Gereken Cevap Böyle Verildi

Kürt, Türk, Ermeni hepsi kardeşimiz. Yahudi soykırımını Ermenilerin acılarına benzetmemek gerek farklı olaylar. Ne mutlu insanım diyene!!!

burdan toplu yazıyımda tek tek alıntılamaya urasmıyım banlasınlar zerre umrumda değil benim 500 tane gardaşım şehit olmuş

ülkede çerkezi var lazı var bitane isyan edeni gördünüzmü

çingene dersiniz aşşa görürsünüz hangisinin bi defa baş kaldırdığını gördünüz

bu ülkenin milliyetçiliğe ihtiyacı var sirkelenin ve kendinize gelin

burdan toplu yazıyımda tek tek alıntılamaya urasmıyım banlasınlar zerre umrumda değil benim 500 tane gardaşım şehit olmuş

ülkede çerkezi var lazı var bitane isyan edeni gördünüzmü

çingene dersiniz aşşa görürsünüz hangisinin bi defa baş kaldırdığını gördünüz

bu ülkenin milliyetçiliğe ihtiyacı var sirkelenin ve kendinize gelin

Senin ki ırkçılık başka bişey değil. Bırak bu işleri

Bunu izleyip gururlanmayan Türk yoktur heralde :)

---------- Spam Engelliyici 23:01 ---------- Önceki Mesaj 22:58 ----------

Ek olarak polisin tarafsız tutumu çok hoşuma gitti.

Yaşadığım yerden binlerce KM uzakta yapılmış olsa da beni fazlası ile gururlandırmaya yetti...

Güzel düşünülüp kurgulanmış, gayet başarılı...

Bu Ermeni problemi yeni çıkan bir sorun değil, yıllardır var ve inanın bir 50 yıl daha olacak her sene ısıtılıp ısıtılıp gündeme getiriliyor...

Umursamamak gerek artık duymazdan gelmek gerek...

Helal olsun, süper ötesi.

Ayrıca karşı tarafa baktım da, çok zavallılar ya. Keşke hakikati bilselerdi ama cehenneme gidecek %99u. Bu tip garanti kafirlere bakınca üzülüyorum. En fazla 50 yıl daha yaşayın sonra kime küfredeceksiniz bakalım.

Son düzenleme:
Videoyu izleyince çok duygulandım. Allahüekber. Ne Mutlu Türküm Diyene. İyi ki Türküm.
Bizleri yoktan var eden, Bizleri yedirip içiren, Bizleri islamla müşerref kılan Rabbime bir kez daha sonsuz hamd-ü senalar olsun.

içim kıpır kıpır etti videoyu izleyince helal olsun , nası gururum kabardı ya

Bir kac facebook sayfasina mesaj attım Videoyu yayınlamaları için . Biri yayınladı ama youtube linkini değil facebooka yüklemiş :mad:

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri