Gereksiz Sansür ve Daha Fazlası

• Kullanıcı Vergo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Vergo

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.youtube.com
Son düzenleme:
çok güzel olmuş devam :D

edit: sondaki videoya baya güldüm :d 20 santim :d

Hepsi birbirinden güzel bu tür educatedearlara çok gülüyorum :D 20 santim eto bitmişe rakip olur gerçekten :) Sabah sabah iyi güldüm hocam ellerine sağlık kesinlikle devamını getir

Harika, kesinlike çok iyi olmuş.Educatedear'i anımsattı.

Devam et çok beğendim, tutar bu kanal.

Patlar bu kanal patlar :D :D Güldürdün ya sabah sabah :D Ellerine sağlık çok güzel olmuş

kurtlar vadisini izledim de harbiden çok sağlam iş çıkarmışsın tebrikler. yılmadan devam edersen patlayacaktır mutlaka, haricen facebook üzerinden popüler sayfalara videoların linklerini atıp kanalını tanıt mutlaka kontrol eder onlar mesajları. videolara kanalının url sini göm yarı şeffaf bi biçimde.

Güzel yorumalrınız için teşekkürler arkadaşlar:) Yanlız şöyle bir durum var ki bu sansürleme yada viedeolarla oynama işini birkaç ay yaptıktan sonra büyük ihtimalle kendimi tekrarlamaya başlıycam. Aklınıza gelen değişik birşey varsa fikirlerinize açığım. educatedear yılda 1 kez falan çıkarıyo bu tip sansürleme işini. ben 10 günde bir çıkarmaya çalıştığım için şimdiden iyi malzeme bulmakta zorlanmaya başladım.

kurtlar vadisini izledim de harbiden çok sağlam iş çıkarmışsın tebrikler. yılmadan devam edersen patlayacaktır mutlaka, haricen facebook üzerinden popüler sayfalara videoların linklerini atıp kanalını tanıt mutlaka kontrol eder onlar mesajları. videolara kanalının url sini göm yarı şeffaf bi biçimde.

aynen hocam. cezmikalorifer, mynet vs gibi yerlerde paylaşılıyor videolar ama benim kanala uğrayan olmuyo:) dediğin gibi videoların sağ yada sol üst köşesine kanalın linkini yazıcam, sağolasın.

kaliteli olmuş özellikle kurtlar vadisi sonunu hiç beklemiyordum :D

Hocam hepsi mükemmel ellerinize sağlık güldüm özellikle kurtlar vadisine.

çok güzel olmuş hocam ellerine sağlık çok beğendim. Eğer videolarını facebook dan tüm arkadaşlarına paylaşmalarını istersen eminim ki bütün videoların patlar

Kahkaha attım ya helal olsun çok güzel :D

-Aynı kadını mı s*mişler abi?
-Yok Erhan,olmayacak kadını s*mişler :D

Çok başarılı olmuş.Finali zaten muhteşem :)

Hocam merhaba,

Kanalinizin tanitim, fikir uretme ve icerik koruma hizmeti konusunda sizinle gorusebilir miyiz?
Skype adresinizi ve/veya telefon numaranizi ozel mesaj ile gonderirseniz sevinirim.

Tesekkurler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri