Girsem mi Girmesem mi?

• Kullanıcı kpss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

kpss

Kayıtlı Üye
Selam arkadaşlar,

Youtube işine girsem mi girmesem mi kararsız kaldım. Aşağıya özelliklerimi ve isteklerimi yazıyorum bana bir fikir verin.

1. Adsense'den aylık 900-1200 $ arası gelirim var (sitelerden).
  2. 1 Adet Windows server 2008 dedicated'ım var boş boş duruyor. Özellikleri iyi ve sınırsız bw.
  3. Youtube'u bağlamayı düşündüğüm hesap aylık 150-200$ ads. geliri olan bir hesap.
  4. Seo, deneyim, akıl mevcut.
  5. Youtube'dan aylık ~1000 $ kazanılıyor mu yoksa 100-200 $ mı gidiyorsunuz?

Elbette emek ve sabır gerekir. Ancak ortalama bir çaba ve 2-3 aylık süreçte 1000$ aylık gibi bir rakamı tutturmak mümkün oluyor mu? Yoksa sitelerden klasik reklam yayıncılığına devam edip bu işe bulaşmayayım mı?

kpss girsem mi girmesem mi okudum daldım konuya :D
nikin ile sorun güzel uyum saglamış
soruna gelirsek

1. ekstra gelir elder edersin.
2.işine çok yarıyabilir
3.güzel hesapmış :D
4.bu işte başarılı olursun
5.çalışana göre degişiyor +1000 -1000

seoyla ilgili biriysen youtube basarın bence kacınılmaz olur hocam 1-2 ay dene bence kend,ini youtube dede biraz olsun gelistirebilecek ıolursan fazlasını bile kazanabilirsin ...

ekstra gelir dediğimiz ne oluyor mesela Selçuk? Bu forumun ortalama youtube kazancı nedir fikrin var mı?

Ortalama gelir sorusunu şunun için soruyorum:

Birkaç arkadaşın kanallarını inceledim. Örneğin bir arkadaş 3 ay önce video yüklemiş. 21 görüntülenme almış. Keza diğerleri de öyle. Video işi uzun zaman isteyen iş. İzlenecek, kesilip biçilecek, yüklenecek... emek/maliyet hesabı kafamı karıştırdı.

Denemekle birşey kaybetmezsin bu kesin sadece zaman kaybı olabilir.Ancak kendimden örnek vereyim.Son 3 aydır bu işe uğraşıyorum.Aylık kazanç ort.900-1000 $ ( nazar değmesin lütfen :) ) Toplam 12 kanalım var.Bu zamana kadar 1 kanalım kapandı. Yine bazı kanallarımda 1 ya da 2 ihtar var.Bu süreç zarfında 2-3 video patlama yaptı.Belki 10 gündür tek video yüklemedim ama günlük net 30-40 $ geliyor, fazlasında da gözüm yok zaten.Çünkü ek gelir amaçlı uğraşıyorum.Bu işte şansın da çok önemli olduğunu düşünüyorum.Daha doğrusu şans demeyelim de nasip diyelim ona.Çünkü işin püf noktalarını bilmek kadar nasip de önemli bence. Uzun lafın kısası madem adsense gelirin var dolayısıyla yabancılık çekmezsin herhalde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri