Gitar Hediye geldi Klasik Gitar Çalmam Lazım

SoLoLee

Yasaklanmış
Sevgili arkadaşlar :)

Gitar hediye geldi bana Klasik gitar :)

Ancak çalmayı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

Hiçbir bilgim yok 0 dan :(
Kursa gidecek zamanımda yok evde öğrenebilmem lazım

Youtubede dersler var ama Notaları bilmiyorum çok karışık oldu bu iş :)

:( :(
Yani bu burada ogrenilecek sey mi? Ya kursa gideceksin ya ders alacaksin bu kadar basit.

elini bi aşa bi yukarı salla tamamdır.. kendini müziğin ritmine bırak :D

Yt dışında her konu açılır oldu.

1 adet gitar çalma tarifi veriyorum önce gitar satılan bi yere gidiyorusnuz sonra satıcıya selam vererek gitarlara bakmaya başlıyorsunuz sonra bakar gibi yaparken elinize alıyorsunuz ve ordan koşarak uzaklaşıyorsunuz tebrikler gitarı çalmış oldunuz. :( kusura bakmayın

Öyle ele alıp dokunmakla olmuyor bu iş maalesef. Kendinde yapacağın şeyleri biliyorsun. Ben sana illa kurs al demiycem evde kendin videoları seyrederek çalabilirsin derim. İngilizce biliyorsan bu dilde ganiyle video var. ;)

İddiaa dan bi ara 1k ya yakın para tutturmuştum. Bir hevesle bende gidip almıştım. Bir hafta filan yt deki derslerden izleyerek çalmaya çalıştım, beceremeyince bıraktım. Şimdi bir senedir açmadım kılıfında duruyor öyle :)

Sevgili üye :)

Burada öğrenemezsin burada ytparada

Ancak bir kursa gitmen gerek bir kursa

0 bilgin olmasının bir önemi yok

Kursta öğretirler herşeyi sanada uygunsa

Ingılızce bırsuru anlatım var ınternette onlardan da bakabılırsın

Sevgili arkadaşlar :)

Gitar hediye geldi bana Klasik gitar :)

Ancak çalmayı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz

Hiçbir bilgim yok 0 dan :(
Kursa gidecek zamanımda yok evde öğrenebilmem lazım

Youtubede dersler var ama Notaları bilmiyorum çok karışık oldu bu iş :)

Herşey kulakta biter. müzik kulağın varsa kolay öğrenirsin ben hiç nota bilmeden org çalmayı öğrendim. Amatör olarakta kısa ve uzun sap bağlamada çalarım. hiç nota bilgim yok ama kulağım sağlamdır. :)

kardeş ben 2 yıl önce aldım gitarı, kursa gittim saçma sapan şeylere bi ton para verdim. adam 1 akor basmayı öğretiyor ders boyu kukla gibi aynı akoru çalışıp duruyosun. yani bence kurs mantıksız.. internete bakarsan zaten başlangıçta öğrenmen gereken akorları bulabilirsen.. ben kursa 1 ay gidip bıraktım. sonra evde kendim üzerine koyarak bugünlere geldim, şimdi çok iyi olmasamda kendi çapımda yapıyorum bi şeyler :)

ha ama şöyle bi şey var.. ben notalarıyla layıkıyla her şeyiyle öğrenmek istiyorum diyorsan mevzu ayrı. o zaman bi gitar kursuna değil, müzik dersi eğitimide veren bi yere gitmen lazım.
zaten gittiğin kursun kalitesinide buradan anlayabilirsin. adam sana direk tıngırı mıngırı gitarı eline verip bak şu akor bu, buna şöyle basıcan diyip öğretmeye çalışıyorsa uzak dur oradan :)
ama temelden notalardan başlayarak öğreten bi yer varsa, orayıda bırakma derim. gerçi böyle bi kursu zor bulursun, çünkü çoğu kurs böyle bi şeye zor ve uğraştırıcı olduğu için kalkışmıyor.

Öner yavuzun gitar eğitim seti vardı indirme sitelerinde dolanıp duruyordu bi ara baya eski bir eğitim seti ama öner yavuz gibi bir üstat ın elinden çıkma olduğu için başarmama şansın yok o seti bul bi yerden indir içersinde 80 saate yakın eğitim var. Bulamazsan upload eder müsait bi zamanda sana yollarım. Gitarı o set ile kursa gitmeden öğrenebilirsin iddia ediyorum hemde en iyi şekilde.

Öner yavuzun gitar eğitim seti vardı indirme sitelerinde dolanıp duruyordu bi ara baya eski bir eğitim seti ama öner yavuz gibi bir üstat ın elinden çıkma olduğu için başarmama şansın yok o seti bul bi yerden indir içersinde 80 saate yakın eğitim var. Bulamazsan upload eder müsait bi zamanda sana yollarım. Gitarı o set ile kursa gitmeden öğrenebilirsin iddia ediyorum hemde en iyi şekilde.

kardes benide bi kenara not et, seti banada gönderebilirsen sevinirim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri