Girmesi zor ama kaliteli partnerler

Gizza'nın bence iletişim yönü çok zayıf. Arkadaşımın özgün kanalını sokmak için başvurduk, pm ile iletişime geçtik cevap yok. İlgi sıfır.

Hocam gun icinde bircok pm aliyorum, eger donulmediyse tekrar bana yazabilirsiniz. Gizza'nin basvuru sayfasi var, oradan da ulasabilirsiniz bizlere. Suana kadar binlerce kisiye nasil cevap verdiysek size de cevap verilir..

[MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocam Gizza'nın iletişiminden memnun değiller bir el at bu işe :D

Hocam herkesi memnun etmek zor. Bizler de insaniz. Tek iletisim yolu forumdaki pm degil ama gel gor ki herkes isine gelen en kolay yolu cozum olarak gordugu icin, malesef birsey diyemiyorum :)

Hocam gun icinde bircok pm aliyorum, eger donulmediyse tekrar bana yazabilirsiniz. Gizza'nin basvuru sayfasi var, oradan da ulasabilirsiniz bizlere. Suana kadar binlerce kisiye nasil cevap verdiysek size de cevap verilir..

Hocam herkesi memnun etmek zor. Bizler de insaniz. Tek iletisim yolu forumdaki pm degil ama gel gor ki herkes isine gelen en kolay yolu cozum olarak gordugu icin, malesef birsey diyemiyorum :)

Hocam forumdan 2 kere pm attım bilgi almak için, arkadaş ayrıca başvurdu da. Ne bana ne de arkadaşa bir dönüş yapılmamış. Tabiki insanlıktan anlıyoruz lafımız yok ancak bu biraz ihmal sanki.

Hocam forumdan 2 kere pm attım bilgi almak için, arkadaş ayrıca başvurdu da. Ne bana ne de arkadaşa bir dönüş yapılmamış. Tabiki insanlıktan anlıyoruz lafımız yok ancak bu biraz ihmal sanki.

Hocam eger basvuru yapildiysa mutlaka geri donus yapilmistir. Bazen gonderdigimiz mailler spam klasorune dusuyor verilen e-postalarda. Gormemis olabilir mi arkadasiniz? Tekrar pm atip bana kanal linkinizi gondereblir misiniz?

Bende forumdan pm attım yetmedi skype dan iletişime geçtim. Ve en sonunda girdim Gizza ya sağolsun [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] hocamız.

Hocam eger basvuru yapildiysa mutlaka geri donus yapilmistir. Bazen gonderdigimiz mailler spam klasorune dusuyor verilen e-postalarda. Gormemis olabilir mi arkadasiniz? Tekrar pm atip bana kanal linkinizi gondereblir misiniz?

Tekrar başvurması için arkadaşa iletiyorum hocam.

Edit: [MENTION=10046]iwocan[/MENTION] pm ile kanalı yolladım hocam.

Son düzenleme:
Gizza'yı öneririm İbrahim ince eleyip sık dokuyor. Yani bizim forumdaki bir üyenin partner şirketi diye önermiyorum kaliteli yapıyor ve iyi birisi.

İkinci olarakta Full Screen öneririm. Adamlar destekte çok sağlamlar ama sorun yaşadığın zaman nasıl bir kimliğe bürünürler orasını bilmiyorum. Çünkü bazı partnerler ilk zamanlar cicidir sorun yaşadığın zaman gerçek yüzleri ortaya çıkıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri