Gitti Canim Dolarcıklar... :)

xxTuRKuaZxx

Kayıtlı Üye
Daha Önceleri Kanal Yapıp Adsenseye Bağlamayı Unutan Arkadaşlara İçimden Söylenirdim. İnsan Yapacağı işi Hele de Ekmek Kapısıysa Unutur mu Diye? :) Bir gün Benim Başıma Geleceğini Hiç Aklıma Gelmezdi. Tutacağına İnanmadığım ama Yine de Başlamışken Bitireyim Mantığıyla Oluşturduğum Kanalı Adsenseye Bağlayıp Çıktığımı Zannediyordum. Aradan Geçen 10-15 Günlük Zaman Dilimi İçerisinde Kanal Coştu ve Yüksek İzlenimler Almaya Başladı. Bende Adseneye Girip Kontrol Etme İhtiyacı Duymadım. Az Önce Bağlı Olduğunu Düşündüğüm Adsenseye Yeni Kanal Bağlamak için Giriş Yaptığımda Baktım ki Veriler Sıfır. Kanala Giriş Yaptım ki Ne Göreyim :) Kanalı Adsense ile İlişkilendirmemişim. Neyse Sağlık Olsun... 400 K İzlenim Boşa Gitti :) Siz Siz Olun İşinizi Sıkı Takip Edin. Ben ve Benim Gibi Bu Duruma Düşenlerden Olmayın... :)

Geçmiş olsun hocam sağlık olsun :D Tecrübe edinmişsiniz en azından :) Bizde dikkatli olalım...

Valla hocam üşenmeden bütün kelimeleri büyük harfle yazmışsın sende bu azim bu irade bu sabır varken sen tuttuğunu koparırsın giden dolarlar olsun euro oalrak geri gelirler

Geçmiş olsun hocam benimde buna benzer başıma gelmişti..Kanala 2 video attım bıraktım para kazanmaları bile açmadım 1 hafta sonra 100k izlendiğini gördüm zararın başından döndüm :)

hocam reklamları da açık değilmiydi videoların ?
adsenseye bağlı olmasada, eğer reklamlar açıksa adsenseye bağlayınca yansımaz mı ?

Sağlık Olsun Diyelim :) Eskiden Olaydı Youtubeden Alırdık O Parayı... :)

---------- Spam Engelliyici 01:49 ---------- Önceki Mesaj 01:48 ----------

hocam reklamları da açık değilmiydi videoların ?
adsenseye bağlı olmasada, eğer reklamlar açıksa adsenseye bağlayınca yansımaz mı ?

Reklamları Açıktı. Eskiden Evet Toplu Bir Şekilde Yansıyordu ama Şuanda Youtube Ödemiyor...

17 Milyon izlenimi olan kategorisi çizgi film olan 45K abonesi olmuş bir kanalımı buldum 1 sene olmuş Adsense bağlamamışım :D

Valla hocam üşenmeden bütün kelimeleri büyük harfle yazmışsın sende bu azim bu irade bu sabır varken sen tuttuğunu koparırsın giden dolarlar olsun euro oalrak geri gelirler

Yazdıklarımı Word'e Yapıştırıyorum Sonra Otomatik Baş Harflerini Büyük Yapıyorum... :))) Şaka Tabiki Eskiden Gelen Alışkanlık :)

Sağlık Olsun Diyelim :) Eskiden Olaydı Youtubeden Alırdık O Parayı... :)

---------- Spam Engelliyici 01:49 ---------- Önceki Mesaj 01:48 ----------

Reklamları Açıktı. Eskiden Evet Toplu Bir Şekilde Yansıyordu ama Şuanda Youtube Ödemiyor...

alçak youtube :)

17 Milyon izlenimi olan kategorisi çizgi film olan 45K abonesi olmuş bir kanalımı buldum 1 sene olmuş Adsense bağlamamışım :D

hocam şu yazıyı okuyunca, tam göğsümün ortasına bi öküz oturdu sanki.. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri