Giyim Satış Konusu İçin Önerileriniz

youtube tshirt yapmakta problem yok ben size basayım 1000 tane :D parasını verdikten sonra

hocam ben daha çok gündelik hayatta giyebileceğimiz türden ürünler satacağım örnek ürünlerin gösellerini koydum zaten :)

var olan satılmaz trde sen yoktan var etmen lazımki birileri alsın : ) şu ürünler hep var ayakkabı yerine özel baskı satabilirsin.

bende her ay aliexpress den falan bin liralık takı getirteyim diyorum.parça parça gelir.sonra da 5-10bin liralık mal olduğunda hanıma bir dükkan açarım diyorum ama bu ülkede vergili iş midemi bulandırıyor..bir keresinde bir dükkan açmıştık 4-5 ayda kepengi kapattık.kazandığımızdan fazla vergi borcu çıkıyor :Dstopajı falan yapılacak iş değil.

Konuyu tam okumadım dışardayım eğer bayan giyim satışıda yapacaksanız geçen aylarda bi arkadaşım mağazasını kapattı
antepte. elinde hala kıyafet var newparks ve misspoemin uygun fiyata anlaşabilirsiniz

Son düzenleme:
bende her ay aliexpress den falan bin liralık takı getirteyim diyorum.parça parça gelir.sonra da 5-10bin liralık mal olduğunda hanıma bir dükkan açarım diyorum ama bu ülkede vergili iş midemi bulandırıyor..bir keresinde bir dükkan açmıştık 4-5 ayda kepengi kapattık.kazandığımızdan fazla vergi borcu çıkıyor :Dstopajı falan yapılacak iş değil.

evet hocam şu işteki tek sıkıntım o vergi durumuydu zaten onuda saolsun hallettik bi arkadaşımız benim adıma fatura kesecek bende masrafı neyse ödeyeceğim

Konuyu tam okumadım dışardayım eğer bayan giyim satışıda yapacaksanız geçen aylarda bi arkadaşım mağazasını kapattı
antepte. elinde hala kıyafet var newparks ve misspoemin uygun fiyata anlaşabilirsiniz

önerin için teşekkr ederim hocam bayan olarak sadece ayakkabı satmayı düşünüyorum

Hocam her ay para aldığımda hep kıyafet almaya giderim , mesela konuda gömlekler çok güzelmiş ama ben mesela internetten kıyafet almam neden derseniz üstümde denemeden alasım gelmiyor yani internetten alsam büyük gelse küçük gelse hep sorun olur.Ama satış yapabilirsiniz iyi reklam yaparsanız ve kaliteli ürünlerle bu işe girerseniz kesinlikle web sitesi açın derim.

Hocam her ay para aldığımda hep kıyafet almaya giderim , mesela konuda gömlekler çok güzelmiş ama ben mesela internetten kıyafet almam neden derseniz üstümde denemeden alasım gelmiyor yani internetten alsam büyük gelse küçük gelse hep sorun olur.Ama satış yapabilirsiniz iyi reklam yaparsanız ve kaliteli ürünlerle bu işe girerseniz kesinlikle web sitesi açın derim.
Hocam gelmeyen Ürünlerde değişimde yapacağım emin olun yani hoşunuza gidecektir :) şimdilik bu şekilde bi başlıyayım inş o dedğiniz gibide yapacağım :) önerileriniz için teşekkür ederim

çin sitelerinde çok güzel ceketler görüyorum buralarda hiç yok hocam dealextreme aliexpress armaninin falan çakmaları var ama çok kaliteli gözüküyor eğer yapabilirsen etiketlerini değiştirp kendi markanı çıkar :D (armani adidas vs. çakma ama 1-1 geliyor kyafetler)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri