Gittigidiyor Lisanlı Oyun Almak ?

Hayalet301

Kayıtlı Üye
Gittigidiyor Lisanslı Oyun Almak ?

Microsoft store oyun fıyatı

LvRyzV.png

Gittigidiyor oyun fiyatı

QPzaOg.png

r0N3zP.png

Satın aldığımda problem olur mu?

Son düzenleme:
Hocam yabancı sitelere bakmani tavsiye ederim 30tlye satan vardi

crakli yoksa orjinal lisanlımı? nasıl bir durum link pm atarmısın

---------- Spam Engelliyici 22:10 ---------- Önceki Mesaj 22:08 ----------

aynen bende geçen gün gördüm tuhaf birşey

windows10 ofis 2019 pttden tek pc kayıt geçerli çok uygun fiyata aldım problem olmadı.

Bence riske girme :)

Olayı çözmek lazım :)

Olayı çözmek lazım :)

Ben bir kere windows 10 keyi satın aldım benzeri sitelerden. Keyi kaybettim bir sorun yaşadım geri telafisi olmuyor 400 liralık bir oyunu hiç kimse o kadar küçük rakamlara satmaz. Satılması garibime gidiyor denemek istersen deneyimini paylaş faydalanırız.

Ama almak isterseniz sizlere 8 9bin lira harcadığım bir site atayım güven konusunda sıkıntı yaşamazsınız kesinlikle

Forza Horizon 4

Ben bir kere windows 10 keyi satın aldım benzeri sitelerden. Keyi kaybettim bir sorun yaşadım geri telafisi olmuyor 400 liralık bir oyunu hiç kimse o kadar küçük rakamlara satmaz. Satılması garibime gidiyor denemek istersen deneyimini paylaş faydalanırız.

Ama almak isterseniz sizlere 8 9bin lira harcadığım bir site atayım güven konusunda sıkıntı yaşamazsınız kesinlikle

Forza Horizon 4

keyleri hotmail hesapta arşive aldım. Deftere kaydederim. Forza Horizon 4 Standard Edition paketi var. Forza Horizon 4 Ultimate Edition versiyon aramaktayım

malum rus sitesinden alıp satıyorlardır, o kadar indirim olurmu hiç, akıl var mantık var.

Hesap hakkında sorduğumda bu cevabı verdi.

YdEN8z.png

hocam kimse gelip müşterisine hangi siteden kaç paraya aldığını veya çalışma şeklini söylemez. instagramda da var bu tarz bir sürü sayfa çok ucuza satıyorlar niye plati.ru dan alıp satıyorlar :)

hocam kimse gelip müşterisine hangi siteden kaç paraya aldığını veya çalışma şeklini söylemez. instagramda da var bu tarz bir sürü sayfa çok ucuza satıyorlar niye plati.ru dan alıp satıyorlar :)

konuya uzak olduğum için bilemiyorum , neler dönüyormuş. Teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri