Giyim sitem hakkında sizin önerileriniz?

F
  • Kullanıcı fth
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar
Yaza doğru girmeyi düşündüğüm bir alandı. Benim de merak ettiklerim var konuyu takip edeyim. Facebook reklamları işe yaramadı mı? Saçma sapan japon stili diye satılan şeylere çok yorum görüyordum nereden alırız ederiz diye.

Yaza doğru girmeyi düşündüğüm bir alandı. Benim de merak ettiklerim var konuyu takip edeyim. Facebook reklamları işe yaramadı mı? Saçma sapan japon stili diye satılan şeylere çok yorum görüyordum nereden alırız ederiz diye.

Şahsen söylüyorum girme bu sektöre. Başka dene kardeşim. Çok zor. Yok iade yok olmadı üzerime olmadı yok bilmem ne.. Ben girdim eyvallah ilerletmeyide düşünüyorum ama keşke geri dönüşü olmayan ve çok satılan rakipsiz bir sektöre girsem diyorum şuan..Çok daha iyi düşün.. Tecrübem günde 1-2 satmama rağmen böyle. :)

Komisyon oranları biraz fazla diyorlar hocam ama hesabını kitabını yapıp n11 ve gg üzerinden deneyebilirsin birde.

Dostum N11 mağaza açmak için neler istiyor bir bilesen... Denedim açamadım firma olmama rağmen.. :) Gittigidiyor hiç denemedim.. Buda güzel fikir saol kardeşim. ;)

Dostum N11 mağaza açmak için neler istiyor bir bilesen... Denedim açamadım firma olmama rağmen.. :) Gittigidiyor hiç denemedim.. Buda güzel fikir saol kardeşim. ;)

Benimde zamanında yapmayı düşündüğüm fakat bir türlü cesaret edipte yapamadığım şeyi yapmışsın hocam öncelikle tebrik ederim seni :) Hatta kosgeb kursuna gitmişliğim bile oldu :) Bir diğer söylemek istediğimde genel kategoride tutunmak her zaman daha zor oluyor gözlemlerime göre. Sadece kadın yada bebek yada tesettür kategorisinde hizmet vermek daha kolay olur kanımca. Kurumsal anlamda da site isminiz aynı şekilde kısa ve akılda kalıcı markalaşmaya müsait bir isim olabilirdi. Yine bu tarz sitelerde reklam ağı olarak adwors kullanmak yerine bayanların çokca takıldığı kadınlarkulübü vs. gibi sitelere direk olarak reklam vermek daha etkili olduğu söyleniyor. İyi kötü bir şekilde başlangıç yapmışsınız umarım hedeflediğiniz yere gelirsiniz..

Benimde zamanında yapmayı düşündüğüm fakat bir türlü cesaret edipte yapamadığım şeyi yapmışsın hocam öncelikle tebrik ederim seni :) Hatta kosgeb kursuna gitmişliğim bile oldu :) Bir diğer söylemek istediğimde genel kategoride tutunmak her zaman daha zor oluyor gözlemlerime göre. Sadece kadın yada bebek yada tesettür kategorisinde hizmet vermek daha kolay olur kanımca. Kurumsal anlamda da site isminiz aynı şekilde kısa ve akılda kalıcı markalaşmaya müsait bir isim olabilirdi. Yine bu tarz sitelerde reklam ağı olarak adwors kullanmak yerine bayanların çokca takıldığı kadınlarkulübü vs. gibi sitelere direk olarak reklam vermek daha etkili olduğu söyleniyor. İyi kötü bir şekilde başlangıç yapmışsınız umarım hedeflediğiniz yere gelirsiniz..

Eyvallah kardeşim.. Aslında kadın sitelerine reklam vermek geçiyor içimden tanıtım için. :) ama dönüşü nasıl olur bilmiyorum.. Siz azdaha konuşun ben bulucam bu reklam işini :) Konuştukça güzel fikierler çıkıyor.. Herkese faydası olsun..

gittigidiyor sadece fatura kesip kesmediğine bakıyor hemen şimdi satış yapmaya başlayabilirsin.bence kesinlikle denemelisin

Eticaret zorlu sektörlerden biridir.Günlük 1-2 satış yapmanız bile başarıdır. Ancak vergi mükellefiyeti açtığınız için o satışlardan gelen para vergi paralarına anca yeter. Belki yetmeyedebilir.

1-Sitenize seo ayarları yapıldı mı?
2-Düzenli çalıştığınız seocu var mı?
3-Seo açısından hangi kelimelerde ağırlıklı çalışıyorsunuz? (Örnek ayakkabı modelleri, bayan giyim. erkek ayakkabı, kadın parfüm. vs vs örnek olarak yazdım.)
4-Madem seo ayarlarını siz yaptınız belirli kelimeleri google yükseltmek için paravan siteler kurdunuz mu? Backlink reklamı verdiniz mi? Tanıtım yazısı reklamı verdiniz mi? vs. vs.
5-Aylık reklam bütçeniz ne kadar? Düzenli reklam verdiğiniz platformlar var mı?
6-Şuana kadar nerelere ne kadar reklam parası ödediniz?
7-Satış başı komisyonlu reklam firmalarıyla tanıştınız mı? O firmalara reklam verecek kadar bütçeniz var mı? (Tahmini 5k) Satış başı komisyon firmalarla çalışırsanız ne kadar komisyon verebilirsiniz?
8-Sitenizde üyeler için ortaklık sistemi var mı? Yani üyeler satış yaparak para kazanabilir mi?
9-n11, gittigidiyor, sahibinden, vs. vs gibi şirketlerde hesap açtınız mı? Bu sitelerde reklam verdiniz? Bu sitelerde olumlu eticaret puanı topladınız mı?

Aklıma gelen sorular bunlar.

İnstgram reklam vermek istersen hocam konuşabiliriz.

43 k lık ve 125k lık bayan agırlık sayfa mevcut elimde

valla herşey bi yana çok iyi ürünler var , indirim oluyomu hocam ytparaya :P

ana sayfadaki tum urunlerin altında fiyat olsa bence biraz farkeder

[MENTION=10960]fth[/MENTION] hocam nasıl gidiyor ?

Ürün iade şartları geliştirilsin gerisi boş. Yani adam senden ürün alınca iade edeceğim diye aradığında sesiniz değişip ters cevaplar vermeyin. İade parasını siz ödeyin ve yanlış gönderide bulunmayın gerisi boş. En önemli 2 unsur bu. Böyle olduktan sonra alıcı çok olur.

[MENTION=10783]RocKSceN[/MENTION] hiç istediğim gib değil kardeşim. Daha istediğim seviyeye getiremedim. Şuan ürünleri N11 e aktarma uğraşındayım. Onlarda %20 komisyon alıyor.

Yalnız bu işe girecek olan ideasoftla kesinlikle girmesin. Büyük tavsiyemdir. SEO açısından sıfır bir yazılım. Hiç esnek değil. Backlinkler bile fayda etmiyor. Ayrıca bu işe girecekseniz giyimden kesinlikle uzak durun. Rekabetin ve büyük markaların en fazla olduğu sektörde işe atılmakla büyük hata yaptığımı farkettim ama geç oldu..

facebooktan satış yapıyorsanız asla yapılan yorumları silmeyiniz. Ben bakıyorum 100 yorum diyorum açıncı 10 yorum tamam diyorum adam sahtekar

Facebooktan yaptığım satış 3'ü geçmez. Açıkcası yapılan kötü yorum yok olsada silmem yada farketmem bile..

Ürün iade şartlarına gelince tedarikçinin şartları neyse bende o şartları kullanmak zorundayım maalesef. Yani alıcıya 1 hafta içerisinde ürünü iade etmelisiniz diyorsam eğer bu tedarikçinin şartı olduğu için..

Son düzenleme:
facebooktan satış yapıyorsanız asla yapılan yorumları silmeyiniz. Ben bakıyorum 100 yorum diyorum açıncı 10 yorum tamam diyorum adam sahtekar.

Ayriyetten fiyatlar aşırı derecede pahalı.
Resimdeki çoğu ürün Defactoda 15 20 iken sizde 35 ve akbaba giyimde 5 7.5 tllik tşörtler 27 30 lira sizde

Günde 1-2 yerine, daha iyi satış yapabilmem için önerileriniz nedir arkadaşlar? El elden üstündür. Herkesin fikrine ihtiyacım var. Tasarım özel tasarım sadece bende var. Şahsen sade olmasını istedim. Çünkü millet artık sadelikten hoşlanıyor. Ürün çok fazla, sıkıntı yok ama satış sıkıntılı. Tasarım dahil herşeye açıcığım fikirlerde.. Bu arada işin garibi adwords reklam verdim hemde adwors uzmanı ile ama adwords ile alıcı pek çıkmadı. Gelen yine google ile geldi. Seo eski webmaster olarak kendi tarafımdan yapıldı bu arada ama daha iyisine hayır demem.. Bu arada resimler hariç tüm içerik özgün..

Ne yapsam daha fazla satış yapabilmek için?

Online Ucuz Giyim Alışveriş Sitesi | Moda Giysiler

tema harika fakat,resimler nasıl orjınal olmuyor,sonucta eticaret yapıyorsun,siparişleri nasıl yapıyosun

tema harika fakat,resimler nasıl orjınal olmuyor,sonucta eticaret yapıyorsun,siparişleri nasıl yapıyosun

Resimler tedarikçiden geldiği gibi yükleniyor. Siparişler geldiği zaman tedarikçiyede gitmiş oluyor. Ürün bana geliyor kontrolünü yapıp kendi faturamı yazıp gönderiyorum 5-6 günde müşteride oluyor..

facebooktan satış yapıyorsanız asla yapılan yorumları silmeyiniz. Ben bakıyorum 100 yorum diyorum açıncı 10 yorum tamam diyorum adam sahtekar.

Ayriyetten fiyatlar aşırı derecede pahalı.
Resimdeki çoğu ürün Defactoda 15 20 iken sizde 35 ve akbaba giyimde 5 7.5 tllik tşörtler 27 30 lira sizde

Dediğin markalar ile yarışmak amacında değilim zaten dostum. :) Bende defactodan 9 liraya t-shirt alıp sitemde 15 liraya satmak isterim. Ama izinsiz olur ve sağlam ceza yersin. O yüzden pek bilinmeyen markaların ürünlerini satıyoruz.. Ama ürünleri kontrol ettiğimde inanın defactonun ürünlerinden daha güzel ve sağlam olduğunu gördüm.. Tabi onlar isimlerini kullanıyor.. Yapacak bir şey yok.

malı ne kadar kötü olursa olsun rengimi attı 2 yıl garantisi var götürüyorum trink paramı geri veriyor. ve 15 tl ye sattığını 35 e satıyorsunuz :) ben olsam almam ha alan olur mu olur ama 3 5 i geçmez

malı ne kadar kötü olursa olsun rengimi attı 2 yıl garantisi var götürüyorum trink paramı geri veriyor. ve 15 tl ye sattığını 35 e satıyorsunuz :) ben olsam almam ha alan olur mu olur ama 3 5 i geçmez

Bu iş hiç kolay değil anlayacağınız. Parası olan ve dışarı çıkmak istemeyenler satın alıyor zaten. E-ticaret böyle bir şey. Özellikle giyim üzerine.. :) Geçen birisi mont aldı mesela 150 tl mont. 40-50 lira kar kaldı bana ama o mont tedarikçiye belkide 60-70 tl ye geliyordur..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri