Gezipark Moonwalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lanet olsun...ağaç yüüznden milyon dolarlar kaybettirdiler türkiyeye...borsada..............Faiz aldı başını gitti.... destekleyen tüm insanları kınıyorum....güzel memleketimin okumuş cahilleri

Hani derlerya çıkarlar tv'ye tüyü bitmemiş yetimin hakkı.....şimdi kim verecek bunu hesabi kahretsin böyle insanları.....

Böyle bir konu açarsan ne olursa olsun altında bir çatışma çıkıcak bak ilk mesajdan catısmanın tohumları atılmıs zor tutuyorum yazmamak icin :)

lanet olsun...ağaç yüüznden milyon dolarlar kaybettirdiler türkiyeye...borsada..............Faiz aldı başını gitti.... destekleyen tüm insanları kınıyorum....güzel memleketimin okumuş cahilleri

Hani derlerya çıkarlar tv'ye tüyü bitmemiş yetimin hakkı.....şimdi kim verecek bunu hesabi kahretsin böyle insanları.....

Gezipark hakkında lütfen yorumlar yapılmasın.

Denmiş görmedinizmi ??

cahil olan çatışmak için yer arar zaten...bellı yaşında ufak türkiyede neler yaşandı geçmişde bilmedigin için...

cahil olan çatışmak için yer arar zaten...bellı yaşında ufak türkiyede neler yaşandı geçmişde bilmedigin için...

bence forumda bu tür konuların açılması yasaklanmalı

Arkadaslar dun ve bugun forumda yeterince bu konu hakkinda mesajlar yazildi,konular acildi.Cogumuz yazabildiklerimizi dusuncelerimizi paylastik.

Bundan sonra Bu olaylar ile ilgili uzakdan yakindan hic bir mesaj ve konuyu forumda acmamanizi rica ediyorum sizlerden.

Lutfen bu konuya dikkat edelim.Herkes acilmis konularda fikirlerini dusuncelerini belirtti,artik siyaseti bir kenara birakip isimize gucumuze gercek odaklandigimiz noktaya donelim.Kimse bosu bosuan banlanmis yada uzaklastirma almis olmaz durduk yere.Hemde kimsenin kalbi kirilmaz 3-5 mesaj ile.

Saygilarimla.
......

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri