haliyse bitmiş hali nasıl acaba?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.