Gerçiği Açıklama Zamanı Artık Enbiya Network

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Orta seviyede ingilizcesi olan herkes anlayabilir skype görüşmelerinin ne anlama geldiğini.Öküz altında buzağı aramaya gerek yok.Adam kapanan kanalları VOU ödüyor ama fazla kafana takma diyor.Ödemeyecek demiyor. @zekikaynak hocam seni takip ediyorum uzun zamandır.Elinden gelse Spam forumunda nerdeyse spammerlara küfretceksin.Müslüman mahallesinde salgangoz satıyorsun.Başkalarına yüzünü dönmeyi bırak da kendi işine bak ' Özgünümsü ' network'ünle ilgilen biraz.

Hocam olay spam özgün olayı değil burada.. Ne ile ilgileneceğini de lütfedin ben seçeyim..

Hocam olay spam özgün olayı değil burada.. Ne ile ilgileneceğini de lütfedin ben seçeyim..
Forumda VOU kime hub'lık falan verse ilk konu açan sen oluyorsun ben bundan bahsediyorum.yoksa benim HİÇ umrumda dEĞİL senin "Özgünümsü" network'ün.Olay da tam olarak spam ve özgün olayı adamlar seni kandırmış , Spam kanal almayız diye sen bunu dedikten sonra 2 tane network çıktı aynı partnerde SPAM KANAL ALIMI YAPAN ne iş? :)

insan oğlu önyargılıdır hocam. kusurum olduysa k.b

Olur mu hocam. Şu an şoke olmuş durumdayım. Sanki ********mişim gibi davranılıyor. Hem de kendi ellerimle koyduğum kontratlarla. Hem de adam Skype'ta ÖDÜYORUZ demesine rağmen beni nerelere itiyor olacak iş değil.

Bütün spamcılara laf sokan, hakaret eden, dalgayla karış "özgün olsanıza" diye akıl veren bir zavallı bu adam. Hemen her başlıkta.

Ben Trexton ile görüşeceğim. Gerçi burada da gocunacağım hiçbir şey yok ama o ekran görüntülerini koyacağım ve sizi de Skype'tan eklemesi için, sizinle görüşmesi için yalvaracağım. Yapamazsam beni 48 saat içinde banlayın @era

ya bırakın boşverin. quiz dünyayı dolandırmış. bu adam da bi 10 15 bin dolar dolandırsa çok mu yani :D uğraşmayın adamla

ya bırakın boşverin. quiz dünyayı dolandırmış. bu adam da bi 10 15 bin dolar dolandırsa çok mu yani :D uğraşmayın adamla

Hocam latife ediyorsunuz ama inanın en ufak hak yemeyi ALLAH bana nasip etmesin. Burada büyük, çirkin bir karalama ile karşı karşıyayım. Hem de arkadaş hiçbir iddia bile dile getirmeden yapıyor bunu.

Ben bilmez miydim haydi herkes başvursun demeyi? Bilirdim elbet. Ama yapmadım. Çok ince eledim, sık dokudum.

konu kilit önce incelensin hemen çamur atmayın millete

Forumda VOU kime hub'lık falan verse ilk konu açan sen oluyorsun ben bundan bahsediyorum.yoksa benim HİÇ umrumda dEĞİL senin "Özgünümsü" network'ün.Olay da tam olarak spam ve özgün olayı adamlar seni kandırmış , Spam kanal almayız diye sen bunu dedikten sonra 2 tane network çıktı aynı partnerde SPAM KANAL ALIMI YAPAN ne iş? :)

Spam özgün meselesine çekmeyin lütfen ısrarla olayı ben VOU ile çalışıyorum ve başka birinin bu MCN ile çalışması doğal olarak hoşuma gitmiyor bunda zaten inkar edecek birşey yok hocam açık açık söylüyorum.. Hiçbir network sahibinin bu gibi bir durum hoşuna gitmez..

Olay çok basit arkadaş hub olmadığı halde ben hub networküm diyordu bende olmadığını söyledim bu..

konu kilit önce incelensin hemen çamur atmayın millete

Ben de aynı fikirdeyim. Burada arkadaş bir iddia bile dile getirmeden işime çamur atıyor.

Adminler incelesin. Gerek olduğunu da düşünmüyorum ama illa açıklama istenirse ben bu açıklamayı yerine getiremezsem (daha önce söylediğim tüm sözler derlenip) ben banlanmak istiyorum. Süresiz ban talep ederim bu durumda hakkımda. [MENTION=11620]era[/MENTION]

ödemeyi VOU yapacak, [MENTION=45358]Enbiya[/MENTION] cebinden ödemeyecek, eğer VOU'ya güveniyorsanız kanallarınızı bağlarsınız, güvenmiyorsanız bağlamazsınız, [MENTION=45358]Enbiya[/MENTION] aracılığıyla paramızı almayacaz sonuçta, sadece onun aracılığıyla kanal sokacaz gereksiz bir tartışma olmuş, sonuç itibariyle herkes VOU'nun yapacaklarını tartışmalı HUB rec bizim için sadece aracı..

Türkün türkten başka dostu ve düşmanı yoktur
Ne güzel örneksiniz siz bu söze..

[MENTION=45358]Enbiya[/MENTION] yakında kimin yalan söylediği piyasaya çıkar.

Birde hocam konuyla alakasız ama nicki neden Enbiya koydunuz.

Bir kişi bu kadar kolay mı çizilir? Ben kendimi örnek vermiyorum. Forumun en güveilir kişisi kimse onun hakkında bu konu açılsa yine aynı yorumlar döneceğine eminim. Bırakın zaman herşeyi göstersin. Nedir bu tavırlar ya. Mesala ben kendime adıma konuşayım. Yaptım böyle bir girişim mcn ödemese ben kendim öderdim ve gururumla kapatır siteyi giderdim. Kimin ne olduğunu bilemeyiz. Bunu bize ya kazık gösterir yada göstermez.

ne zaman bu forumda mcn lerin alt bayilikleri artsa hub sun rec sin kavgaları çıkmıştır...genelde de hepsi yetkisi olmayan açıklamalarla kendilerini ve bizi kandırmış ve olan yayıncılara olmuştur...bu tartışmalar bu forumda bitmez...

bu arada Trexton senle ilgili bilgiyi başkasına veriyorsa zaten sağlam bir ayak değildir o.

Skype konuşmalarını bir arkadaşa tercüme ettirip gereken yapılacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri